Partyflock
 
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Ik begin:P

Trotse Salomon Kalou tekent bij Chelsea

30/5/2006 14:12

'Ik had niet durven dromen dat ik nu al naar zo'n grote club zou gaan.' Salomon Kalou tekende bij Chelsea en is weg bij Feyenoord. De Ivoriaanse aanvaller kwam tot een akkoord over een vierjarig contract en wordt dinsdag gepresenteerd op Stamford Bridge.

'Ik ben blij en trots dat ik mijn kinderen en kleinkinderen zal kunnen vertellen dat ik voor clubs als Chelsea en Feyenoord heb gespeeld.'

'Uiteindelijk is dit voor iedereen waarschijnlijk de beste oplossing’, reageerde Feyenoords commercieel directeur Chris Woerts op de website van de Rotterdamse club. 'Het contract van Salomon liep nog een seizoen door, maar hij gaf aan dat hij vanwege alle commotie rond zijn persoon liever ergens anders een frisse start wilde maken. Daar hadden wij alle begrip voor. Rond Feyenoord-Chelsea zullen we officieel afscheid van hem nemen, want dat verdient hij.'

Kalou, die 67 competitieduels speelde voor Feyenoord en 35 keer scoorde, zegt trots te zijn bij de Engelse kampioen aan de slag te kunnen. 'Ik heb met José Mourinho gepraat, in het Frans, en hij heeft me overtuigd. Ik heb zelf uiteraard ook navraag gedaan over de club bij Ruud Gullit en ik heb hem verteld dat ik er trots op ben om in zijn voetsporen te treden.'

'Nee, ik ben niet bang voor de concurrentie bij Chelsea. Ik zal ook in Londen alles geven om succes te hebben, ik geloof in mijn kunnen. Je moet altijd proberen om het beste uit jezelf te halen. Ik zal daar een betere speler worden.'
 
Ajax om de tafel met Gabri

Ajax gaat nog deze week met Garcia Gabri praten over een overstap van Barcelona naar Amsterdam, aldus het Algemeen Dagblad. De hoofdstedelingen proberen daarnaast zo snel mogelijk Steven Defour vast te leggen.

Gabri kondigde gisteren zijn vertrek aan bij FC Barcelona, de club waar hij zijn loopbaan begon. De 27-jarige middenvelder was tot en met het seizoen 2003/2004 vaste kracht bij de Catalanen, maar verdween daarna uit de picture. Gabri roemde de speelstijl van Ajax, maar noemde een overgang naar de Arena ook niet meer dan 'een optie'.

Ajax' nieuwe trainer Henk ten Cate heeft aangegeven in Gabri een nuttige kracht te zien, die de vertrokken Tomás Galásek moet gaan opvolgen. De Tsjech verruilt de wit-rood-witten deze zomer voor voor het Duitse FC Nürnberg.

Het AD meldt tevens dat Ajax morgen de onderhandelingen zal starten met RC Genk, de club van Defour (18). De talentvolle aanvallende middenvelder is persoonlijk al tot een overeenstemming gekomen met Ajax. Genk wil het risico niet lopen dat Defour zich beroept op de wet van positieverbetering, waardoor hij transfervrij zou vertrekken.
 
Ronaldo wimpelt USA af ondanks monsterbod

30/5/2006 9 :17

Een monstercontract van 94 miljoen euro voor de komende tien jaar ligt bij New York Red Bulls klaar voor Ronaldo, maar de Braziliaan ziet een overstap naar de Major League Soccer nog niet zitten.

'Op dit moment heb ik een contract bij Real Madrid en ik denk alleen aan het WK', weigerde Ronaldo vooralsnog in te gaan op de avances van de Amerikanen. 'Maar zonder twijfel, de Amerikaanse competitie is één van mijn toekomstige doelen', aldus Ronaldo vanuit het Zwitserse Weggis.

Zijn zaakwaarnemer Fabiano Farah had het dagblad Estado de Minas ook al laten weten dat de 29-jarige spits nog niet wenste in te gaan op de verleidelijke aanbieding omdat hij het naar zijn zin heeft bij Real en blij is in Europa te voetballen. Ronaldo staat nog tot medio 2008 onder contract bij De Koninklijke.

'Een transfer naar de Verenigde Staten zou momenteel niet logisch zijn. Hij heeft nog enkele uitdagingen in het Europese voetbal. Ronaldo verkeert in een goede sportieve fase en wil in sterke competities spelen. Tevens heeft hij ambities met de Braziliaanse nationale ploeg. Hij zal dan ook niet op dit aanbod ingaan, er zal ook geen gesprek plaatshebben. Dit soort interesses is niet nieuw voor ons, en speelt voor ons geen rol.'



leuk bedrag ;P
Yannis Anastasiou maakt toch de overstap naar Sparta Rotterdam. De tranfervrije Ajax-spits leek aanvankelijk te hoge salariseisen te hebben voor de Rotterdammers, maar is er uiteindelijk toch uitgekomen.

Sparta kreeg financiële ondersteuning van enkele sponsors, waardoor Anastasiou alsnog kon worden binnengehaald. De 33-jarige Griek, die geen contractverlenging in Amsterdam kreeg aangeboden, speelde eerder voor onder andere Anderlecht en Roda JC. Bij Ajax scoorde hij in drie seizoen en 32 wedstrijden zeven maal.


Kan beter een coach curcis gaan volgen, wat een prutser
 
Uitspraak van - MOF - op dinsdag 30 mei 2006 om 17:05:
Kan beter een coach curcis gaan volgen, wat een prutser


haha heerlijke opmerkingen mof :respect:
Uitspraak van - MOF - op dinsdag 30 mei 2006 om 17:05:
Kan beter een coach curcis gaan volgen, wat een prutser


Ach voor Sparta wel een goeie toch:P

Kalou naar Chelsea.... wat een domme set ja:D
'Hansson is rond en tekent bij Panathinaikos'

30/5/2006 21:52

Petter Hansson verlaat SC Heerenveen en speelt de komende drie jaar voor Panathinaikos. De Zweedse verdediger moet alleen nog tekenen in Griekenland. Heerenveen ontvangt 2,5 miljoen euro voor de dertienvoudige international.

De interesse van de Grieken in Hansson dateert al van een maand geleden. Toen wilde Hansson eerst de play-offs afwerken voordat hij in gesprek wilde gaan. Nu zijn alle partijen eruit. Hansson speelde vier jaar voor Heerenveen en liet weten toe te zijn aan een nieuw avontuur.


Hansson eindelijk weg... vond het niet echt een bargoede verdediger.. snap niet dat die knakker zo vaak man van het jaar is geworden.... nou hopen dat men eindelijk eens rond komen met dinsdag en Alves:P
 
Dertigste Eurovoetbal kent sterk bezet deelnemersveld
Geschreven door Thijs Freriks op dinsdag, 30 mei om 17:45

Voor de dertigste keer wordt in het Pinksterweekend, dit jaar van vrijdag 2 tot en met maandag 5 juni, het Eurovoetbal-toernooi georganiseerd. Naast speelsteden Groningen en Heerenveen wordt dit jaar voor het eerst ook in Enschede afgetrapt. Twee Zuid-Amerikaanse, vijf Europese en vijf Nederlandse deelnemers vormen een sterk deelnemersveld.

Uit de Nike Eredivisie zijn naast de organiserende ploegen SC Heerenveen (derde), FC Groningen (vierde) en FC Twente (achtste) ook AZ (zesde) en FC Utrecht (veertiende) afgevaardigd. De A-jeugdteams hebben de mogelijkheid zich te versterken met vier spelers uit het geboortejaar 1986.

Atletico Madrid uit Spanje neemt voor de derde keer deel en debuteert Villarreal op het toernooi. Uit Frankrijk is Olympique Marseille voor de derde maal deelnemer en uit Turkije is Besiktas voor de tweede keer vertegenwoordigd. FC Parma is uit Italië voor de derde keer actief op Eurovoetbal. Twee potentiële smaakmakers van het toernooi komen van het Zuid-Amerikaanse continent: titelverdediger Chivas Guadalajara uit Mexico, dat ook in 2004 en 2005 deelnam, en debutant International Porto Alegre uit Brazilië.

Aan de prestaties van de eerste teams van de ploegen af te meten zijn vooral de ploegen van Chivas en International de teams om rekening mee te houden. De beide clubs staan in de kwartfinales van de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse variant op de Champions League. Bovendien eindigden de Brazilianen als tweede in de nationale competitie en staan de Mexicanen in de halve finales van de eigen hoogste divisie.

Van de overige tien deelnemers zijn alle eerste elftallen bij de eerste tien van hun competitie geëindigd. Bovendien zijn zeven van de tien volgend jaar in Europees verband actief. FC Groningen, SC Heerenveen, AZ en Besiktas in de UEFA Cup en FC Twente, Olympique Marseille en Villarreal in de Intertoto.

Na de wedstrijden op vrijdagavond 2 juni in de Groningse Euroborg, het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en het Arke Stadion in Enschede, wordt het toernooi voortgezet op de velden van VV Helpman en Be Quick 1887 te Haren, vlak onder Groningen. Op de Esserberg worden op zaterdag vaak kwalitatief de beste wedstrijden op de mat gelegd. Als de vermoeidheid al wat is toegeslagen na drie uur voetbal binnen 24 uur, wordt de poulefase van het toernooi op de zondag beslist. Maandagochtend om 10.00 uur zijn de kruisfinales en in de loop van de dag worden de plaatsingswedstrijden afgewerkt. De finale staat traditioneel gepland om 16.00 uur.



leuk toernooi is dat altijd.. goede voetballers.. :yes:
 
WK-deelnemer Polen heeft vandaag de vriendschappelijke ontmoeting met Colombia met een 1-2 nederlaag afgesloten.

In de 20ste minuut scoorde Murillo de openingstreffer voor de Colombianen en in de 63ste minuut kwam op een zeer curieuze wijze de 0-2 tot stand.

Het was namelijk doelman Luis Martínez die uit een uittrap zijn Poolse collega Tomasz Kusczak verraste. Mede door de slechte staat van het speelveld stuiterde de bal over de Pool van West Bromwich Albion heen, die overigens op het WK gewoon op de bank zal zitten.

In de slotfase was het Ireneusz Jelen die te laat de aansluitingstreffer scoorde voor de Polen.

--------------------------------------------------------
iemand gezien.. ;P die keeper van polen zat aardig mis.. toch maar is naar dudek vragen :P
'Ajax biedt op veelscorende Hondurees'
31-05-2006 om 17:08 | Door: pieter

Volgens de krant Diario La Prensa heeft Ajax een bod gedaan van maar liefst 12 miljoen dollar (9,9 miljoen euro) op David Suazo. De Hondurese spits van het Italiaanse Cagliari wordt ook gevolgt door andere Europese topclubs. De 26-jarige speler kan zowel als spits en op de vleugels spelen. AC Milan lijkt het meest te willen betalen voor Suazo en volgens La Gazetta dello Sport wordt hij de opvolger van Andrei Shevchenko.

Manchester United zou zelfs al een bod van 16 miljoen hebben gedaan.



Vinden we hier van?
Uitspraak van - MOF - op woensdag 31 mei 2006 om 17:19:
Vinden we hier van?


waar zijn ze bij ajax meebezig dan? 5 dubbele bezetting ofzo:/

Ik tel voor de spits:

Huntelaar
Rosenberg
Harryteas
Babel
en dan in dit geval ook nog Suazo :S


Uitspraak van inactief op dinsdag 30 mei 2006 om 23:08:
iemand gezien.. ;P die keeper van polen zat aardig mis..


Zoals ik al zei, Polen wordt niets... zoontje van de bondscoach loopt met een te dikke pens op het middenveld en gisteren hoorde ik toch echt fluitconcert na afloop :jaja:
ja pcies, laat ze naar middenvelders gaan kijken,
 
W.van Luik fluit 1e officiele interland

17:49

Steenwijkerwold - Wilco van Luik heeft zijn 1e officiele interland gefloten, in een wedstrijd om een uitwisselingsproject streden Belgie en Nederland om de overwinning.

In de 1e helft kwam Nederland op een 1-0 voorsprong en daarbij dacht de leider van Belgie aan buitenspel, maar door goed werk van het arbitrale trio ( prachtige belgische schone als grensrechter, mag gezegt worden ;P en een knipoog van de scheids, keurde ze het doelpunt goed ) in de aanval erop.. werd er goed op voordeel gekeken en gaf de scheids een omstreden penalty, de scheids had het wederom goed en zag dat de belg gevloerd in de 16 werd.. de bal werd knap ingeschoten. Zo'n 5 minuten daarna werd er iemand van Nederland neergetrokken in de 16 en ook hiervoor gaf de scheids een penalty.

Na de rust golfde het spel heen en weer en kregen beide teams kans op kans, halverwege de 2e helft kwam Nederland op de bevrijdende voorsprong na een knap schot uit de draai. 3-1. In blessuretijd kwam Belgie nog terug tot 3-2 maar dat deed er niet om. Nederland was de grote overwinnaar en het arbitrale trio heeft een prima begin gemaakt van hun lange carriere als scheidsrechter..


;P
laatste aanpassing
Je moet niet fluiten jongen... je moet spelen:P 8)

wat mij verder opviel in de media;P
Met komst Gaally, droom Mourinho werkelijkheid

31/5/2006 23:41

Dat Marco Roffelsen beter bekend als Gaally naar Chelsea zou verhuizen was slechts een kwestie van dagen. En dat bleek, want de transfer van de Stellingwarfse spits is beklonken. 'Vandaag is een droom werkelijkheid geworden', aldus manager Mourinho.

'Ik ga van de ene grote club naar een andere', zei Roffelsen na het succesvol doorlopen van de medische keuring. De Stellingwarfse spits van De Blesse had vanwege privé-redenen een voorkeur uitgesproken zijn carrière te vervolgen in Engeland, omdat zijn vriendin alleen wou batsen op Engelse grond

'Er bestaat een juist moment om bij een club binnen te komen. En ik denk dat ik hier op het perfecte moment binnenkom', zei Roffelsen. 'Het winnen van de Champions League is een realistisch doel, maar het gaat me niet alleen om de Champions League. Chelsea gaat voor de derde Engelse titel op rij en ik hou van de instelling om alle wedstrijden te willen winnen.'

Mourinho toonde zich bijzonder in zijn nopjes met zijn nieuwe topspits. 'Vandaag is een droom werkelijkheid geworden', zei de Portugees. 'Marco was sinds mijn komst bij Chelsea altijd mijn eerste keus. Maar wat eerder onmogelijk was, is nu realiteit.'

Chelsea bleek bereid de door VV De Blesse verlangde afkoopsom te betalen. De transfer van Roffelsen, die voor vier jaar tekende op Stamford Bridge, zorgt er waarschijnlijk voor dat Rio Ferdinand niet meer de duurste speler is op de Engelse velden. In 2002 betaalde Manchester United 46 miljoen euro voor de verdediger.

'Het was een nieuwe dag voor Chelsea om trots op te zijn', vertelde algemeen directeur Peter Kenyon. 'Het aantrekken van Marco, volgend op de transfers van Mof en Spitta, toont de ambities van Chelsea. Deze deal is een nieuw clubrecord.' Naar verluidt is met de transfer een bedrag van bijna 50 miljoen euro gemoeid.
laatste aanpassing
 
:p

hahaha.. dus roffelsen volgend jaar actief in Londen :D

wat verdien je nou per maand daar?
3 bier en 2 gaallyboxers;P
 
Uitspraak van Gaally op donderdag 1 juni 2006 om 11:03:
3 bier en 2 gaallyboxers


geen pot paling en een zak aardappels?
 
LONDEN - Andrej Sjevtsjenko zet zijn carrière voort bij Chelsea. De Oekraïense topspits, die sinds 1999 bij AC Milan onder contract stond, bereikte woensdag overeenstemming met de Engelse kampioen. Volgens Chelsea betaalt de club een recordbedrag voor de aanvaller.

Sjevtsjenko kwam zeven jaar geleden over van Dinamo Kiev. In Milaan groeide hij uit tot een wereldspeler die in 2003 de Champions League won en een jaar later ook de Italiaanse titel aan zijn palmares toevoegde. Hij is topscorer aller tijden in de Champions League.


Abramovitsj

Chelsea maakte er de afgelopen weken geen geheim van Sjevtsjenko graag te willen kopen. De kampioen van de Premier League, eigendom van de Russische miljardair Roman Abramovitsj, lijfde ook al de Duitse vedette Michael Ballack en Feyenoorder Salomon Kalou in.

Roberto Carlos

Woensdag liet coach Mourinho ook doorschemeren dat hij graag Real Madrid-speler Roberto Carlos wil inlijven. De club maakte geen financiële details bekend. Maar het feit dat Chelsea spreekt over een clubrecord wil zeggen dat de Engelse formatie in elk geval meer dan 40 miljoen euro voor Sjevtsjenko heeft neergeteld. Dat bedrag betaalde Chelsea namelijk een jaar geleden voor de Ghanese middenvelder Essien.

Sjevtsjenko maakte vorige week al bekend dat hij AC Milan zou verlaten. Naar verluidt wilde zijn Amerikaanse vrouw graag naar Londen verhuizen, zodat hun zoon Jordan in een Engelstalig land kon opgroeien. "Ik kom hier op het perfecte tijdstip", aldus de Oekraïner. "Het winnen van de Champions League is een realistisch doel, maar ook de Engelse titel is heel belangrijk."
 
Jong Oranje neemt ook horde Frankrijk

1/6/2006 20:54

Jong Oranje heeft zich voor het eerst in de geschiedenis geplaatst voor de finale van een groot eindtoernooi. De ploeg van Foppe de Haan klopte het tot nog toe ongenaakbare Frankrijk na verlenging met 3-2. Nick Hofs en in iets mindere mate Klaas-Jan Huntelaar speelden een hoofdrol.

De middenvelder van Feyenoord en de spits van Ajax maakten in de voorgaande duels een matige indruk maar stonden er in de halve finale van het EK voor spelers onder 21 jaar. Hofs gaf de aanzet. Nadat de Fransen overrompelend waren gestart, passeerde Hofs in de zesde minuut zijn tegenstander en hij schoot met links laag raak.

Ruim een half uur later onderscheidde Huntelaar zich. Opnieuw kwam de trefzekere aanvaller weinig in het spel voor. Maar toen hij de bal in de 38ste minuut kreeg en wat ruimte had, wist hij al dan niet in vorm precies wat hem te doen stond. Huntelaar dreigde één keer en lobte de bal vervolgens weergaloos over de Franse doelman in het net: 2-0.

Oranje verspeelde de voorsprong na rust. Julien Faubert kopte ruim vijf minuten na rust vrijstaand een voorzet van links binnen. En vijf minuten voor tijd, toen de Nederlandse beloften zich al voorzichtig rijk rekenden, hielp invaller Brian Bergougnoux de Fransen langszij. Hij mikte een vrije trap in de bovenhoek.

In de verlenging was Oranje moe maar Frankrijk veel moeier. Bovendien moesten De Haantjes een tegenvaller slikken toen Faubert zijn tweede gele kaart kreeg en moest vertrekken. In de resterende veertien minuten deelde Nederland de doodsteek uit. Stijn Schaars zette van links voor en opnieuw rondde Hofs koel af: 3-2.

Jong Oranje mag nu zondag strijden om de Europese titel. De winnaar van de ontmoeting tussen Jong Servië en Montenegro en Jong Oekraïne wordt de tegenstander in Bessa (Portugal).




was wel een aantrekkelijke wedstrijd..

finale tegen Oekraine.. dat was pas een boutwedstrijd!!
Oekraine werd gezien als het zwarte schaap ja :jaja:

eerste wedstrijd zouden ze wel even winnen.. nou mooi niet dus:P

Nederland Kampioenen
 
Uitspraak van Gaally op vrijdag 2 juni 2006 om 12:11:
Nederland Kampioenen



Holland, Holland, :woop:, :woop:, :cheer:, :cheer:
goed nieuws voor de PSVfans :cheer:

Phillip Cocu nog een jaar bij PSV

2/6/2006 20:41

Phillip Cocu speelt ook komend seizoen bij PSV. Lange tijd verliepen de onderhandelingen stroef, maar vrijdag kwamen beide partijen toch tot elkaar. De middenvelder tekent voor één jaar.

PSV toonde zich bij monde van voorzitter Rob Westerhof ingenomen met de verlenging van de verbintenis: 'Cocu is een sleutelfactor in het succes van het elftal en ik ben zeer verheugd dat hij zijn ongekende kwaliteiten nog een jaar in dienst stelt van PSV', aldus Westerhof op de website van de landskampioen.

De inmiddels 35-jarige Cocu begint deze zomer aan zijn zesde seizoen in Eindhovense dienst en zal zijn loopbaan bij PSV afsluiten. Met zijn loopbaan als international is het na het WK afgelopen, zo had hij al eerder aangekondigd. Cocu speelde tot nu toe 96 maal voor Oranje. Alleen Frank de Boer en Edwin van der Sar kwamen tot meer interlands.


Kampioenen:P
 
Ajax fans opgelet :woop:



Ajax heeft een principe-overeenstemming met Gabri bereikt over een contract van drie seizoenen. Dit erkennen de betrokken partijen zaterdag in de Spaanse ochtendkranten El Mundo Deportivo en Sport. De Spanjaard wordt, als hij definitief op de aanbieding van Ajax ingaat, maandag of dinsdag gepresenteerd in Amsterdam.

Gabriel García de la Torre sprak drie uur met Ajax, dat behalve door bestuursleden ook door trainer Henk ten Cate vertegenwoordigd werd. Ten Cate werkte jarenlang met Gabri bij FC Barcelona. Voor Gabri zou zijn familie, die hem niet graag naar het buitenland ziet vertrekken, de enige factor zijn die hem van een Ajax-transfer kan weerhouden.

"Er is geen twijfel dat Ajax de beste kansen heeft om Gabri over te nemen, maar we hebben ook biedingen van een Engelse club en een belangrijke van een Spaanse club", aldus Gabri's zaakwaanemer Josep Maria Orobitg.

Maandag zou de 27-jarige middenvelder moeten beslissen of hij op een van de Spaanse (Deportivo de La Coruña, Atlético de Madrid en Villarreal) of Engelse aanbiedingen ingaat of voor Ajax kiest. Gabri, die al eerder liet blijken gecharmeerd te zijn van Ajax, zou 1,5 miljoen euro gaan verdienen bij de 29-voudig Nederlands kampioen.


kampioenen ;P
Ajax fans nogmaals opgelet:)

Davids nog deze week naar Ajax'
06-06-2006 om 21:00 | Gewijzigd: 06-06-2006 21:06 | Door: roelsloots

Nadat vandaag al de transfer van Gabri naar Ajax officieel werd, zal Ajax hoogstwaarschijnlijk nog deze week haar 2de middenvelder presenteren. Edgar Davids zou volgens welingelichte bronnen een contract voor 2 jaar hebben ondertekend met een optie voor nog een jaar.

Davids begon zijn carrière bij de Amsterdammers, waarmee hij in 1995 de Champions league won. In 1995 vertrok de Pitbull naar AC Milan, en kwam nadien uit voor Juventus, FC Barcelona, Internazionale, en Tottenham Hotspur FC.

Na het aantrekken van Gabri en Davids ligt de prioriteit bij een talentvolle middenvelder dat betreft het Belgische talent Defour die zelf al rond is met Ajax, en mogelijk nog deze week word gepresenteerd als de clubs de laatste details hebben afgehandeld. Ook is Ajax op zoek naar een backup voor Urby Emanuelson, voor die positie is Edson Braafheid een kanshebber, naar verluidt moet de back 1,5 miljoen euro kosten.
Nieuwe assistenten voor Gertjan Verbeek

6/6/2006 18:03

SC Heerenveen heeft de trainingstaf voor volgend seizoen weer compleet. De Friese club legde Geert van der Werf en Dirk Goen vast.
Van der Werf en Groen, die bij Wolvega F2 gezamenlijk speelden, tekenden in Friesland Een contract voor het leven. Voor beiden is het een terugkeer in Het friese Stadion

Van der Werf Die als kok in dit stadion begon, is hier bijna een levende legende en deed ervaring op als trainer van sport vereent. Groen deed ervaring op als scheidsrechter, dit begon in wolvega en is geeindigt bij cambuur leeuwarden. Zijn vader is medeoprichter van de fan club van SC Heerenveen.

Met vriendelijke groet, Foppe
Uitspraak van - MOF - op dinsdag 6 juni 2006 om 21:29:
Nieuwe assistenten voor Gertjan Verbeek


Nieuwe Sponsor voor Gertjan Verbeek;P

Bourgion:P
 
Uitspraak van - MOF - op dinsdag 6 juni 2006 om 21:29:
Nieuwe assistenten voor Gertjan Verbeek

6/6/2006 18:03

SC Heerenveen heeft de trainingstaf voor volgend seizoen weer compleet. De Friese club legde Geert van der Werf en Dirk Goen vast.
Van der Werf en Groen, die bij Wolvega F2 gezamenlijk speelden, tekenden in Friesland Een contract voor het leven. Voor beiden is het een terugkeer in Het friese Stadion

Van der Werf Die als kok in dit stadion begon, is hier bijna een levende legende en deed ervaring op als trainer van sport vereent. Groen deed ervaring op als scheidsrechter, dit begon in wolvega en is geeindigt bij cambuur leeuwarden. Zijn vader is medeoprichter van de fan club van SC Heerenveen.

Met vriendelijke groet, Foppe



hahahahha :D
geweldig :D die mof haha
:D:D:D:D:D

PSV breekt contract Jefferson Farfán open

7/6/2006 20:26

In een week tijd heeft PSV twee belangrijke krachten langer aan zich gebonden. Na Phillip Cocu committeerde Jefferson Farfán zich met een nieuw contract aan de Eindhovense club.

Het contract van Farfán, die nog tot medio 2009 vastlag, is opengebroken en met één jaar verlengd. Met dit bericht komt ook direct een einde aan alle speculaties over een afscheid van de 21-jarige Peruaanse aanvaller.

Hoewel PSV ervan uitging dat Farfán volgend seizoen gewoon in Eindhoven zou spelen, is de nieuwe verbintenis een welkome bevestiging van dat gevoel. De Peruaanse aanvaller stond in de warme belangstelling van Hamburger SV, dat echter tegen de afkoopsom van twaalf miljoen euro aanhikte


:cheer:GABRI GABRI???? WHO THE FUCK IS GABRI :cheer:
2 of 3 spelers kunnen het niet alleen maken, en zonder Hiddink word PSV een flop:P
 
mof ben ik t mee eens..

Ajax for President :D
 
Lucius: 'Kuijt ook volgend seizoen Feyenoorder'

Als we de nieuwe aanwinst van Feyenoord, Theo Lucius, mogen geloven speelt Dirk Kuijt ook volgend seizoen voor Feyenoord. "Ik ben heel erg blij dat Dirk Kuijt bij Feyenoord blijft", aldus de middenvelder tegenover de camera's van RTV Rijnmond.

Later in het gesprek nuanceerde Lucius zijn woorden enigszins. "Feyenoord heeft dat niet tegen mij gezegd. Maar ik heb een aantal keer met Dirk, de clubleiding en de trainer gesproken en ze hebben er allemaal goed oog op dat-ie blijft."

Voor Lucius is het van groot belang dat Kuijt blijft maar het was niet doorslaggevend voor zijn keuze. "Voor mij is het wel heel erg belangrijk dat Dirk blijft, ja. Als hij alsnog voor een transfer naar het buitenland kiest is dat wel een aderlating voor Feyenoord."
 
Eredivisie CV wil enkele wijzigingen in play-offs


ZEIST - De voetbalclubs uit de eredivisie willen ook komend seizoen verder met de play-offs. Dat kwam donderdag naar voren bij een eerste evaluatie in Zeist van de Eredivisie CV. Wel stelde een grote meerderheid van de clubs voor om het afgelopen voetbaljaar voor het eerst gebruikte systeem op enkele punten te wijzigen.
„Het belangrijkste kritiekpunt van de clubs is dat de nummer twee op de ranglijst naast Europees voetbal kan grijpen”, vertelde Frank Rutten, directeur van de Eredivisie CV. „Wij gaan nu aan de KNVB voorstellen dat de nummer twee komend seizoen hoe dan ook verzekerd is van deelname aan de UEFA-Cup.”

Daarnaast ziet de Eredivisie CV graag nog enkele zaken veranderen. „De bekerfinale willen we nu kort voor of kort na de laatste speelronde afwerken”, aldus Rutten. „Afgelopen seizoen had kampioen PSV bijna een maand rust voor de finale tegen Ajax. Dat kan niet. Het lijkt ons een goed plan om eerst de competitie af te werken, dan kort daarna de bekerfinale te spelen en aansluitend te beginnen met de play-offs. Die volgorde is beter.”

Het derde wijzigingsvoorstel van de Eredivisie CV heeft betrekking op de play-offs. „De belangrijkste wedstrijd moet als laatste plaatsvinden. Afgelopen seizoen sloten we de play-offs af met de tweestrijd tussen FC Twente en Vitesse met als inzet deelname aan de Intertoto. Dat is een 'zacht einde'. Komend seizoen willen de wedstrijd die recht geeft op deelname aan de Champions League helemaal aan het einde inplannen. Daarom draait het namelijk allemaal. Ook moet dat duel niet op een woensdag gespeeld worden, maar in het weekeinde.”

Rutten heeft er goede hoop op dat de wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. „Een groot voordeel is dat we veel meer tijd hebben dan afgelopen seizoen. We hebben komende zomer niet te maken met een groot voetbaltoernooi. Nu was dat wel het geval, waardoor alle wedstrijden kort achter elkaar plaats moesten vinden.” In Zeist waren bijna alle eredivisieclubs vertegenwoordigd. Alleen Roda JC en Heracles Almelo ontbraken
Uitspraak van - MOF - op donderdag 8 juni 2006 om 17:06:
2 of 3 spelers kunnen het niet alleen maken, en zonder Hiddink word PSV een flop


muhaha... waarom praten we dan over stam, Perez en Gabri?? 3 spelers maken nog geen team zeg je zelf..

een coach maakt nog geen team Mof...als ik ga kijken naar ajax, heeft ajax de laatste jaren het beste gespeeld en gepresteerd onder Ronald Koeman..


Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 juni 2006 om 23:20:
Lucius: 'Kuijt ook volgend seizoen Feyenoorder'


Lucius is een lambal,vlinderbom op zijn hoofd... oprotten naar 010 8)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Gaally op vrijdag 9 juni 2006 om 09:33:
vlinderbom op zijn hoofd..


haha die ouwe vuurwerkrund ;P
 
Bayern aast op Van Nistelrooy
Geschreven door Harm Jan Deuring op dinsdag, 13 juni om 12:25

Bayern München heeft interesse in Ruud van Nistelrooy. Bayern-president Karl-Heinz Rumenigge bevestigde in een interview met het dagblad Bild dat de landskampioen wil gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele transfer van de topspits.

Van Nistelrooy ligt bij Manchester United overhoop met trainer Sir Alex Ferguson en zou mogen vertrekken uit Old Trafford. "Wij willen echter niets achter de rug van ManU om doen, we moeten daarom eerst informeren of hij daadwerkelijk op de transferlijst staat", aldus Rumenigge.

Het is niet de eerste keer dat Bayern interesse toont in de 29-jarige Brabander. In 2001 koos Van Nistelrooy voor Manchester United, maar ook Bayern was toen voor hem in de race. "Hij wilde toen in 2001 graag komen", sprak Rumenigge.

Ook AC Milan zou nog altijd interesse hebben in de aanvaller, die in San Siro de vertrokken Andriy Shevchenko moet opvolgen. Met 95 doelpunten in 137 duels in de Premiership heeft de international een uitstekende staat van dienst.

Eerder contracteerde Bayern al aanvaller Lukas Podolski. Ook Roy Makaay staat nog altijd onder contract in München.



van the man vs makaay??


dan kan de laatste zn spullen pakken :p
ik zie van nistelrooij eigenlijk niet spelen voor bayern...

eerder real of ac milan :jaja:
 
ik zou dan eerder ac milan zeggen.. real volgevreten vedettes.. zie je aan de dikke ronaldo..

papzak ;P
Kew Jaliens kan naar Leverkussen om Jens Nowotny op te volgen...

mwah ben niet echt fan van Jaliens... beetje een Krompkampje... zwaar overschatte voetballer :jaja: net als Denny " tikkie opzij" Landzaat
met tikkie opzij landzaat ben ik het niet helemaal eens. Dat vind ik een goede voetballer. Hele nuttige speler die op de juiste momenten de diepte zoekt en een goede pass heeft. Ook meestal zekerheidje met penaltys niet onbelangrijk:)
ik zie liever Mark "oerdegelijk" van Bommel
 
Uitspraak van Gaally op donderdag 15 juni 2006 om 13:01:
ik zie liever Mark "oerdegelijk" van Bommel


:respect:

van boemel is de man!!!
Zoals Landzaat een half jaar geleden speelde had ik hem cker opgesteld, altijd de controle en alle paasjes kwamen aan, maar nu ga ik tog voor van Bommel
ja van bommel is wel beter. Maar daarom is Landzaat niet slecht. Goede stand in
Snap niet dat ze Fortes van RBC niet hebben geselecteerd :)

goeie stand in voor ballenoppomper
 
'Landzaat tekent voor Espanyol'
Geschreven door Franklin Stoker op donderdag, 22 juni om 10:24

Denny Landzaat heeft zijn zinnen op Espanyol gezet, meldt de Catalaanse tv-zender TV3. De 30-jarige middenvelder en tweede club van Barcelona zouden al een akkoord hebben bereikt.

AZ is al twee weken in onderhandeling met de Spanjaarden over de transfersom van Landzaat. Espanyol, dat dit seizoen de Copa del Rey veroverde, zou een bod tussen 1,5 en 2 miljoen euro hebben gedaan aan de Alkmaars, maar hier ging men in Noord-Holland niet mee overstag.

Espanyol speelt momenteel zijn thuiswedstrijden in het Olympisch stadion van Barcelona, omdat de club nog steeds wacht op de oplevering van zijn nieuwe thuisgrond. Dit jaar wist Los Pericos degradatie uit Primera Division maar ternauwernood te ontlopen door op plaats vijftien te eindigen.

:O
dan gaat hij er ook niet echt op vooruit

Maar daar gaat hij toch niet heen, AZ zal wel weer dwarsliggen zoals altijd. Wat een stakkers zijn dat op het gebied van spelers verkopen zeg.
ik citeer even een stukje uit de Metro van 22 juni 2006

Denny Landzaat Cijfer: 7

Nederland wist met hem in het veld ( en dus vier middenvelders) langer de bal vast te houden. al gaan de ballen van zijn voet wel erg vaak ongevaarlijk een tikkie breed

:D:D:D:D
maar toch was hij niet slecht:)