Partyflock
 
Flockonderwerp · 38556
­ Nederland
 
HET NU! De kaart van het heden, laat u zien waar u nu staat in het leven, of wat u op dit punt in de tijd kan ondernemen of verwachten, in verband met uw vraag. Zeven van Staven: Een tijd van leren en van ontwikkelen van groeien en ontbloeien, dit geld zowel op karakter als op de dingen die in uw leven plaats vinden. gevoelens leren herkennen en onderkennen en een plaats te geven in uw leven. Wat is het verschil tussen verliefd en houden van tussen graag mogen en niet zonder kunnen, wat is de aanleiding dat u deze gevoelens heeft op deze manier. Onderzoek uw eigen motivatie dat is van meer belang dan dat u zich focust op de gedachtegang van partner of geliefde. De strijd en twijfel zit in uw emotie en komt slechts voor een klein gedeelte bij de ander vandaan.


* soms zo leuk om te lezen:-)
Uitspraak van verwijderd op maandag 26 februari 2007 om 16:38:
* soms zo leuk om te lezen

:yes: ik moet me maar weer eens gaan inlezen, was ooit begonnen met leggen....

Vijf van Pentakels

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Vijf van Pentakels: U bent goed bezig in uw leven om de door u gestelde doelen te bereiken, voordeel moet dus zichtbaar zijn, maar mist u niet iets in uw leven? Bent u niet een beetje te veel met het materialistische gedeelte bezig en verwaarloost u misschien het gevoel een beetje? De kaart van vandaag vraagt u om even pas op de plaats te maken, die ruimte heeft u op dit moment, na al het harde werken, en even te kijken naar uw gevoelsleven en emotie, en u de vraag te stellen of dat evenredig aan de rest meegroeit? Geluk is niet alleen te vinden in de materie, maar behoort uit een juist evenwicht van gevoel en bezit of bereiken te bestaan. Laat vandaag uw verstand een stapje achteruit maken en uw gevoel een stapje voorwaarts, geef uzelf ook even de tijd om te genieten van al wat u bereikt heeft of bezig bent om te bereiken.

* gevoel en emotie... huh wat is dat?? ;)
Zes van Bekers

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Zes van Bekers: Vandaag bent u bezig met familie, vrienden, en relaties, u wilt bepaalde dingen veranderen, en heeft de behoefte aan gesprekken om dit ook te realiseren. U wilt mededelingen doen vanuit uzelf en over uzelf, over hoe dingen ervaart en waarneemt, en wat u met het leven wilt. U gaat keuzes maken die voor lange tijd uw leven gaan beïnvloeden, u bent zeer toekomst gericht bezig. Wat mag u vandaag verwachten? Vriendelijkheid, en begrip, een luisterend oor, en een partner die open staat voor de avances die u maakt. Romantiek hangt in de lucht, zowel om te ontvangen als om te geven, vraag u vandaag eens af waar u uw partner gelukkig mee maakt, en toon uw waardering en liefde. Durf de beslissing te nemen om te gaan voor datgene waar uw hart behoefte aan heeft.
 
Drie van Bekers

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Drie van Bekers: De omgang met anderen verloopt vandaag soepel, u mag een hoop warmte en liefde verwachten. Er heerst een mooi innerlijk gevoel van harmonie, en dat straalt u uit, waardoor mensen vandaag graag in uw omgeving vertoeven. Relaties verlopen vandaag soepel en u zit beide duidelijk op dezelfde golflengte. Het is een dag waarop u vreugdevol naar de toekomst kijkt, en bereid bent om blijvende keuzes te maken. Op alle terreinen vallen dingen vandaag op hun plaats, en harmonie is het gevolg. Zakelijk gezien is het een goede dag om overeenkomsten aan te gaan, of contracten af te sluiten. Een dag waarop de dingen vanzelf u kant uitkomen, het is aan u om te zorgen dat ze niet ongebruikt voorbij gaan.
 
Twee van Pentakels

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Twee van Pentakels: De dag zal u in een strijd brengen waar oplettendheid van groot belang is, conflictsituaties zijn vandaag zeker niet makkelijk op te lossen, laat u niet leiden door paniek, maar maak uw keuzes vandaag uitgaande van dat wat u weet, en niet dat wat u verwacht of denkt. Dit is zeker geen negatieve kaart, maar hij wijst u er wel op dat u steken heeft laten vallen onderweg, en dat u vandaag gevraagd wordt om daar aandacht aan te besteden. Conflicten zijn er om opgelost te worden, en dat is wat deze dag u vraagt, zeker op het financiële vlak. Het vraagt u niet om blindelings de strijd aan te gaan, maar om rustig de situatie in ogenschouw te nemen, en vanuit een evenwichtig overzicht tot actie over te gaan. Heeft u dit overzicht niet of mist u vandaag het evenwicht, laat de dingen dan voor wat ze zijn, en onthoud dat er morgen weer een dag is.

* Toestand toch allemaal:-s
Zeven van Zwaarden

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Zeven van Zwaarden: Ga vandaag niet voorbij u kunnen, uw mogelijkheden zijn niet onbeperkt, en uw incasseringsvermogen is vandaag niet in top conditie. Het is een dag waarop nerveusheid hoogtij viert, uw emotie is wankel door de dingen die nu op uw pad komen, of oude dingen die u nog aan het verwerken bent. Tracht de dag rustig door te komen, haal geen kunst en vliegwerk uit, om dingen binnen uw bereik te brengen die er vandaag gewoon even niet zijn. Tracht opbouwend bezig te zijn, maar blijf binnen de grenzen van de energie die u tot uw beschikking heeft. Uitputting zal anders het gevolg zijn, wat zich omzet in stres of negatieve gevoelens. Zakelijk gezien hangt er een donkere onweerswolk, die niet onopgemerkt mag blijven, het is zaak dat u snapt wat er gaande is, en tracht erger te voorkomen.
 
Schildknaap van Zwaarden

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Schildknaap van Zwaarden: U heeft vandaag de neiging om tegen elke storm in uw eigen wil door te voeren. Is dat in alle gevallen aan te raden? Eigenlijk niet echt, u staat namelijk niet aldoor in uw gelijk, het is meer een kwestie van het ego, of van uw eigen onrust waardoor u de behoefte voelt om dwars te liggen. Kijk dus uit met wat u doet, wie u tegen de haren instrijkt, en wat u te vertellen heeft, de dingen kunnen zich in een later stadium wel eens tegen u keren, als u allang weer in een andere bui bent, en geen flauw idee heeft waar het in hemelsnaam over gaat. Woorden zijn een gereedschap om mensen iets duidelijk te maken, ze zijn helaas ook het gereedschap om schade mee te maken, en personen gewild of ongewild pijn te doen. Zet vandaag dus uw trots opzij, speel niet haantje de voorste, en zoek de natuur op om uw frustratie kwijt te raken. Dan zijn morgen uw vrienden nog steeds uw vrienden en staat er niets in de weg dat er niet hoeft te staan.


* Oh oke ik hou me gedeisd:D
 
Acht van Pentakels

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Acht van Pentakels: Houd vandaag uw uitgaven in de gaten, geef geen geld uit dat u eigenlijk niet kunt missen, houd er rekening mee dat een maand langer duurt dan slechts vandaag, en dat een gevulde ijskast belangrijker is, dan u nu te troosten door geld uit te geven aan iets waar u achteraf spijt van krijgt. Door gedachten aan vroeger kan er in uw gevoel een bepaalde boosheid ontstaan, blijf niet in de boosheid hangen, het zal u niet vooruit helpen, tracht een stukje verwerking te doen, en een stukje acceptatie. Kijk naar hoe het verleden het heden heeft beïnvloed, laat de boosheid los, en maak u los van het struikelblok. Uw humeur is vandaag niet optimaal, ga dus geen discussie aan die niet absoluut noodzakelijk is.
De toekomst

Relatie
Acht van Pentakels

DE MOGELIJKHEDEN! Deze kaart wijst de weg die u kunt gaan, en de eventuele veranderingen die aangebracht dienen te worden, en de mogelijkheden of onmogelijkheden die er zijn, in verband met uw vraag. Acht van Pentakels: Door nu te verwerken kunt u ervoor zorgen dat oude pijn en emotie niet meegenomen wordt naar de toekomst waar het opnieuw voor problemen kan zorgen. Ruim onderweg de struikelblokken op die u nu in de weg staan om volledig van het leven te genieten. Tracht een andere en vrolijkere kijk op het leven te krijgen. En blijf niet steken in tegenslag die u te boven moet komen. Om verder te kunnen op uw weg, dient u eerst schoonschip te maken in uw verleden en heden. Wees en blijf eerlijk tegenover de mensen rondom u daar bereikt u meer mee dan met u anders voor te doen dan u daadwerkelijk bent.
 
Vier van Bekers

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Vier van Bekers: Zwangerschap, blijde verwachtingen, terugkeer, en vooruitgang, de sleutelwoorden die bij deze kaart horen. Emotie en gevoel zijn vandaag op de voorgrond, en u heeft de behoefte om dit samen met een partner of vriend te delen. De berichten zijn vrolijk, en liefdevol, de situaties van vandaag opbouwend, een dag met een enorme diepgang. Mensen die u reeds lang uit het oog was verloren, kunnen vandaag spontaan contact zoeken, of u zelf heeft ineens de behoefte om die oude vriend weer eens te spreken. Laat de dingen gebeuren vandaag, ze zullen u enkel vreugde en blijdschap brengen.
 
Schildknaap van Bekers

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. Schildknaap van Bekers: U zit lekker in uw vel, uw emotie is in evenwicht, en de dingen verlopen voorspoedig vandaag. U straalt iets uit, wat anderen aantrekt op dit moment, u staat in het middelpunt van de belangstelling. U heeft de drang om met uw uiterlijk bezig te zijn, een nieuw kapsel, nieuwe garderobe, of gewoon opbouwend aan uw lichaam werken door sport, en beweging. Geniet er van dat ook u eens midden in de schijnwerpers staat, spiegel u aan de aandacht, en laat het uw zelfvertrouwen vergroten. Wat houd u tegen om uw romantische bui vandaag te delen met iemand die speciaal is voor u?
 
The Emperor

DAGKAART! De dagkaart geeft u een blik op de mogelijkheden of onmogelijkheden van deze dag, of de dingen die u op uw pad kunt verwachten. The Emperor: Vandaag bent u in staat om dingen in uw leven te veranderen, en een geheel nieuwe start te maken. Bent u niet tevreden met uw leven tot nu toe? Durf dan nu de stoute schoenen aan te trekken en die veranderingen door te voeren die tot meer geluk leiden. Zakelijk is het een goede dag om dingen te starten of te veranderen, laat een frisse wind waaien en zie dat u bergen kunt verzetten. Op relatievlak kunt u een grote vooruitgang boeken, als u open en eerlijk bent en vanuit uw gevoel handelt. U heeft de kracht om vandaag een hoop te bereiken, gebruik hem dan ook in uw voordeel.