Partyflock
 
Flockonderwerp · 33824
­ Nederland
 
Voor velen in dit forum is de NWO met al haar vertakkingen en stromannen bittere realiteit. De grote vraag die mij het meest belangrijkste lijkt is.

HOE KUNNEN WE ER VOOR ZORGEN DAT DE REST VAN DE WERELD DIT OOK GAAT INZIEN EN BEGINT MET ACTIE.

Deze duistere krachten achter het werledtoneel hebben ons al eeuwen onderdrukt, maar het gevoel wat ik bij de meeste mensen krijg is dat ze het wel goed vinden zo...

-
Eerst kwamen ze voor de moslims. Ik ben geen moslim, dus ik had nix te vrezen. Toen kwamen ze voor de illegalen. ik heb een paspoort dus ik had nix te vrezen. Toen kwamen ze voor de terroristen. Ik ben geen terrorist, dus ik had nix te vrezen. Toen kwamen ze voor mij, en er was niemand meer over om te vertellen...
---

NOG een website? NEE > Het is voor mensen die er nu achterkomen al een oase van websites, de een nog confronterender dan de ander, die de boodschap alleen maar vertroebelen. Het is tijd voor duidelijk signaal van de vrije wereld. Een signaal zonder ruis, zonder twijfel met alle bewijzen en motieven open en bloot op tafel.
laatste aanpassing
Simpelweg converseren met elkaar...er zijn genoeg mensen die de info oppokken en ongewild of onbewust verder gaan onderzoeken, zo is het met mij en m'n vrienden ook gegaan...

Ouderen zijn moeilijker wakker te schudden heb ik al gemerkt, maar dat maakt niets uit want uiteindelijk zijn wij de toekomst.

We zijn als een evoluerende CEL die verder en verder deelt en leert en evolueert..There is no stopping us!
 
Uitspraak van SuburbanKnight op donderdag 18 januari 2007 om 18:58:
converseren
en gewoon doen waar je goed in bent. In mijn geval is dat tekenen. Je zou ook een website of muziek kunnen gaan maken bijvoorbeeld. Weet ik veel.

Stil zitten is geen optie(voor mij althans), infiltreren die handel: collega's op werk of school bewust maken. Ik zeg er wel bij, kijk of je medemensen zijn geinteresseerd, Niet de Alex Jones gaan uithangen. :lol:
Ook naar de andere luisteren.

Ik heb ookal zo'n 6 mensen geinfecteerd. Yeps ik voel me weer helemaal positief, lekker uitgewaaid gisteren. Beetje met de krachten van de natuur "geconverseerd" :)
Daarna ff vriend geholpen door er gewoon ff langs te gaan.

Luister naar je innerlijke stem en volg je gevoel. Ookal wordt dat soms tegengewerkt.
Het is leuk om een Dog te zijn.

What's up?


Uitspraak van SuburbanKnight op donderdag 18 januari 2007 om 18:58:
Ouderen zijn moeilijker wakker te schudden heb ik al gemerkt, maar dat maakt niets uit want uiteindelijk zijn wij de toekomst.


Heb ik ook gemerkt, er zijn er wel bij die langzaam toch beginnen te merken dat er iets aan de hand is. Maar het niet echt kunnen definiëren. Dus geven ze de schuld bijvoorbeeld aan de politiek.

Als ze heel hun leven hebben gezwoegt en gezweet. Hun huisje, tuintje, boompje en weet ik veel verzameld hebben, zeggen ze vaak: Het zal mijn tijd wel uitduren.

Ik snap dat wel! Ik share hun visie en deel hun geluk!

Iedereen komt er wel achter, uiteindelijk.
laatste aanpassing
 
Besluit: vooral jezelf blijven.

En gewoon doen wat jij vind dat je moet doen.

Uiteindelijk komt al ons oneindig gedoe tot een punt.

Pfff, Ik begin dat multi dimensional gedoe te begrijpen. :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 19 januari 2007 om 16:34:
Besluit: vooral jezelf blijven.

En gewoon doen wat jij vind dat je moet doen.

Uiteindelijk komt al ons oneindig gedoe tot een punt.

Pfff, Ik begin dat multi dimensional gedoe te begrijpen

(y) :bloem:
 
IN 1984:
I understand HOW, but I don't understand WHY
> over de Party's macht
Ik laat zo tussen neus en lippen door weleens iets vallen bij mijn ouders...vooral mijn moeder...of laat plaatjes en filmpjes zien en leg er iets bij uit... Ik wil het bij hun liever rustig aanpakken...opbouwen... Want zij zitten namelijk al heel wat langer vast in die leugens... Ik neem het ze niet kwalijk dat ze er tegenin gaan en protesteren...dat is je hele leven als het ware verloochenen in hun geval... Hoe harder je het probeerd bij hun hoe minder het zal werken want dan gaan ze zich juist extreem verzetten en dan bereik je juist het tegenovergestelde...
Ze begrijpt het deels...ze moet het alleen in een breder perspectief gaan zien en niet enkel naar de amerikanen/Bush kijken... :)
laatste aanpassing
Uitspraak van TYHARO op zaterdag 20 januari 2007 om 17:22:
Hoe harder je het probeerd bij hun hoe minder het zal werken want dan gaan ze zich juist extreem verzetten en dan bereik je juist het tegenovergestelde...

tell me about it, vreselijk soms. maar ik merk wel dat ze steeds geinteresseerder raken..(y) dus er is progressie.