Partyflock
 
Flockonderwerp · 41709
­ Nederland
Konflict

Op vrijdag 30 maart staat de Effenaar klaar voor een ware sensatie. Eén van ‘s werelds beste trance dj/producers van dit moment staat klaar om Noord-Brabant op zijn grondvesten te doen schudden, los te koppelen van het aardoppervlak, en voor een paar nachtelijke uren even boven Nederland te zweven. Niemand minder dan Ferry Corsten heeft hiervoor Eindhoven als zijn podium gekozen en staat klaar om deze taak vol overgave op zich te nemen. Na een lange tijd zal Ferry zijn thuisland weer aandoen. De geboren en getogen Rotterdammer die als dj/producer wereldwijd furore maakt, zal op de laatste vrijdag van de maand maart de Effenaar betreden.

Ferry Corsten brak groots door met zijn megahits; ‘Fire’, ‘Rock Your Body Rock’ en het album ‘Punk’. Ook in 2007 heeft de heer Corsten al duidelijk zijn stempel op het nieuwe jaar gedrukt met de single ‘Hurt Of Intention’ van de Duitse groep Mind One. Deze single is de tiende uitgave op Corsten’s eigen label, Flashover Recordings. De plaat bevat onder meer een door hem gemaakte remix van het titelnummer.

L.E.F. was Ferry’s eigen clubavond die hij in maart 2005 lanceerde in de Panama te Amsterdam. De afkorting L.E.F. staat voor Loud Electronic Ferocious. Deze clubavond was een onvoorstelbaar succes en ging de hele wereld over. In dit zelfde jaar behaalde het album L.E.F. in de Verenigde Staten binnen twee weken de hoogste positie in dance download charts van iTunes.

Na een reeks succesvolle avonden onder het L.E.F. concept, vond Ferry dat het tijd was voor iets nieuws. Op 30 maart heeft de Effenaar de absolute primeur, in Eindhoven zal de 'Ferry train' zijn reis vervolgen door middel van een nieuw concept; Konflict

Het nieuwe concept van Ferry Corsten staat klaar. Zijn nieuwe tour zal op volle kracht van start gegaan. Met Konflict wil Ferry Corsten zijn repertoire opschroeven naar een volgende dimensie in de vorm van een vernieuwende lading Progressive Trance. Met Konflict wil Ferry laten zien dat djs niet in hokjes zijn te stoppen en dat zijn sound verder gaat dan zijn alom bekende trancegeluid. Ferry zal daarbij steeds weer vrienden en bekenden uitnodigen om hem tijdens de avond te vergezellen.

Ditmaal zal hij op de avond in de Effenaar worden bijgestaan door Mason. Een jong talent die zijn strepen als dj en producer inmiddels ook al ruimschoots heeft verdiend. Mason stond onder andere al op Extrema, Mysteryland en Dancevalley en is natuurlijk bekend door zijn chart kraker ‘Exceeder’ dat nu ook in de Nederlandse hitlijsten hoge ogen gooit als mash-up met ‘Princess Superstar’. Nadat Mason de Effenaar op temperatuur heeft gebracht zal Ferry het roer van hem overnemen voor een 3 hour exclusive dj set.

Na zijn gig op 30 maart treedt Ferry Corsten de dag erna ook op tijdens Sensation in Antwerpen. De dj/producer verzorgt het themanummer van die avond: ‘Loud Electronic Sensation’, een bewerking van zijn track ‘Loud Electronic Ferocious’.
ikke niet.. :nocheer:
Nog maar 1 nachtje slapen!!!:cheer: