Partyflock
 
Flockonderwerp · 46227
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Nieuw technofestival van ID&T.. Dit klinkt wel veelbelovend. wie gaat er mee??

Op zaterdag 4 augustus presenteert ID&T in recreatiegebied Het Twiske een nieuw open air festival: Welcome to the future. Het Twiske, onder de rook van Amsterdam, is de ideale locatie voor dit evenement: relatief klein en intiem, met een maximale capaciteit van tienduizend bezoekers.
Van 12.00 uur ’s middags tot middernacht is er muziek op vier podia, waarin alle eigentijdse techno - van de klassieke Detroit-stijl tot de nieuwste minimal - vertegenwoordigd zal zijn in een line-up met 25 nationale en internationale top-acts.



Het festival in Het Twiske, op een heuvel tussen de dorpen Landsmeer en Oostzaan, bouwt voort op de veertienjarige traditie van Welcome to the future, dat sinds 1993 een platform is geweest voor nieuwe en vernieuwende techno. Zo introduceerden de legendarische feesten in het Amsterdamse Paradiso een groot aantal technonamen voor het eerst aan het Nederlandse publiek – van Underworld en Ken Ishii tot Funk d'Void, Rolando en Trentemøller. Bovendien heeft Welcome to the future altijd veel aandacht besteed aan de muziek van eigen bodem. Alle grote namen van de Nederlandse techno stonden er al eens, zoals onder andere Speedy J, Orlando Voorn, Quazar, Steve Rachmad en Michel de Hey.

In de afgelopen jaren verzorgde Welcome to the future eigen area’s op festivals als Dance Valley, Free Your Mind en Rockit, terwijl de tweemaandelijkse feesten in het Amsterdamse Studio 80 een podium bieden aan een nieuwe generatie minimal- en techno-dj’s en producers, onder wie Dandy Jack, Le Clic, Julien Chaptal, Lauhaus, Boris Werner, Kabale und Liebe en Amsterdam 661.

Voor ID&T voelt het als thuiskomen. Op een steenworp afstand van het Twiske is het namelijk 14 jaar geleden allemaal begonnen voor de organisatie. Ook keert ID&T, dat indertijd het succesvolle Shockers organiseerde, na 5 jaar weer terug met een techno-evenement. Het is de eerste keer dat ID&T en de Welcome to the future-organisatie de krachten hebben gebundeld.

Op woensdag 9 mei wordt de line-up van het festival bekend gemaakt. De voorverkoop start zaterdag 12 mei bij Ticketonline.nl. Een week daarna volgt de reguliere verkoop bij Ticketbox en de overige bekende verkooppunten.
 
nope, dag voor de vakantie en trekt me zoiezo niet echt
als ik niet op vakantie ben.. en er is geen hardstyle feessie ;)

vind ik het wel leuk :yes:

heb wel vakantie in ieder geval :respect: