Partyflock
 
Flockonderwerp · 38863
­ Nederland
 
Wegereef die moet ontslagen worden!!! tog??
laatste aanpassing
 
Het was wegereef;)
 
Staat ter ook sakkoltje:p
minstens..
en een laserbehandeling aan ze ogen!
Artiest {SHOWLIST artist 60412, 60941, 55791, 48266}
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 februari 2007 om 08:19:
Staat ter ook sakkoltje


sinds je hem veranderd hebt wel ja ;)
 
geef hem een kogel..:D
 
meteen ontslaan.
 
Uitspraak van 71 Kilo Tom op dinsdag 27 februari 2007 om 08:46:
sinds je hem veranderd hebt wel ja ;)



sssttt:p:X
 
KNVB laat Wegereef voorlopig Ajax niet fluiten

27/2/2007 19:10

Jan Wegereef en Ajax treffen elkaar voorlopig niet meer. De KNVB heeft bovendien bepaald dat de hoofdrolspeler van afgelopen weekeinde woensdag het bekerduel tussen NAC Breda en PSV overslaat. Pieter Vink is zijn vervanger.

'Gezien de commotie rond de arbiter acht de KNVB het niet verstandig om Wegereef nu meteen weer een wedstrijd te laten fluiten', legde de voetbalbond Wegereefs passeren uit op de eigen website. Ook duels leiden waar Ajax een van de clubs is, vindt de KNVB de komende tijd 'niet verstandig'. 'Maar dit betekent niet dat hij nooit meer een wedstrijd van Ajax fluit.'

Dat Wegereef komend weekend scheidsrechter is in de Jupiler League, moet niet worden opgevat als degradatie. 'Dat is niet raar, want volgende week fluit hij een internationale wedstrijd. In zulke gevallen gebeurt dat wel vaker', legde de woordvoerder van de KNVB uit aan het ANP.

Wegereef werd zondag en maandag zwaar bekritiseerd voor zijn optreden in de topper tussen AZ en Ajax (1-1). De arbiter verbruide het vooral bij de Amsterdammers. Hij stuurde Edgar Davids uit het veld en de gelijkmaker van AZ goed, ondanks dat Demy de Zeeuw daarbij met gestrekt been leek in te glijden op Maarten Stekelenburg.

Wegereef bleef ook na het zien van de beelden bij zijn eerste oordeel, maar scheidsrechtersbaas Jaap Uilenberg zei een dag later dat de treffer had moeten worden afgekeurd. Wel steunde hij Wegereef in zijn beslissing rood (twee keer geel) te geven aan Davids.


Bron: www.vi.nl
ghehe... grappig
 
Grappig/?

Di had gewoon nie moge gebeuren!!:p
laatste aanpassing
 
kunne ze die goal niet aanvechte?:p
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 maart 2007 om 13:15:
vechte?