Partyflock
 
Flockonderwerp · 42690
­ Nederland
De bedoeling is als volgt!

Je voorganger post een reeks woorden,
en daar bouw jij een compleet onzinverhaal van!

Dat doen ik en noek altijd op msn!

Ik begin:

Duikbril,appel,fiets,bever,kaas,paddestoel,zon,raket,lampje
 
Dus ik loop in het zwembad, met een vet hippe duikbril op me harses, gooit er opeens zown gozer een appel tegen me hoofd. Dus ik spring op de fiets, race hem achterna om hem te bijten, maar hij rende zo snel als een bever dus ik kon hem niet bijhouden. Gefrustreerd als ik was gooide ik maar een plak kaas op zijn hoofd. Recht op zijn paddestoel, haha :D Maargoed de zon scheen in mijn oma's ogen dus die kon de raket niet zien opstijgen. Lampje! Einde.
 
Karretje, stoeptegel, hek, banaan, kever, mug, stekker, raam, been, vis.
Ik zag ooit eens een vis op een hek een banaan eten.
Maar ik vond dat niet leuk, dus ik duwde het karretje wat ik had maar vooruit, die als een kever de heuvel afdenderde dwars door een raam, waarbij het karretje toevallig een mug die een stoeptegel probeerde te bevruchten raakte.

Ik baalde als een stekker toen ik dit allemaal zag.

Paashaas, duplo, kont, stift, beker, vlees, fiets, suikerklontje, knots, stokstaartje (dat is een dier), kak, emmer, zeef
laatste aanpassing
waar is je verhaal nou :/???:P
 
Ja ik moet nog verzinnen maar ik wacht tot de creativiteit op zijn top is
 
Uitspraak van DarkElement op vrijdag 30 maart 2007 om 22:32:
Paashaas, duplo, kont, stift, beker, vlees, fiets, suikerklontje, knots, stokstaartje (dat is een dier), kak, emmer, zeeflaatste aanpassing 30 maart 2007 22:42


Uitspraak van DarkElement op zondag 1 april 2007 om 13:54:
oma,wiel,stempeltje,stoel

Ok die woorden allemaal ff kijken of t lukt
 
Er liep eens een oma over een wiel, toen ze plotseling een paashaas zag vliegen met op zijn kont met stift een duplo blokje getekend. Ze pakte een beker en ving het duplo blokje erin op en dat veranderde ineens in een homp vlees. ze fietste verder op haar suikerklontje en zag in de verte een stoel varen op een stokstaartje.
Ze wilde nog net haar stempeltje pakken maar die was verdwenen in een knots. Ze zei: "Kak, mijn emmer is gezeefd".
Toen ze haar baard wou afdoen, kwam er opeens een lepel in haar oog. Ze gleed uit over een lamp en kwam in een worst terecht. Ze ging op de mat staan en keek door het raam naar een plantje die een kabouter aan het verteren was.
Toen ze verder liep over het wiel kwam ze tot de ontdekking dat ze was vergeten haar boom op haar hoofd te zetten.
Einde.
laatste aanpassing
 
Steen, papier, potlood, knopje, vork, stopcontact, hout, zand, kurk, mier.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 1 april 2007 om 14:19:
Steen, papier, potlood, knopje, vork, stopcontact, hout, zand, kurk, mier.

Er was eens een mier, en bij die mier zat een stopcontact vast in zijn poepert.

Toen kwam er een kurk aanlopen die de mier wel even wou helpen, ze pakte een stuk hout, zette dat neer, legte er een vork op en schopte toen tegen de vork die in de kont vloog van de mier.

En toen.......... viel het stopcontact eruit, daarna een potlood, een steen, een velletje papier en een knopje...

Toen viel de mier op de grond van de pijn en begon te huilen,
en in plaats van tranen stroomde er allemaal zand uit de ogen van de mier!

Eindeûh!

hek,rat,vork,toetsenbord,tegel,aapje,sticker,lamp,gras,stang,lepel,olifant
 
Uitspraak van DarkElement op dinsdag 3 april 2007 om 20:22:
hek,rat,vork,toetsenbord,tegel,aapje,sticker,lamp,gras,stang,lepel,olifant


Er was eens een hek, die zat op een rat. Er kwam een vork aanlopen, die op een toetsenbord begon te rammen als een bezeten stoeptegel. Het hek vond hem een beetje op een gestickerd aapje lijken, en kreeg plotseling een lamp voor zijn hoofd. Er groeide gras uit zijn oor en er zat in stang in zijn lepel. Opeens stak er een olifant de weg over. Einde.

Bank, kuiken, kip, boom, schakelaar, sigaret, telefoon, asfalt, snotgorgel.
 
Artiest Frontkiller
k ben niet zo creatief xD :P
 
Dit is een een mondelinge of instrumentale voordracht, die op het moment zelf is bedacht met behulp van een naslagwerk waarin de afzonderlijke woorden en vaste uitdrukkingen van een taal zijn gerangschikt, met daarbij hun grammaticale eigenschappen, gebruiksmogelijkheden, betekenissen of vertalingen.


Ik had een schande veroorzaakt door mijn eigen falen. Ik had mijn excrementen, ter inschrijving in een openbare ruimte waar men zijn behoefte kan doen, aangeboden. Tot mijn spijt was het dunne vezelachtige materiaal voor gebruik op de wc verbruikt, zodat er niets meer van over was. Nog wat bij vroeger genoemd is, kwam iets wat zich aan onze waarneming voordoet, voor. Een object dat men waarneemt had de trechtervormige stenen bak waarin de fecaliën worden opgevangen de vrije loop belemmerd. Ik voelde mij verplicht er kennis van te geven dit tot een bevredigend einde brengen. Ik trachtte een beëindiging van het probleem te ondervinden, en in hoog tempo.
Er stonden ondertussen mensen in opgerichte houding op hun voeten te wachten voor de beweegbare verticale afsluiting die toegang geeft tot een vertrek.
De zelfstandige persoonlijkheid spande zich nog steeds in om de beëindiging van het probleem te ondervinden. Ik voelde mijzelf als een van de vrijheid beroofde bepaalde hoeveelheid uitwerpselen. Een drollenvanger, een plusfour, een kakdoos, een hui, het was iets onbegrijpelijks, onverklaarbaar. Een geloofswaarheid die men niet of niet geheel kan begrijpen.
En tot op dit ogenblik voortgaande had ik geen bevredigende beëindiging van het probleem weten te ondervinden. Ik liet mijn gedachten gaan over de gebeurtenis of omstandigheid waarvan de werkelijkheid vaststaat, dat ik natuurlijk ook niet opvallend het gebouw met sanitaire voorzieningen kon abandonneren en zódanig dat het erop zou lijken dat ik niet verantwoordelijk zou zijn voor wat men verkeerd heeft gedaan of nagelaten.
Ik vond dit het veronderstelde eeuwige en volmaakte grond- of voorbeeld van iets en concludeerde dat dit het beste plan was dat ik ooit,in mijn complex van eigenschappen en functies van een organisme, zoals voortplanting, stofwisseling, groei en reageren op de omgeving, dat er voor zorgt dat dat organisme blijft voortbestaan, had gehad. Zich onverhoeds voordoend, nam ik iets waar wat tot dusverre onbekend was. Ik nam waar dat er een vlokkige uitslag van een lid van de klassen van de fungi die zich overal ontwikkelt waar organische stoffen op vochtige plaatsen in ontbinding overgaan had plaatsgevonden op mijn rectum. Ik spande mij in om het doel te bereiken, de vlokkige uitslag van een lid van de klassen van de fungi die zich overal ontwikkelt waar organische stoffen op vochtige plaatsen in ontbinding overgaan, te verwijderen van mijn rectum. Gedurende de tijd dat ik met de desbetreffende zaak bezig was, nam ik waar dat het mechanisme waarmee iets afgesloten kan worden, op de beweegbare verticale afsluiting die toegang geeft tot een vertrek, niet gesloten was. Tegelijkertijd dat ik in plotselinge hevige schrik of angst voor een gevaar raakte, bereikte een zelfstandig optredend menselijk wezen, de ruimte waar ik zojuist mijn rectum met een schurend, krassend geluid leegschraapte. Ik oefende kracht uit door mijn kledingstuk met twee beengaten of pijpen ter bedekking van de benen en het onderlijf weer aan te trekken en er als een werp- of steekwapen dat bestaat uit een lange houten steel met een metalen punt, vandoor te galopperen. Eenmaal de bestemming waar geen zelfstandig optredend menselijk wezen mij kon beschouwen bereikt te hebben, realiseerde ik mij pas wat een schande, veroorzaakt door eigen falen, ik veroorzaakt had.
Ik deponeerde het laatste schraapmateriaal in een emmer met deksel dat door middel van een pedaal geopend kan worden, met de al dan niet subjectieve representatie van de werkelijkheid in de geest, dat ik beslist niet, in geen geval, meer terug zou komen bij dit gebouw met sanitaire voorzieningen.
Ja hij is goed, heb ik toch eens wat goeds verzonnen voor jou he :D

je hebt er een mooi verhaal van gemaakt :9
 
Vertaalde versie:

Dit is een verhaal die geïmproviseerd is, met behulp van een woordenboek.

Ik voelde mezelf stom. ik had gepoept op een wc. Helaas was het wc papier op. bovendien was de wc verstopt. Ik wou dit oplossen, en snel. Er stonden mensen te wachten voor de deur. Ik wou het echt oplossen. Ik voelde mezelf stom. Het was een mysterie. En tot nu toe had ik het niet kunnen oplossen. Ik dacht na over het feit dat ik gewoon het gebouw kon verlaten en snel wegrennen als een idioot zodat niemand het door zou hebben. ik vond dit een goed plan en merkte dat dit een van de beste plannen was die ik ooit had gehad, in mijn leven. Plotseling merkte ik dat er schimmel op mijn rectum zat, wat ik er af probeerde te schrapen. Tijdens het schrapen merkte ik dat de deur niet op slot zat.
Terwijl ik al bang werd, kwam er een persoon binnen. Ik trok mijn broek als een speer aan en rende er vandoor. Toen ik ergens was waar geen persoon mij meer kon zien, realiseerde ik me dat ik wel heel stom was. Ik gooide de laatste overblijfselen van de schimmel in een pedaalemmer met het idee in me hoofd dat ik nooit meer terug zou komen bij die wc.
laatste aanpassing
varken,opa,deurmat,bellenblaasbding,bril,neus,cactus
 
Vervolgens viel er een varken op mijn opa's deurmat. Hij at het favoriete bellenblaasding van mijn opa op en opa vermoordde het varken met een bril. Plotseling zwol zijn neus op omdat hij tegen een giftige cactus stootte en hij ging dood.

Einde.
 
Muis, oogbal, zakje, stof, haarbal, sticker, heks
Ik liep eens naar de dierenwinkel, en had zin om wat geks uit te voeren.

Ik besloot maar een muis te kopen, en die het kunstje aan te leren wat men noemt:

"Sticker-plakken op oogbal"

De muis leek wel behekst 8) want het leerde snel.

Stofzakje!
laatste aanpassing
 
Wie blaast dit topic nieuw leven in?
kauwgombal,hertje,bezem,uitwerpselen,schoolkrijt,tandarts,neus
 
Er was eens een kauwgombal die was het leven zat. Hij zocht manieren om zijn leven op te leuken maar er was werkelijk niets wat hem meer kon helpen. Hij had alles al geprobeerd. Tot hij op een dag een hertje met een bezem tegenkwam. Het hertje had wel een idee hoe de kauwgombal weer lol in het leven zou kunnen krijgen. Hertje zei tegen de kauwgombal: "Neem uitwerpselen mee, en kom hier morgen terug."
De kauwgombal deed wat het hertje zei en kwam de volgende dag terug met uitwerpselen die hij van zijn tandarts had gekregen.
Maar wat de kauwgombal niet wist, was dat het hertje eigenlijk een bedrieglijke sneaky motherfucker was die de kauwgombal niet wou helpen maar alleen maar uitwerpselen wou eten. Het hertje blies schoolkrijt stof in de kauwgombal zijn ogen, zodat die niets meer kon zien, en stompte hem daarna nog eens voor zijn neus. Vervolgens pakte hij de uitwerpselen af en at ze op. Hij stikte erin en dood was het hertje :D

Eindeee
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 26 april 2007 om 01:49:
Eindeee

Verhaal
Eindeee

met 3 e's
 
Zeker weten joh,

volgende woorden:

Swiffer, stofzuiger, kastje, paardje, kaas, worm, kniptang, schaar, fles, zand, blauwgroenachtige zee-aal
Ik was eens aan het stofzuigen met mijn enige echte 'Swiffer stofzuiger'-set.

Toen ik perongeluk een kastje opzoog, wou ik het er natuurlijk uithalen,... met een KNIPTANG.

Dus ik knippen en knippen, maar dat lukte niet,
dan probeer je het al gauw met een schaar en een fles.

En natuurlijk lukte dat, door de rotorbladen ofzo in de stofzuiger, was er alleen nog een soort worm van kaas overgebleven van de kast.

Boos als ik was, at ik alle kaas op, en toen moest ik opeens poepen, (als een paardje)

en uit mijn anoes vielen onder andere een berg zand en een blauwgroenachtige zee-aal :|
laatste aanpassing
 
Wat is een anoes?
 
Oke leuk man,
weetje wat ik vandaag toch meemaakte joh, ik fietste terug naar huis, en toen kwam er een zeemeeuw over vliegen, en die poepte zo op me harses, dus ik schreeuw zo van: "Hé mafkees, dat doe je toch ook niet bij je oma! :@"
Zegtie zo van "Tuurlijk wel, ik schijt op iedereens fluitketel!"
Nah ik werd boos joh :O
Ik zag toevallig een dooie uil liggen dus ik pak dat beest op, maak er een balletje van en gooi hem zo op ze flapperwang..
Hij gauw wegvliegen natuurlijk maar ik had hem mooi te pakken, met zn klompen, haha :D
Ja, dat flik je natuurlijk niet zomaar bij mij!
Mja die zeemeeuw dacht ook van, die komt er niet ongestraft mee weg.
Dus wat doet die mafkees, die schreeuwt al zn meeuw-vrienden bij elkaar, en beginnen allemaal over me heen te vliegen en te schijten als een malle..
Toen dacht ik van, nou dat kan ik ook.

(En de volgende mag dit verhaal afmaken :9)

Woorden: Deurmat, haren, staart, vlegel, retarded frogfish, homie, tube, lijm.