Partyflock
 
Flockonderwerp · 39047
­ Nederland
 
Ernstig bericht of niet, ik wou dit toch delen met jullie.

DitKanNietWaarZijn.nl ligt eruit, toch wel één van de betere site's die een prachtige overzicht liet weergeven van aktuele NWO-zaken.

Ik zal eerst eens t bericht citeren wat de site gisteravond plaatste;

DKNWZ staakt activiteiten.

Wegens omstandigheden zijn we genoodzaakt om onze activiteiten te staken. We willen alle trouwe bezoekers en posters op de site ontzettend bedanken voor hun inbreng en enthousiasme. Tevens een woord van dank aan de bezoekers van onze landelijke conferenties. De site wordt om 00.00 uur offline gehaald.


Voor mij een verdacht fenomeen, natuurlijk hoef je er niet gelijk wat achter te zoeken, maar de oppervlakkigheid van de berichten vallen gewoon téveel op.

Zo bijv. deze van een gozer die werkzaam was bij de site;

# Yoda Says:
februari 26th, 2007 at 21:45

@29 en alle andere bezoekers.

Ik mocht gisteren de onderstaande e-mail ontvangen van de redaktie van deze site. Meer of minder weet ik ook niet :

Het zal naar alle waarschijnlijkheid als een schok voor je overkomen maar de site van dknwz zal gaan verdwijnen. De reden hiervoor is één die ik je op dit moment nog niet kan geven. Ik wil je bedanken voor alle samenwerking en voor de moeite en tijd die je in het gehele project hebt gestoken. Het wil ook zeker niet zeggen dat we elkaar in de toekomst niet nog eens contacten. Het valt ook ons zwaar dat dit staat te gebeuren maar het is onomkeerbaar. Denk om je mailadres want ook dat zal gaan vervallen. Mocht je met het forum verder willen dan is mijn verzoek of je dit onder een andere naam als ditkannietwaarzijn of dknwz zou willen doen. Ik kan me voorstellen dat je het misschien wil koppelen aan een andere forum van je. Nogmaals, het komt allemaal uit het niets uit de lucht vallen maar ik wil je zeker bedanken voor je support.


En dit is wat RickD meldt op de site Eqgen.nl;

Mocht u zich afvragen waar de website van DitKanNietWaarZijn is gebleven, ze bestaan niet meer. Om middernacht, op de avond van 26 februari, is de site uit de lucht gehaald en zal niet meer terugkeren. De mannen achter DKNWZ ken ik goed, gedurende 2006 heb ik regelmatig met ze gewerkt, met als hoogtepunt de 911 conferentie in Utrecht waar meer dan 500 mensen op af kwamen.

Tijdens de korte aankondigen op DKNWZ, slechts enkele uren geplaatst voordat de site uit de lucht ging, wilde de heren niet ingaan op de reden om te stoppen.

Nu weet ik meer dan ik zeggen ga, maar laat ik het zo formuleren. Op de diverse forums kom je genoeg mensen tegen, allemaal onder schuilnamen en zonder uitzondering met een uitgesproken mening over de Nieuwe Wereld Orde.

Tegen al die mensen zeg ik, er is een wereld van verschil tussen ergens voor staan anoniem of ergens voor staan waarbij je gezicht en je identiteit bekend is.

Daar laat ik het bij.

Ik wil vanaf deze plek de mannen hartelijk danken voor alles wat ze neergezet hebben over de afgelopen 2 jaar en de offers die ze gedaan hebben, mijn petje af voor hun, jullie kunnen trots zijn.


Zo kan ik me ook nog een nieuwsbericht herinneren wat ik een paar weken terug las op DKWNZ. Toen ik het bericht las van DKWNZ wat ik hierboven aan had vermeld, moest ik gelijk aan het nieuwbericht denken. Ikzelf kon 'm niet meer vinden (mede doordat DKWNZ er natuurlijk eruit ligt), maar er zijn gelukkig mensen die hetzelfde denken als ik en hadden het bericht gekopieerd en op een forum geplaatst;

Regering wil censuur radicale sites

7 februari 2007

Het komende kabinet van CDA, PvdA en ChristenUnie wil radicale en extremistische websites blokkeren. De regering wil deze blokkade opleggen aan de internetproviders, maar die willen hier eigenlijk helemaal niet aan meewerken.

Tot nu toe nam de overheid alleen actie tegen radicale sites die zich in Nederland gevestigd hadden. Zij vielen onder het Nederlands recht en waren daarom strafbaar aan onder meer opruiing. Het probleem is dat vrijwel alle radicale sites nu nog steeds bestaan, maar dat deze sites naar een buitenlandse server verplaatst zijn. Hierdoor vallen ze niet meer onder het Nederlands recht en kunnen ze niet aangepakt worden. Om dit probleem alsnog aan te pakken wil het nieuwe kabinet de sites blokkeren. Ze blijven dan wel bestaan, maar zijn via een Nederlandse provider dan niet meer opvraagbaar.

Simon Hania van internetprovider XS4ALL is niet te spreken over deze passage in het regeerakkoord. “Technisch is het mogelijk. Maar de vraag is: op basis van welke rechtsgrond gebeurt dat?”. Ook Ronald van der Aart van UPC is het er niet mee eens. “Wij gaan niet vrijwillig meewerken aan zo’n maatregel. Wat zijn terroristische of opruiende uitlatingen? Wie bepaalt dat? Wie controleert dat? Als de Eerste en Tweede Kamer zo’n wet aannemen zijn we gedwongen ons er aan te houden, maar het lijkt me niet wenselijk”. Gisteren zei Van der Aart het wel nuttig te vinden kinderpornosites te blokkeren.

DKNWZ


Toevalligheid gebeurt niet zomaar, dat weet ik uit ervaring. Toch wil ik mogelijkheden openhouden en is het misschien niet wat we denken...

Op een forum hierover voelde ik me toch genoodzaakt om dit even te plaatsen..

Toch blijft de klok doortikken..alles zal steeds sneller manifesteren dus ook de onmenselijke corruptie en dictatuur van waar we momenteel in leven. Verandering is altijd goed denk ik zo dan maar, maar makkelijker wordt het er niet op..
laatste aanpassing
He bah... :/
 
Hun "eigen internet" is nu hun grootste vijand geworden lijkt wel. :s
Ik denk dat de site bedoeld was om mensen te werven voor de Partij Van de Waarheid, nu zij zien dat dat niet meer haalbaar, gooien ze de handdoek in de ring.

Ik weet niet of het twee verschillend, onafhankelijk van elkaar operenende organisatie's zijn hoor, het is maar een hypothese.

hypothese 2: iets far-off maarja het zou zo kunnen zijn.

de man achter dknwz was toch Energie-Goeroe what's his name? in dienst van shell en andere energie-maatschappijen, mischien was het een honing-pot om ons te lokken en te reggen in een data-base met Proxies&all, ach ik weet het niet joh, zit maar te raden...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van SuburbanKnight op woensdag 28 februari 2007 om 11:25:
Ik denk dat de site bedoeld was om mensen te werven voor de Partij Van de Waarheid, nu zij zien dat dat niet meer haalbaar, gooien ze de handdoek in de ring.


Lijkt mij niet, PvdW is juist onderdeel van Lijst 14, maar zowel L14 als DKNWZ waren aardig onafhankelijk van elkaar.

Uitspraak van SuburbanKnight op woensdag 28 februari 2007 om 11:25:
de man achter dknwz was toch Energie-Goeroe what's his name? in dienst van shell en andere energie-maatschappijen, mischien was het een honing-pot om ons te lokken en te reggen in een data-base met Proxies&all, ach ik weet het niet joh, zit maar te raden...


Tja, DKWNZ heeft meerdere 'awards' gewonnen voor bepaalde zaken en trok toch best wel veel mensen aan maar ik denk niet dat de masons zo'n site oprichten (met érg veel informatie en elke dag nieuwe aktuele berichten) om alleen maar zgn. 'complot-aanhangers' te registreren..

Daarnaast is het wel een goed punt. Internet is toch wel de belangrijkste 'thuisbasis' én medium voor alle mensen die met dit soort zaken bezig houden, of het nou geldt voor complotten als voor spirituele zaken. Internet is gewoon ideaal hiervoor..

Zo las ik vandaag ook nog een bericht in de metro dat internet langzamerhand een belangrijkere medium wordt voor de massa dan de tv. Denk daarnaast dat ook steeds meer mensen thuis één lijn krijgen voor telefoon, internet én tv (wat wij een maand geleden hier thuis hebben gekregen).

Dit is essentiele informatie en iedereen zal hier gebruik van maken. Niet alleen veel bedrijven maar dus ook de masons. Aangezien wij allemaal wel onderhand weten dat ze ons willen beperken en ons willen controleren, zal het voor hun een belangrijk factoor zijn om controle te krijgen over internet, en zo snel mogelijk ook.

Het begint er toch meer op te lijken dat het spelletje gevaarlijk begint te worden. Waarbij we eerst altijd lekker thuis achter de computer over dit soort zaken konden praten, worden we straks écht nog geregistreerd.

Wat je geeft krijg je terug, ikzelf ben er niet al te angstig over en zal mijn intentie in al mijn keuzes hierdoor niet veranderen. Maar toch begint het voor onszelf aardig serieus te worden...
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 februari 2007 om 12:37:
ikzelf ben er niet al te angstig over


Ik heb helemaal geen zin om angstig te zijn! ik doe wat ik wil, ik zeg wat ik wil en schrijf wat ik wil. F#cK The evil Masons!
 
Uitspraak van SuburbanKnight op woensdag 28 februari 2007 om 12:51:
Ik heb helemaal geen zin om angstig te zijn! ik doe wat ik wil, ik zeg wat ik wil en schrijf wat ik wil. F#cK The evil Masons!


En ineens gaat je deurbel...

;P
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 februari 2007 om 13:06:
En ineens gaat je deurbel

We'll i ain't coming with them alive, als ze dat maar weten, not without a fight at least.
 
Uitspraak van SuburbanKnight op woensdag 28 februari 2007 om 13:47:
We'll i ain't coming with them alive, als ze dat maar weten, not without a fight at least.


Heb je je AK 47's al klaar liggen dan? ;P
Nee, but my fist gladly meets their face! Or i'll put my Boots where the sun don't shine!:lol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van SuburbanKnight op donderdag 1 maart 2007 om 12:19:
Or i'll put my Boots where the sun don't shine


Hehehe, dan heb je nog een hoop werk te doen ;P
 
Tsk, héél de week druk gehad, kom thuis, log in en DKNWZ ligt plat.
Ik heb Rick al over dit onderwerp gemaild, maar nog niks terug ontvangen(ik weet dat hij heeft het ontzettend druk heeft of er is iets raars aan de hand)

Maakt me niks meer uit. Ik ben voorbereid op vele vlakken en zet me tegenwoordig positief in.

Judgement day is niet ver verwijderd.

Luister naar de natuur, je ziel, het al.
Ik zie het overal om me heen, geen ontkomen aan. lol

Let the games begin zou ik zo zeggen!
Ik beschouw het leven als een wonderbaarlijke RPG-game de laatste tijd.
Alles krijg je terug wat je erin steekt. Hoe je je character/skills uitbouwt.

Héél veel xp points zomaar voor het oprapen als je de illusie doorgrond. lol

Dit is alles wat ik over kwijt wil.
Hoe minder ze weten hoe beter het is.
Behalve mijn pincode kunnen ze krijgen, wordt toch waardeloos binnenkort.

Wetende wie je bent is de ware hogere macht.
laatste aanpassing
 
Gozer :banana:

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 maart 2007 om 18:22:
Let the games begin zou ik zo zeggen!
Ik beschouw het leven als een wonderbaarlijke RPG-game de laatste tijd.
Alles krijg je terug wat je erin steekt. Hoe je je character/skills uitbouwt.

Héél veel xp points zomaar voor het oprapen als je de illusie doorgrond. lol


:roflol: Ik ben al lvl 70 :D

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 maart 2007 om 18:22:
Judgement day is niet ver verwijderd.


Idd, ik schat rond de 2008 8)

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 maart 2007 om 18:22:
Luister naar de natuur, je ziel, het al.
Ik zie het overal om me heen, geen ontkomen aan. lol


Echt cool is dat, ik denk dat steeds meer mensen echt gaan realiseren wat er werkelijk aan de hand is en wat de essentie is (Y) Het werd eens tijd :lol:

Uitspraak van verwijderd op zaterdag 3 maart 2007 om 18:22:
Wetende wie je bent is de ware hogere macht.


(straks kijkt de AIVD nog mee :bloos: ) Heil Lucifer! :D
Even staat er...misschien vernieuwing ofzo...onderhoudswerkzaamheden...
 
Xerson.nl is nu ook weg..komt ook niet meer terug. Alleen dat kwam vanwege 'problemen' met t forum enzo..

Wel jammer :)
Uitspraak van Col-O op donderdag 8 maart 2007 om 16:25:
www.seriewoordenaar.nl

Die ligt er al minstens weken uit.