Partyflock
 
Flockonderwerp · 40112
­ Nederland
Deurbeleid Arnhemse horeca onderzocht
ARNHEM - Een speciaal panel gaat zich buigen over het deurbeleid van uitgaansgelegenheden in Arnhem. Het panel Duidelijk Deurbeleid behandelt klachten en stelt regels op voor deurbeleid in overleg met de plaatselijke horeca. Dat meldt de gemeente Arnhem woensdag.


Klagers kunnen bij het meldpunt aangifte doen als zij slachtoffer zijn van slecht deurbeleid. Het panel behandelt de klacht en publiceert vervolgens een advies in de lokale krant en op internet. De klager blijft anoniem, maar de betreffende uitgaansgelegenheid wordt wel met naam en toenaam genoemd, aldus de gemeente.



Het panel bestaat onder meer uit drie vertegenwoordigers van de horeca en drie jongeren. Het meldpunt was een wens van het gemeentebestuur



last van?
 
Ik vind dat de achtergehaalde regels eindelijk eens aangepast moeten worden: gewoon overal naar binnen kunnen met (bijv.)Nike's. Die schoenen die lopen gewoon lekker! Nu word er bij de vrouwen een minder probleem dan bij de mannen gemaakt.
Maar wat ik wel weet is dat ik liever perongeluk iemand met een (bijv) Nike op me poten stapt dan zon verdomde naaldhak, dat verschil is voornamelijk duidelijk... te voelen!

Ik heb persoonlijk geen aanmerkingen verder op het arnhemse deurbeleid. Al kan ik me wel voorstellen dat deze (persoonlijke) norm niet altijd voor alle mensen opgaat.
daar ben ik het met je eens over die nike's enzo, maar tegenwoordig zijn ze bij sommige tenten best treng op leeftijd heb ik gehoord ene kant is het wel goed maar andere kant ook wel jammer omdat ik nog geen 21 ben :(
Qua leeftijd vind ik het wel goed zo. Anders loop je straks als 24 jarige door een tent waar allemaal 15-16 jarige lopen. Lijkt me ook niet echt fijn..
Verder zie ik wel dat hier en daar tenten zijn die mensen van buitenlandse afkomst veel weigeren.. :)
Uitspraak van Piepert op vrijdag 6 april 2007 om 00:07:
Verder zie ik wel dat hier en daar tenten zijn die mensen van buitenlandse afkomst veel weigeren..


ik vind dat ze dat dus echt niet kunnen maken wat maakt het nou uit wat voor een afkomst je hebt, er zijn zat nederlanders die zich niet gedragen en daar word niks over gezegt..

en over het deurbeleid ik snap dat je niet tussen blagen van 15 wilt rond lopen maar ze mogen ook best vanaf 18 jaar doen vind ik (A)
 
Gewoon streng zijn. Leeftijdsgrenzen, kledingvoorschriften enzo vind ik wel ideaal.
 
Uitspraak van Jolijnfh op maandag 2 april 2007 om 20:08:
daar ben ik het met je eens over die nike's enzo, maar tegenwoordig zijn ze bij sommige tenten best treng op leeftijd heb ik gehoord ene kant is het wel goed maar andere kant ook wel jammer omdat ik nog geen 21 ben :(

Dan kun je toch naar plaza of bumpers ofzo?

Kledingvoorschriften kan ik wel inkomen, al vind ik dat sneakers gewoon moet kunnen bij het uitgaan. Als ze die regels eenmaal aanpassen krijg je straks van die aftandse figuren om je heen als je aan het stappen bent, zit je toch ook niet op te wachten?