Partyflock
 
Flockonderwerp · 42464
­ Nederland
Tijdens Winter Music Conference verzamelen de dance-industrie en muziekliefhebbers uit de hele wereld zich in Miami voor de tientallen feesten en het laatste nieuws uit de scène. In Miami vond dan ook de officiële bekendmaking plaats van de exclusieve samenwerking tussen de nummer 6 dj van de wereld en de organisatie KidsRights, die Ferry Corsten heeft aangetrokken om zich in te zetten als ambassadeur voor dit goede doel.

KidsRights levert directe hulp aan kinderen in bestaande, goed lopende en niet te grootschalige projecten in landen over de hele wereld en zet zich tevens in voor bewustmaking en pleitbezorging hier in het Westen. KidsRights trekt aandacht voor de vele kinderen die zonder ouders leven, zonder onderwijs, in gedwongen kinderarbeid, of die verhandeld en uitgebuit worden. Hierin wordt ze ondersteund door de KidsRights adviesraad waar invloedrijke mensen als Tutu, Arun Ghandi, Bianca Jagger, en Wim Kok een zetel in hebben.

De Rotterdamse top dj/producer Ferry Corsten is al ruim 18 jaar actief bezig in de muziekindustrie. Ferry Corsten brak groots door met onder andere zijn megahits; ‘Fire’, ‘Rock Your Body, Rock’ en het album ‘L.E.F.’ , wat binnen 2 weken de hoogste positie in de Amerikaanse downloadchart I-tunes wist te bereiken. Ook staat hij jaar op jaar weer genoteerd in de top 10 van werelds beste djs in de DJ Mag Top 100.

De samenwerking tussen KidsRights en Ferry Corsten is uniek omdat hij zich exclusief zal verbinden als ambassadeur aan dit goede doel. Het doel is jongeren tussen de 15–25 jaar beter te bereiken en hen actief bewuster te maken van de huidige situatie omtrent kinderrechten in de wereld. De eerste stap is een speciale KidsRights website voor jongeren, waarbij muziek wordt ingezet om jongeren over de hele wereld met elkaar te verbinden, zodat zij in gesprek raken over dit belangrijke onderwerp.

Voor Ferry Corsten, die jaarlijks duizenden jongeren naar zijn optredens op diverse evenementen over de hele wereld trekt, is het een eer om als ambassadeur op te treden en jongeren te betrekken bij deze belangrijke maatschappelijke kwesties. “Ik ben blij dat ik middels dit ambassadeurschap een bijdrage kan leveren aan de bewustmaking onder jongeren over het belang om stil te staan bij en om ons telkens weer in te blijven zetten voor de rechten van het kind“, zegt Ferry Corsten hierover. Het komende jaar zal tijdens diverse optredens van Ferry Corsten extra aandacht worden gevraagd voor KidsRights en haar projecten. Meer nieuws over deze activiteiten zullen te zijner tijd worden gepubliceerd.

Ook kun je http://www.kidsrights.info bezoeken voor meer informatie over deze en overige activiteiten van KidsRights of http://www.ferrycorsten.com.

Link: http://partyflock.nl/news/8480.html
Had t gelezen ja.
Gaaf toch als je als 'gewoon DJ' een verschil kan maken?:D