Partyflock
 
Flockonderwerp · 36584
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.



Miss Flower
Philippe Rochard
Blackmail
Lady Tom
Simple

Nou roept u maar wat vind u er van?
VRESELIJK
echt erger dan dit kan gewoon niet, vind blackmail echt niet kunnen draaien, lady tom was laatste keer wel oke (alleen omdat ze grotendeels tb platen draaide (L) ) verder draaien die zwitserse lui bijna allemaal platen die ik niet hoef te horen *braak* en ze draaien vaak 2x dezelfde plaat.
kortom.. kut dus :9
k ga echt niet
haha meningen zijn nogal verdeeld dus... nog mensen die wel gaan of niet :p
ach jah, het is maar net waar je van houd.. Ik kan goed naar hitjes hardstyle luisteren, maar vind platen die totaal ondergewaardeerd zijn erg vet. Die mensen dus minder goed kennen.. Daarbij vind ik het vreemd dat mensen zeggen dat Blackmail niet kan draaien, hij laat wel eens een plaat overslaan jah, maar dat heeft meer te maken met het feit dat hij gewoon te hard uit zijn stekker aan het gaan is achter de draai tafel.. Lady Tom geeft ook een leuke show weg, en de laatste keer dat ze in de XX draaide draaide ze enorm goed, beter dan Daniële Mondello die er na kwam :gaap:

De rest ken ik ook niet bijzonder goed, maar verwacht toch zeker wel dat dit een top avond gaat worden.. Maar goed, zoals Yoor al zegt, ieder z'n mening.. (Y)
Maar goed wie komt er allemaal WEL?
Gelukkig, toch nog gezellige bekende waarmee we lol kunnen hebben :cheer:
P.S. Stef was een zatte aap gisteren :lol:
 
Uitspraak van **Yoortje** op dinsdag 20 februari 2007 om 01:43:
nog mensen die wel gaan of niet

:jaja: Altijd!!
 
als ik dan weer normaal kan lopen
natuurlijk gaan:yes:
:lol: wil er zaterdag alles over horen O:)
 
Ben erbij.... Dan maar geen trance energy...!!
Lekker los in de matrixxx....
:jaja: juist mafffffste
tsjaaahhh... niks anders te doen dan weekend dus kom ook ff kijken :)

Yoortje gaan we nog op de foto voor de Bjorn Borg bende? :D
Fuck de Bjorn Borg Bende :harry:

Zeeman roelt em
 
whahaha
poeh ik weet het ook niet hoor ... matrixx altijd relaxt en altijd gezelli... maar deze line up... mjah matrixx kende is het toch wel weer knalluhhh!
Knalluh word het zeker.. :jaja:
Ik ga deze overslaan denk ik maar zeg nooit nooit!
 
mis bijna geen 1 xxlerator haha.. staat nog niks vast maar al toch wel weer in de xx belanden...as usual:P
mmm hij lijkt me niet zo leuk...miss flower klinkt wel goed hardcore dan..mjah lady tom?? dan wacht ik liever ff op de volgende met buzzzzzzzzzzzz :D
Uitspraak van *Kev op dinsdag 27 februari 2007 om 17:41:
Ik ga deze overslaan denk ik maar zeg nooit nooit!

kevin kerel.. je bent niet wijs.. robje moet mc'n !!!! 7 april word btw helemaal the bom !!
Uitspraak van **Yoortje** op woensdag 28 februari 2007 om 21:38:
kevin kerel.. je bent niet wijs.. robje moet mc'n !!!! 7 april word btw helemaal the bom !!

heb em net gesproke :P het kriebelt wel alweer eigelijk:P zal mn best doen om wat te regelen morge dus hopelijk tot morge:P
Tot morgen kerel !! (y)





nu nog hopen dat ik er ben wat ben kloteziek :rot:
miss flower sluit af... :D

r_AW tijd!
 
Uitspraak van **Yoortje** op woensdag 28 februari 2007 om 21:38:
7 april word btw helemaal the bom



logisch, dan ben ik er namelijk weer b-)
 
Sorry, ga vanavond toch maar effe in Kleve kijken :)
Doe blackmail de groeten voor me :P
 
Wie?
zooooo even een kort verslagje van deze avond..

Om eerlijk te zijn had ik echt geen zin, Robin kwam me ophalen en zat te balen dat ik moest gaan. Eenmaal in de matrixx gekomen stond DJ Simple (dude kies een andere naam) te draaien. Beetje Techno, beetje Trance, niet echt iets om nou lekker mee te beginnen.
Om deze rede werd Lady Tom eerder in stelling gebracht. Ze begon met haar allom bekende intro en knalde er wat heerlijke beuk platen uit. Wat ik enorm vet vond was dat de dame staat te knallen en whoppa vloer staat gevuld. (Y) Top dus ;)

Nadat Lady Tom, simone genaamd kwam ik gisteren achter (en ik maar tom roepen :bloos: ;) ) was het de beurt aan mijn grote ADHD vriend.. Blackmail!!!
Ook hij had een verschrikkelijk energieke set die iedereen deed mee beuken.. Ben altijd slecht in namen onthouden, dus ga er nu ook niet mee beginnen

Phillipe Rochard: om eerlijk te zijn leek me dit de minste van de avond, maar deze heeft me echt mega hard verrast. Alle jezus wat had deze kerel een fucking harde opening.. Zijn eigen plaatje (dont do drugs) werd al vlot door de speakers heen gerost, met een mega harde kick er achter. Publiek status FUCKING HAPPY EN STAMPUHHHHH

Miss Flower: Commerciële hardcore wat ook moest denk ik. Ik ben tegenwoordig helemaal niet meer van de hardcore, dus moest hier even een uurtje bij uitzitten. Maar eerlijk is eerlijk zelfs ik kon dit uurtje waarderen.. :jaja:

CONCLUSIE: Door al het gezeik en gezeur van mensen dat dit een kut editie was gingen er een hoop mensen naar de MatriXX met het idee dit gaat toch niets worden. WRONG!! Hierdoor was de sfeer juist vet. Iedereen had genoeg ruimte om uit zijn stekker te gaan alles was in mijn ogen goed..

Op naar 7 April :jaja:
DAMMMMMM Heb ik weer gemist :S:S:S:S:S ik baal nu nog harder als gister rob!
:P sluit me aan bij de wijze woorden van Rob aka lunatick ...damn wat n topavond zeg ...alleen maar leuke mensen :D de harde kern van axxelerator gangers was aanwezig ,en wisten zelfs in een minder dan normaal gevulde xx t dak er af te knallen ...maar dat kon ook bijna niet anders met die muziek :P
Rob kerel.. je haalt me de woorden uit mijn mond... en een dikke vinger naar iedereeen die zo negatief deed over deze Editie....

Uitspraak van LunaTick op zondag 4 maart 2007 om 13:00:
Ze begon met haar allom bekende intro en knalde er wat heerlijke beuk platen uit.
dacht echt heeeeel ff dat ze te laat was met dr plaat inzetten.. t werd stil... er werd zelfs al gefluit ... en toen ineenss... hoppaaa daar was ze met een intro waar menig danseres nog jaloers op word haha :p mens die ken echt niet stil staan :p (hoewel, check ff de foto van een dame die languit gestrekt op de VIP ligt das ook Lady Tom :p dus ze word er toch wel een beetje moe van :p





Uitspraak van LunaTick op zondag 4 maart 2007 om 13:00:
Ook hij had een verschrikkelijk energieke set die iedereen deed mee beuken..
en niet alleen in zn set was ie nogal ehhhh druk, hij was meteen vanaf het begin, tot bijna het einde aanwezig en stond met elke dame en heer die dat wilde helemaal los te gaan !! :respect:


Uitspraak van LunaTick op zondag 4 maart 2007 om 13:00:
Alle jezus wat had deze kerel een fucking harde opening..

iedereen stond elkaar na 1 minuuut ook zo ff aan te kijken van .... WHAAA DAMMMM GA ZO DOOR !!!!


Uitspraak van LunaTick op zondag 4 maart 2007 om 13:00:
CONCLUSIE: Door al het gezeik en gezeur van mensen dat dit een kut editie was gingen er een hoop mensen naar de MatriXX met het idee dit gaat toch niets worden. WRONG!! Hierdoor was de sfeer juist vet. Iedereen had genoeg ruimte om uit zijn stekker te gaan alles was in mijn ogen goed..
niet goed voor de matrixx... iig minder goed voor de matrixx dat het een keer wat minder druk was op een exxelerator.. maar voor de echt die hards die van goeie hardstyle houden ook wel erg lekker om es een keer de ruimte te hebben !!

en nogmaals.. mensen lopen altijd te zeiken over een line up die ze al zo vaak hebben gezien blablabla en dan is er een line up die een keer anders is... komen ze niet .. tsssssss :loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser::loser:
laatste aanpassing
Uitspraak van **Yoortje** op zondag 4 maart 2007 om 18:23:
... iig minder goed voor de matrixx dat het een keer wat minder druk was op een exxelerator..


Yoor ben het niet vaak met je on eens, maar in dit geval wel. Het punt is namelijk, hoe vet de line up ook is, hoe druk het ook is, hoe vet de sfeer. Altijd gezeik dat het te warm is. Hierdoor vele slechte reacties op de verschillende internet topics. Denk dat dat slechter voor je club is dan dat wanneer het wat rustiger is en er na afloop van het feest allom lovende woorden over het desbetreffende feest staan.

Maar goed, dat is mijn opvatting!!
Idd robje.. zo had ik het nog niet bekeken... dan hou ik het alleen op het financiele gedeelte op korte termijn, want ja op lange termijn telt wat jij zegt ook weer mee :p

waar of niet :p zijn we er toch nog uit gekomen met zn tweeen :p he mien moat :p
Ik vond deze avond echt een fucking succes. Er werden eens niet alle hitjes afgedraait maar gewoon de wat onbekendere plaatjes. Vond het daardoor juist vetter.

Wellicht een optie om voor een volgende keer wat minder bekende DJ's uit te nodigen..! Want steeds maar hitjes af draaien word ook een beetje jammer..
Uitspraak van **Yoortje** op zondag 4 maart 2007 om 20:01:
he mien moat

Jacjekers,

Mijn fruitmand van vrijdag heeft wel geholpen gek O:)
Anders was je er gistern echt nie geweest :lol:
 
jij was goed bezig rob, geef mij voortaan ook meteen een fruitmand dan :D
Uitspraak van verwijderd op zondag 4 maart 2007 om 20:10:
jij was goed bezig rob,

Hoe weet jij dat nou je was er niet eens bij :S

Of bedoelde je de after party O:) :bloos:



























:z
 
haha ja de afterparty :P....



bedoelde eigenlijk met de fruitmand voor yoram :D
 
Uitspraak van LunaTick op zondag 4 maart 2007 om 13:00:
Phillipe Rochard: om eerlijk te zijn leek me dit de minste van de avond, maar deze heeft me echt mega hard verrast. Alle jezus wat had deze kerel een fucking harde opening.. Zijn eigen plaatje (dont do drugs) werd al vlot door de speakers heen gerost, met een mega harde kick er achter. Publiek status FUCKING HAPPY EN STAMPUHHHHH



echt, wat een avond!!! was echt zwaar relaxed!!!
jammer van die simple, maar de rest maakte alles 3x goed:yes:
laatste aanpassing
idd!! een onverwachts super vet avondje!!
lekker veel ruimte is bij de meeste exxlerators ver te zoeken, enige nadeel is dat de chill dan ook dicht is en die miste ik af en toe wel:P
babi, wanneer gaan we samen stappen O:)

Erg gelachen om je, volgende keer ook maar met je ;)
hehe:D:D stond je mij gewoon uit te lachen dus:P
ook een manier om er naar te kijken O:)
ik vond t echt n SUPER avond! dr werd echt puik gedraaid en t laatste uurtje ging t loos :D Miss flower! :cheer:

mocht alleen wel iets drukker heheh. Want die banken boven zitten zo lekker ;)
laatste aanpassing
LunaticK :respect:

sorry was je vergeten!!!!!!

de rest was ook cool, een goede, gezellige avond vol met stampwerk!!!!!!!!:roflol:
Uitspraak van LunaTick op zondag 4 maart 2007 om 20:03:
Mijn fruitmand van vrijdag heeft wel geholpen gek
Anders was je er gistern echt nie geweest
zeker weten !!
zwitserland beste vakantie land wat er is :P