Partyflock
 
Flockonderwerp · 38972
­ Nederland
Mooie beelden van Teheran

http://www.lucasgray.com/video/peacetrain.html


docu over Iran:

{ongeldige bron voor embed: http://video.google.com/videoplay?docid=4679426685869498072&hl=nl}

Het echte Iran
Geplaatst op 27.02.2007 om 11:35:31 uur | 419 bekeken | Buitenland | WWW.NIBURU.NL | print

Als je de journaals en de kranten moet geloven is Iran een bedreiging voor de hele wereld. Velen weten echter helemaal niks van Iran behalve hetgeen ze op Tv zien en in de kranten lezen. Hier kun je Iran eens van een andere kant bekijken, zoals het in werkelijkheid echt is.

Bekijk de beelden: Het echte Iran

Buiten deze beelden heb ik hier nog een prachtige documentaite over Iran waarin duidelijk te zien is wat Iran wel is en wat niet.

Nexus
laatste aanpassing
wat een vette docu! echt een mooi land ,met warme mensen en een rijke cultuur heb ik het gevoel. en mooie vrouwen!!

off-topic:

Het doet mij een beetje denken aan IstanBul, Bazaars aardige mensen hartstikke modern en die taxi's ook een gekkenwerk daaro :lol:. Toen ik daar was, heb ik ook de Blauwe Moskee en Aya Sofia bezocht echt een must, cultureel voer :kwijl:.
laatste aanpassing
 
Yeps op EQgen stond ook een link.
Het Iraanse metro station is te wonderlijk voor woorden, mooier als onze met grafiti volgespoten ondergrondse blokken beton.

Mare als Bush zijn zin krijgt vrees ik dat Iran er een beetje als dit gaat uitzien binnenkort.

 
Uitspraak van SuburbanKnight op dinsdag 27 februari 2007 om 15:19:
Als je de journaals en de kranten moet geloven is Iran een bedreiging voor de hele wereld.


Zoals BBC bijvoorbeeld? Ik denk ook hier weer, naief als ik misschien ben, dat wij nog best een redelijk objectieve media hebben. Als je alleen maar journaal en SBS6 kijkt dan krijg je misschien wel een aardig Amerikaans beeld van de werled. Maar als je ook soms Nat. Geo of Disc kijkt, een krantje leest en op internet surft valt het best mee hoe Joods en Amerikaans de media zijn.

Overigens zei laatst ook een Israelier over al die schandalen: ik verwacht niet dat het de doofpot ingaat, Israel heeft een hele aggressieve pers. Dat gaf mij wel een beetje hoop.
 
Uitspraak van SuburbanKnight op dinsdag 27 februari 2007 om 15:19:
Het echte Iran


je bedoelt: één bron over Iran.
 
Uitspraak van SuburbanKnight op dinsdag 27 februari 2007 om 19:24:
Het doet mij een beetje denken aan IstanBul, Bazaars aardige mensen hartstikke modern en die taxi's ook een gekkenwerk daaro . Toen ik daar was, heb ik ook de Blauwe Moskee en Aya Sofia bezocht echt een must, cultureel voer


In reactie op Tyharo over de kwaliteit van scholen: toen ik in de 3e zat waren een keer een groep mensen (Nederlanders) langs gekomen die in de jaren 70 op de bonnefooi door Iran getrokken waren en dara allemaal dia's van hadden. Daar zag je ook allemaal mooie dingen van die cultuur en hoe zij echt leefden.

Niet alle scholen zijn dus alleen maar bezig met indoctrineren en niet alle westerse autoriteitenm zijn bezig met indoctrineren.
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 16 maart 2007 om 03:10:
Mare als Bush zijn zin


Daar moet hij toch eerst toestemming voor hebben van het congres ofzo? nu daar meer democraten zitten denk ik dat het niet zal gaan lukken...
 
Heel mooi! Ik heb nog niet lang geleden een boek gelezen over een journaliste die er heeft rongereisd. Het boek was wel een beetje geromantiseerd maar toch zag je net zoals in de docu de "andere" kant van iran. De mensen, de cultuur de verbondenheid en gemoedelijkheid. De mensen lijdde toen wel enorm onder het regime.

Een vertekend beeld krijgen van een bepaald land is helaas veelste vaak aan de orde. Net zoals ze slecht over nederland denken in de wereld. Wiet, hoeren, klompen, pedofielenpartij;) Voor sommige have on earth.

Helaas worden vrouwen in zulke landen wel onderdrukt en dit is gewoon een feit. De meeste vrouwen zelf zien dit niet zo omdat ze nou eenmaal zo zijn opgegroeid met de islam. Maar ik vind en blijf het onnodig/cruel vinden om jezelf als vrouw te bedekken om mannen niet op te geilen!!! Vooral in die hitte!
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op zondag 18 maart 2007 om 08:29:
Vooral in die hitte!

Ligt eraan wat de kleur van de bedekking is... :)
In veel steden in de woestijn dragen ze die dingen namelijk ook vanwege functionaliteit...tegen de hitte...en je kan die doek voor je gezicht slaan tegen het zand...
Mannen dragen het daar ook...
Ik betwijfel ook of het wel iets met religie te maken heeft en niet oorspronkelijk dus gewoon vanwege dat ze in de woestijn leefden...
 
Net zoals een sombrero haha o:) Maar de journaliste had het er niet makkelijk mee, ze had het wel degelijk warm, zelfs zo warm dat ze op een moment flauw viel. En daarbij dragen ze ZWARTE burka's... lijkt me toch niet de gepaste kleur om warmte te kunnen verdragen. Ook had ze moeite met het recht houden van de burka... iets wat ook inspanning kost en veel zweet veroorzaakt.

Uitspraak van TYHARO op zondag 18 maart 2007 om 16:23:
Ik betwijfel ook of het wel iets met religie te maken heeft en niet oorspronkelijk dus gewoon vanwege dat ze in de woestijn leefden...


Het is absoluut iets religieus. Anders hadden mannen ook wel een burka gedragen lijkt me. Het gaat echt om het bedekken van lichaamsdelen wat door de islam is voorgeschreven.
laatste aanpassing
 
In woestijnen dragen ze idd wel bepaalde kleding tegen zandstormen en hitte's, blijkbaar schijnt het echt te werken. Dit wordt gedragen door zowel mannen als vrouwen.

Maar het lijkt me logisch dat dragen van burka's en al de shit in het algemeen religieus verbonden is, waarom zouden ze het anders dragen.. ;) Kijk bijv. hier in Nederland..is ook allemaal religieus...
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 maart 2007 om 10:55:
Het is absoluut iets religieus. Anders hadden mannen ook wel een burka gedragen lijkt me. Het gaat echt om het bedekken van lichaamsdelen wat door de islam is voorgeschreven.

Nu wel zeker idd... :)
Maar vraag me dus af of het oorspronkelijk niet gewoon afstamt van het dragen van doeken omdat ze in de woestijn leefden toendertijd...
 
nou ja ik geloof best dat iran best een mooi land kan zijn(cultureel) maar helemaal zuiver op de graat zijn ze niet hoor. Misschien hoort het allemaal wel bij het politieke spelletje dat wordt gespeeld, maar je gaat mij niet vertellen dat Iran niet achter kernwapens zoekt. Bovendien bepaalde uitspraken over Israël, het machtscentrum van deze planeet, doen je nog al makkelijk twijfelen.
 
Iran is een prachtig land. Kan me ook nog een LLink documentaire herinneren waarin Froukje er op bezoek ging. Lekker skieën in de bergen, cruisen door de straten van Teheran (op zoek naar een date; homo's deden ook mee, maar moesten wel uitkijken) en alcohol drinken in de gebieden waar de meerderheid uit christenen bestond want daar was de controle minder streng. Verbazingwekkend mooi land qua natuur vooral. En ook qua vrouwen: bijna net zo veel plastische chirurgie als in de States omdat dit weer niet verboden was door de ayatollahs.

Maar: ondanks dat je veel kon doen als je wist hoe, bleef het eigenlijk verboden. En je moest toch altijd uitkijken voor de religieuze politie en de vrijheden moesten altijd stiekem worden benut. Laten we het Iraanse regime niet gaan ophemelen. Ik heb veel geloof in de organisaties die in Nederland probeerden Verdonk (evil rita) te overtuigen dat homoseksuelen vooralsnog niet terug hoefden te worden gestuurd omdat deze toch echt gevaar liepen. En die hebben haar nog weten te overtuigen ook. Dat zegt genoeg over de politiek daar.
De politiek zuigt daar idd...maar het volk is niks mis mee...
Daar heb ik persoonlijk ook veel vertrouwen in dat zij het een andere wending kunnen geven...op eigen kracht...
Niks gaan bombarderen daar en dergelijke...dan zit je het zelfs dwars naar mijn mening...
Die bevolking daar is niet achterlijk...ongeschoold...barbaars en weet ik veel wat voor gedachten er allemaal niet heersen over het Iraanse volk iig...
Daar heerst onder veel mensen een compleet verkeerde gedachte over...en dat is absoluut niet terecht... :)
laatste aanpassing
Was The British-Iranian Hostage Crisis Staged?

Surfing the Apocalypse
Thursday, March 29, 2007

Many of you may be rightly highly suspicious of the timing of all this.

Evidently it appears that there is far more to this so called British hostage capture crisis than what has thus far been reported by virtually all of the MSM.

In a very revealing analytical studio commentary on The BBC's Newsnight programme last night: Diplomatic Editor: Mark Urban demonstrated to Host: Jeremy Paxman: that the video footage released by the Iranians yesterday - of those 15 British service personnel being "captured" - seems to have been FAKED in large part!

He also went on to illustrate how viritually inconceivable it is that such an event (like the alleged "ambush" of British Military personnel by the Iranians) could actually happen: given the fact that the area of water where this event supposedly took place was well within the Radar Scope of HMS Cornwall (not to mention a whole host of other vessels: WHICH WERE ALL MYSTERIOUSLY ABSENT at the moment when the Iranian interception party appeared on the scene!)

From this both he & show Host Jeremy Paxman conclude that The Royal Navy were (at the very least!) grossly negligent in their duty of policing The Shat Al Arab/International Waterways (hence their clamour to blitz the Media with "evidence" of their "innocence".)

It is when one considers the implications of what The BBC are getting at (but not saying directly!) that one realizes this entire thing may have really been a deliberate SET UP: i.e. either a TRAP laid by The British for The Iranians to fall into, or (even more mind bogglingly!) a TRAP laid by The British AND The Iranians (together with everyone else within The NWO Club) for The World to fall into!!!

Watch the requisite report from the aforementioned Newsnight programme, and judge for yourselves:

http://news.bbc.co.uk/player/nol/newsid_4670000/newsid.........
http://www.prisonplanet.com/articles/march2007/290307staged.htm
 
Mensen verwarren hier Buitenlandse politiek met de ware aard van een land..?
Lijkt me niet zijn insteek...
Hij dacht waarschijnlijk alleen laat ik dit bericht met betrekking op Iran in het "Iran topic" plaatsen...ofzoiets dergelijks... 8)
laatste aanpassing
ja.

Laatste nieuws: de gijzelaars worden vrijgelaten.
laatste aanpassing
 
Laatste nieuws: de gijzelaars worden vrijgelaten.


Het Iraanse persbureau noemt dit:

"De overtreders wordt gratie verleend"
http://www.atlantis2012.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1482
Bush en Ahmadinajad in hetzelfde Illuminatie team
Geplaatst op Saturday 07 April @ GMT+1 door Galaxy


Aminoke schrijft "

De Russische waarschuwing van de afgelopen weken is de aanval van Amerika op Iran. De top van de vrijmetselaars, de illuminatie, is een internationale satanische sekte die natie tegen natie opzet (waar heb ik dat trouwens meer gehoord) Het betreft een groepering van grote en machtige families in Europa en Amerika.


De foto van Bush en Ahmadinejad geven het satanische teken aan en daarbij ook dat Iran net zo belangrijk is dan Amerika. Ze geven daarmee ook aan dat ze loyaal zijn aan hun illuminatie leider Leo Zagami. Lees hier de uitspraken van Leo Zagami (Engels)


Gemachtigd door het centrale bankwezenkartel, heeft de Orde van de Illuminati de middelen om beide kanten van elk conflict te sturen volgens normen van de Nieuwe wereldorde. Ze noemen dit een "dialectisch proces." Ze waren ook betrokken aan beide kanten tijdens de koude oorlog van Korea en Vietnam.


In 1871 schreef Albert Pike, de grote man van de US Freemasonry, een brief aan zijn Europese bondgenoot Giuseppe Mazzini. Hij vertelde over drie wereldoorlogen in die brief, hij heeft er tot nu toe twee goed gehad. Klik hier voor de inhoud van de brief (Engels)


De derde wereldoorlog moet ontstaan tussen de verschillen binnen de illuninatie op het gebied van politiek, cultuur en geloof. De Islam en de politieke Zionisme moeten hierin elkaar vernietigen. Het zou nu niet de aanzet geven tot een derde wereldoorlog maar meer als voorbereiding op.


Dit is een mogelijk scenario van Iran: Zoals alle oorlogen zal het conflict worden gestuurd. Het zal plaatsvinden in de komende twee maanden. Het zal daarbij lijken op de oorlog in Libanon. Iran en de V.S. allebei zullen aan ernstige verliezen lijden; de prijs van olie zal omhoog schieten en de effectenbeurs zal een klap krijgen. Inmiddels kan iedereen dit voorspellen.


In een brief geeft David David Icke aan dat Ahmadinehad het illuminatiespel speelt:


"The propaganda war against Iran really picked up after the election of Mahmoud Ahmadinejad as President of the Islamic Republic in 2005. After he took office in the August he was soon making speeches that the American propagandists and spinners must have dreamed of. I cannot believe this was a fortuitous coincidence. He defeated the one-time favourite, the former President Akbar Hashemi Rafsanjani whose reputation and record would have made it almost impossible to demonise Iran as a threat to America or anyone else."

Icke continued: "Mehdi Karroubi, a Reformist candidate seeking to open Iranian society and oppose the extremes of hardline Islam, finished a good third in the first round of voting. He then alleged that a network of mosques, the Islamic Revolutionary Guards Corps and Basij militia forces had illegally generated support for Ahmadinejad and specifically named Mojtaba Khamenei, a son of the Supreme Leader Ayatolla Khamenei, as being involved in this election fraud. The Ayatollah told Karroubi that the allegations were below his dignity and he would not allow the crisis in Iran that they could cause. Karroubi wrote back, resigning from all his political posts and some Reformist newspapers were stopped from publication for publishing Karroubi's letter."


Finally Icke says: "British and American military intelligence ousted Prime Minister Dr. Mohammed Mossadegh in 1953 in a CIA-planned coup called Operation Ajax; imposed the vicious Shah of Iran as a dictator; and then removed him for the Ayatollah Khomeini in 1979. Why would the same forces not continue to be involved in election manipulation in Iran when they so badly needed Ahmadinejad to defeat Rafsanjani for their 'Axis of Evil' plan to work?"


Conclusie:


Als de illuminatie zoveel macht heeft in de wereld waarom kondigen ze dan nu niet hun werelddictatuur aan? Dat zou voor hen heel voordelig zijn. Het menselijk denken moet helemaal omgezet worden zodat wij slavernij heel normaal gaan vinden. En dat zien we nu al terug in alle regels die steeds worden aangescherpt. De illuminatie roept: "creating order out of chaos" maar ze creëren eerst de chaos. Hun visie voor het Middenoosten met inbegrip van Israël is zo conformistisch zoals de EU. Er worden hiervoor vele onschuldige mensen vermoord die de zielen voeden van de vampieren-lees illuminatie.


bron: wereldgeheimen.nl"
 
Eigenlijk lag dat voor de hand, die kerel ziet er veel westerser uit op de foto als zijn voorganger komijnekaas.

Ik heb zijn toespraak gezien op CNN, maar kon niks van symbolen ontdekken.
laatste aanpassing
 
zijn voorganger komijnekaas


Khomeini was de voorganger van de huidige Ayatollah Khamenei.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ali_Khamenei

Die Ahmadinajad is de president (wereldlijk/burgerlijk leider) terwijl de ayatollahs de geestelijk leiders zijn.
 
Dus ook illuminati gezint
 
Volgens mij niet. Gewoon sjiitisch
 
Over Sjiitisch gesproken, deze week die betoging in Irak vond ik wel maf: De Sjiiten herdachten Saddam Hoesein.
Ik dacht nog huh! De Soenieten vonden hem toch een leuke peer?

Snap het wel! Meer een stunt uit onvrede tegen die kaugum vretende Yanks en hun liefdevol sloop beleid daaro.
 
http://www.vpro.nl/programma/plaatsdesoordeels/afleveringen/33951908/

HET MIDDEN-OOSTEN GEDECODEERD
Joris Luyendijk analyseert de mechanismen van de berichtgeving over het Midden-Oosten
maandag 9 april 2007 20:55
woensdag 11 april 2007 14:30 (Herhaling)

Gisteren gezien op TV, best interessant.

Volgende week gaat het over Iran, denk ik.
 
Gisteren gezien op TV, best interessant.

Volgende week gaat het over Iran, denk ik.


Erg interessant. Blijkt vooral ook maar weer uit hoe niet-gepland en niet-bedacht bepaalde berichtgeving weer is. Daar zit weinig sturing aan:

- we hebben toevallig meer beelden uit Israel;
- de Israeli's blijken iets media-geiler en -slimmer te zijn dan de Palestijnen;

En zo ontstaat een beeld dat de media weer een vertekend beeld geeft. Dat is dan ook wel zo (geeft Luyendijk toe) maar heeft van alles met hele basale en banale redenen te maken. Niets met het gekleurd willen zijn.
Vanavond om 20.55 op NL2:
Tegenlicht: Plaats des oordeels - het nieuwe Midden-Oosten
(VPRO) Actuele reportage.
In Iran wordt onderzocht hoe het vijandbeeld zijn stempel drukt op het openbare leven.
 
Uitspraak van Coming soon op maandag 16 april 2007 om 20:13:
Tegenlicht: Plaats des oordeels - het nieuwe Midden-Oosten


Gezien idd, wat vonden jullie ervan?
Ik vond in ieder geval opmerkelijk dat ze "Het Westen", met name Amerika, aardig goed doorhadden. Alleen beetje jammer dat ze erg veel tijd besteedden aan de martelaren en niet meer van het andere volk konden interviewen.

(Toch bleef mn ma nog steeds pro-Amerikaans na de film, ze zei "Oow dat is uitgezonden op VRPO, dus niet geloofwaardig genoeg ofzo")
 
Ik moet op de herhaling wachten, heb het gemist. :(
 
Uitzending gemist werkt ook

http://www.vpro.nl/programma/plaatsdesoordeels/afleveringen/33974249/media/34268535/
 
Snap het wel! Meer een stunt uit onvrede tegen die kaugum vretende Yanks en hun liefdevol sloop beleid daaro


Even hiernog op terugkomend: ze slopen vooral elkaar daar..
 
Het is een Docu reeks van 6 afleveringen, heb net de eerste 2 bekeken..

Zeer interessant, met ook zeer interessantie sprekers.. :JAJA:
 
Qua infrastructuur (na de filmpjes te hebben gezien) en technologie, zeker een Westers land, heb ook begrepen dat daar zeer goede universiteiten zijn.

Dus een dom primitief koophandelaren volk zijn die Iraniers in ieder geval niet.

Alleen het geval is dat er een zeer conservatieve regering zit die liever een geloof dan politiek in de maatschappij willen doorvoeren. Hier is veel protest tegen geweest, helaas nu niet meer, want als iemand publiekelijk een vrije mening heeft, wordt deze subtiel de mond gesnoerd, wat als gevolg heeft dat dus ook in het universitair onderwijs zeer nauwgezet en volgens religieuze regels moet worden gewerkt, waardoor slimme mensen toch dom worden gehouden.

De studenten krijgen les in hun specifiek vakgebied, maar worden voor politieke woordvoering, meer leren over andere culturen, geschiedenis, maatschappijleer etc. dom gehouden.

De mensen die erin slagen te vluchten uit Iran moet je daarom ook nooit terugsturen, dit zijn bijna altijd mensen die een vrije mening hebben wat in Iran verboden is en tegen die conservatieve regering zijn.
Het is voor ons tegenstrijdig als wij als "westers" land deze mensen terugsturen. Want hier geld namelijk dat je een "vrije mening" mag hebben, dus als onze regering deze mensen terugstuurd zijn wij ook geen haar beter.