Partyflock
 
Flockonderwerp · 39244
­ Nederland
POKER KINGS NL
Tien legt haar kaarten elke zaterdag op tafel met Poker Kings NL. Het programma geeft een unieke blik achter de schermen van de internationale pokerwereld als twee van de beste pokerspelers van Nederland – Marcel Luske en Noah Boeken - worden gevolgd tijdens hun rondreis langs de Europese en Amerikaanse speeltafels.

Poker Kings NL volgt de belevenissen van de Nederlandse pokerkanonnen Marcel ‘the flying Dutchman’ Luske en Noah ‘Exclusive’ Boeken. Samen vormen ze de absolute top van het Nederlandse poker. Ze worden gevolgd op hun onafgebroken trip langs toernooien in Monte Carlo, Barcelona, Londen, Kopenhagen, Parijs en dé internationale hotspot van het poker: Las Vegas. Uiteindelijk komen ze terug waar ze begonnen zijn: Monte Carlo.

Stap voor stap leren we de fijne kneepjes van het pokerspel kennen terwijl we de heren zien spelen, finales bereiken en toernooien winnen. Maar bovenal komt ook de glamour van de pokerwereld aan bod. Marcel en Noah zijn bijvoorbeeld dik bevriend met grootheden als filmster James Woods en popster Patrick Bruel.

Na de achtdelige serie Poker Kings NL zendt Tien wekelijks een registratie uit van het grootste pokertoernooi ter wereld: World Series Of Poker 2006.

Poker Kings NL, elke zaterdag rond 23.15 uur op Tien
 
1e aflevering was zeker wel leuk om te zien, luske had trouwens in die finale bad luck met die hand
heb het helaas moeten missen omdat ik op flockers was..
 
Uitspraak van BOOSDOENER :bier: op vrijdag 2 maart 2007 om 15:44:
heb het helaas moeten missen omdat ik op flockers was..

Ik heb het gemist omdat ik aan het pokeren was B)
heb de 2e aflevering ook gemist omdat ik aan het pokeren was, dus als iemand die aflevering op internet tegen komt post em hier effe aub :)