Partyflock
 
Flockonderwerp · 35889
­ Nederland
 
Ik lees hier op pf nu al een aantal keer verschillende dingen wat betreft uitgaan in Den Haag , hoe het beter kan en waarom de meeste organisaties vertrekken uit Den Haag... ik heb hier een mening over en zou die graag met jullie willen delen...

Net als elke hagenees zie ik natuurlijk ook dat den haag weer op de kaart wordt gezet al echte uitgaanstad en dat er weer allemaal vette feesten georganiseerd worden.
Er is echter 1 groot probleem.
Het is typisch haags om te zeuren en zeiken dat er niks wordt georganiseerd en te weinig wordt ondernomen bla bla.
Maar als er dan iemand is die een goed initatief neemt en weer een vet feest wil organiseren dan komt vaak de helft niet! (voel je niet aangesproken als het niet over jou gaat)
Vooral als het om de hardere stijlen gaat is het gewoon moelijk iets te organiseren in Den Haag dat gewoon vol zit en dat terwijl we in zo een fucking grote stad zitten met zoveel liefhebbers van deze muziek. Het enige wat hier loopt is house en dan ook niet altijd! Dat heb allemaal ook deels te maken met de trouwheid van het publiek hier in DH. Rotterdammers en 020ers bijv. zijn erg trouw aan hun stad , ik kan me dan ook niet de laatste keer herrineren dat ik hier een van de twee zag die helemaal hiernaartoe was gereden om hier uit te gaan. Maar andersom gaan veel hagenezen maar al te graag naar andere steden om daar uit te gaan. EN dat terwijl er hier echt wel genoeg georganiseerd wordt mensen! maar als het elke keer niet loopt is heyt logisch dat een orgnaisatie zijn heil in andere steden gaat zoeken. een aantal voorbeelden...

Ik zelf organiseerde ong. een jaartje terug The Hague HArdcore in de marathon , zwaar dikke en voornamelijk haagse line up , toen bijna 750 aanmeldingen op flock , vette reacties , ooievaar op de flyer... op de avond zelf , 350 man...
Een tijdje terug draaiden Luna en Pavo in de asta , Hallo luna , die man heb een tijd terug nog een heel geldredome volgetrokken , maar bij ons in den haag , geloof iets van 3 a 400 man ofzo , in ieder geval niet vol!

De talloze hardstyle events in de asta en hardcore events in de marathon waar geen kip op af komt... ten minste geen kip ik bedoel naatuurlijk voor zo een grote stad met zoveel liefhebbers van de muziek is het gewoon triest!
Dan een nieuw concept y.e.s. waar ik ook in zit. leuk semi erotisch feestje voor op de zondag met line up waar je u tegen zegt, effe voostelen,
Darkraver , Gizmo , Bass-D , Norman , Nosferatu , The Viper noem maar op alemaal staan ze er ,en mensen ,
IN ELKE ANDERE STAD OF BOERENGEHUCHT , zou zo een feest prop en propvol zitten , maar hier... iets maar als 100 aanmeldingen waarvan nog geen 60 uit den haag ..... eh ik bedoel maar.
4 maart weer y.e.s. met luna , nog geen 40 aanmeldingen...

Tuurlijk zijn er uitzonderingen en feesten die wel lopen zoals bijv. hardcore invasion laatst , e hopelijk komen er weer een paar goeie bij , maar al met al wil ik al het haagse publiek gewoon vragen , dat als iedreen zo ontevreden is over het uitgaan hier , om de organisaties die hun best doen om Den HAag in de picture te houden en vette feesten voor jullie teorganiseren , te steunen en gewoon lekker met zn allen masaal te komen opdagen , op welk haags feestje dan ook!
moet tog niet zo een probleem zijn...

p.s. deze tekst is natuurlijk niet voor iedereen bedoelt , genoeg hagenzen die trouw op de meeste feesten komen!
ben het met je eens

maar als elke x maar de zelfde feesten in de zelfde locatie gehouden worden, gaat het vervelen. dan heb je het wel snel gezien.
( ligt ook aan het feit dat er in den haag niet echt veel locaties zijn)
als er meer variatie is in de locaties dan worden feesten veel leuker


gelukkig komen dr meer feesten in onze stad
en ook wij proberen heftige feesten neer te zetten

oa. hardcore invasion was wederom geslaagd in zichtenburg en het nieuwe concept chain reaction komt eraan,
met een zeeer heftige line up en ook nog eens in een nieuwe locatie

nu ook dat nieuwe concept Y.E.S

alleen op zondag :( das jammer want maandag meot ik er weer vroeg uit voor me werk
denk dat dat voor de rest ook wel een groot obstakel is.

maa beter iets dan niets :)

dat belooft veel goeds voor den haag:)

en idd wat je zegt,

als er is een x iets georganiseerd met een vette line up dan moet niet iedereen het laten afweten, maar massaal komen, want dan blijven dit soort feesten vaker voorbij komen
den haag de 3e stad van NL, genoeg liefhebbers idd

iedereen komen dus :P
laatste aanpassing
Artiest Vexer
Ook mee eens.

Denk dat we in Den Haag ook te verwend zijn...
Er is een periode geweest dat er elk weekend wel 3/4 hardcore/hardstyle feesten waren. Zo groot is Den Haag ook weer niet om al die feesten in dat weekend te vullen met mensen uit Den Haag zelf en/of directe regio
En wat dacht je van die gratis feesten? Alles moe( s )t ook zo goedkoop mogelijk hier...

En dan ook de feit, met name op hardcore feesten, dat er elke keer dezelfde (Haagse) DJ's staan -> steeds dezelfde line up....

Afwisseling graag
laatste aanpassing
Enne..
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 februari 2007 om 23:36:
maar al met al wil ik al het haagse publiek gewoon vragen , dat als iedreen zo ontevreden is over het uitgaan hier , om de organisaties die hun best doen om Den HAag in de picture te houden en vette feesten voor jullie teorganiseren , te steunen en gewoon lekker met zn allen masaal te komen opdagen , op welk haags feestje dan ook!
Je kan mensen niet "dwingen" je feesten te bezoeken :)
 
ik dwing toch niemand , vind alleen dat juist de mensen die het hardst zeiren da er nooit wat is , miss is wat vaker zouden kunnen komen..
 
verder heb je over dat afwisseling gebeuren wel groot gelijk ja
 
Werkzaam bij D.C. Productions
Uitspraak van R@VER op zaterdag 17 februari 2007 om 18:25:
En wat dacht je van die gratis feesten? Alles moe( s )t ook zo goedkoop mogelijk hier...

En dan ook de feit, met name op hardcore feesten, dat er elke keer dezelfde (Haagse) DJ's staan -> steeds dezelfde line up....

Afwisseling graaglaatste aanpassing 17 februari 2007 18:34

idd door die gratis feestjes zoals hardstyle,hardcore etc.. is het zwaar verpest hier... lekker makkelijk gratis naar binnen.. maar publiek heb dan zoiets als er een feest is van 10 euro :no: ik wacht wel weer tot een gratis feestje.. en maar steeds die standaard line up :gaap: mensen willen afwisseling en niet maar weer een sleur we gaan maar weer :gaap: er zijn overeens zat dj's die bekend zijn alleen hier nooit hebben gestaan.. vind ook dat sommige organisaties maar slap zijn met dingen doen.. o we zetten feestje neer dj's neer en klaar :lol: jaja dan krijg je echt je tent mee vol ;) NOT ;)
laatste aanpassing
We kennen wel allemaal lekker wat gaan roepen maar we kunnen ook is de koppen bij elkaar brengen om iets moois neer te zetten in Den Haag, samen sta je sterk en kan je een heel mooi feest neer zetten wat Den Haag echt op de kaart zet.
 
Werkzaam bij Mainstream Events
Er is idd op dit moment een verzadiging in den haag,
alles bruist behalve den haag en als t gaat bruisen hebben we een politieke gezwets van diverse instanties die het tegen willen houden.
Koppen bij elkaar steken is een leuke gedachte, maar alle partijen op een lijn gaat niet lukken.
maar er moet wel iets gaan veranderen, want het is te gek voor woorden dat 80% van de lokale mensen naar steden zoals rotterdam e.d. gaan.
Er zijn mijn inziens 4-7 organisaties die wat kennen gaan betekenen in den haag, maar dan hebben ze elkaar nodig.
 
en zolang die organisaties niet elkaar opzoeken houd het op en rust het alleen op steeds 2 of 3 organisaties die wat neerzetten steeds.. en idd instanties en gemeente werken ook niet echt mee nee.. en dan willen ze volgens woorden binnen nu en 10 jaar de mooiste stad van nederland worden :rot: :lol: eerst maar zien en dan geloven ;)
wel jammer want er is zeker wat moois neertezetten hier in den haag..
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 februari 2007 om 13:03:
Koppen bij elkaar steken is een leuke gedachte, maar alle partijen op een lijn gaat niet lukken.
Is al zo vaak geprobeerd...
Er zijn te veel verschillende (onderlinge) gedachtes...

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 februari 2007 om 15:09:
en zolang die organisaties niet elkaar opzoeken houd het op en rust het alleen op steeds 2 of 3 organisaties die wat neerzetten steeds..
Niet helemaal mee eens.
Natuurlijk is het handig als er meer overleg komt/is, maar samenwerken? (zie boven...)

Denk dat bestaande of nieuwe jongens die wat in Den Haag willen neerzetten (iets nieuws durven neer te zetten) er echt wel komen...dat dat publiek trekt

Maar ja, tijd zal het leren :)
laatste aanpassing
Ik ben al een tijd in gesprek met de gemeente Den Haag ging in het begin wat moeizaam maar nu wij een stichting zijn gaan veel deuren open op het Spui. Zij staan echt wel open voor dingen maar je moet met een heel goed plan komen, veiligheid staat op nummer 1 bij de gemeente zit dat goed kan je veel kanten op. Daarom is samen werken heel belangrijk en zeker als je iets groots wil gaan doen met meer dan 20.000 mensen. Mijn mening is als je niets probeert gebeurd er ook niets, wij als stichting Party Mania zijn al begonnen.
 
nar regel het maar dan , alle hoofden vd de organisaties in den haag bij elkaar... ben benieuwd of er wat uitkomt!
soort maffia- meeting hahah!
richard ga jij het regelen? haha!
 
Idd richard....geef een aanzet en wij happen
don richard :p
en nu serieus ;)
Ik vind deze topic wel een goede aanzet, stuur mij gewoon een mail met je organisatie en wat je voor ogen hebt ik kan dan gaan pijlen of dat haalbaar is of niet.
Wel weer een beetje omweg...en wat is "concreet" de doel?

De kern is voor zover ik het weet:
- Meer afwisseling in/aan de line up van feesten
- (beter/meer) Publiek in Den Haag aantrekken
(- EVT. een keer/wat meer overleg)

Dus waarom moeilijk doen :)
 
Uitspraak van R@VER op woensdag 21 februari 2007 om 18:19:
en nu serieus

ik ben serieus

alle - iets betekende- organisatie bij elkaar op een zondagmiddag
richard voorzitter, kijken waar we komen
opzekers dat we met zn allen wel een vet feest kunnen organiseren van proportie die nieuw is voor Den Haag en zo in 1 keer onze stad op de kaart kunnen zetten!
Meer publiek moet er zeker komen waarom denk je dat wij Party Mania zijn begonnen en een stichting hebben op gezet. Wij gaan straks door heel Nederland mensen proberen naar Den Haag te krijgen. Alleen zie ik een goede samenwerking met een aantal organisaties heel belangrijk, ieder heeft ze eigen kwaliteit koppel dit nou is samen en je moet kijken wat daar uit komt. Ik vind Cem ze idee om is een Zondag middag te pakken een goed plan gewoon is kijken wat er uit komt.
 
ben benieuwd
Artiest T-Rex
D-CEM Ik ben het deels eens met je verhaal, vind het ook zeker leuk dat je zo'n verhaal hebt neergezet. Het is en blijft een moeilijk iets Den Haag, was vroeger al zo en is nu nog steeds zo. Wat mij de afgelopen jaren ook enorm opviel is dat er vaak dezelfde dj's in Den Haag staan.

Uitspraak van partymania op woensdag 21 februari 2007 om 22:26:
Meer publiek moet er zeker komen waarom denk je dat wij Party Mania zijn begonnen en een stichting hebben op gezet. Wij gaan straks door heel Nederland mensen proberen naar Den Haag te krijgen. Alleen zie ik een goede samenwerking met een aantal organisaties heel belangrijk, ieder heeft ze eigen kwaliteit koppel dit nou is samen en je moet kijken wat daar uit komt. Ik vind Cem ze idee om is een Zondag middag te pakken een goed plan gewoon is kijken wat er uit komt.


Ik vind het juist top dat er een site is opgezet zoals partymania met als doel mensen naar Den Haag trekken. En dat iedere organisatie zich bij hun aansluit,
alleen ik ben het met R@VER eens
Uitspraak van R@VER op dinsdag 20 februari 2007 om 22:25:
Uitspraak van DannY (Hey Lange!) op dinsdag 20 februari 2007 om 13:03:
Koppen bij elkaar steken is een leuke gedachte, maar alle partijen op een lijn gaat niet lukken.
Is al zo vaak geprobeerd...
Er zijn te veel verschillende (onderlinge) gedachtes...


Uitspraak van DogoChico Di Presa Canario op dinsdag 20 februari 2007 om 15:09:
en zolang die organisaties niet elkaar opzoeken houd het op en rust het alleen op steeds 2 of 3 organisaties die wat neerzetten steeds..
Niet helemaal mee eens.
Natuurlijk is het handig als er meer overleg komt/is, maar samenwerken? (zie boven...)

Denk dat bestaande of nieuwe jongens die wat in Den Haag willen neerzetten (iets nieuws durven neer te zetten) er echt wel komen...dat dat publiek trekt

Maar ja, tijd zal het leren laatste aanpassing 20 februari 2007 22:30


En vooral niet gelijk opgeven, het probleem ligt niet alleen bij het publiek maar ook deels bij de organisaties zelf!
laatste aanpassing
ben het er met een hoop mensen mee eens

met een aantal ook niet

moet wel zeggen dat ik op dit moment vind dat den haag voorruit gaat
een aantal voorbeelden

De asta gaat goed vooruit .. met name die feesten die ze nu doen lopen vrij goed .. zelfs de vrijdagen gaan nu beter

Op zondag is er idd niet veel te doen .. daardoor vind ik Y.E.S een zeer goed concept

Party mania wat nu een stichting is wat heel veel kan betekenen.( en al betekend trouwens )

verder vind ik het top dat danny weer begonnen is .. hij had wel wat legendarische feesten vroeger zoals childsplay

in den haag leven we met moeilijk publiek dat is nou eenmaal zo
maar het grootste probleem ligt bij onze burgemeester en ze kornuiten
hier mag je bijvoorbeeld maar open tot 5 uur en met een uitzondering tot 6 uur eens in de zoveel tijd ..
veel mensen kiezen dan voor een tent die langer open is..

ik denk dat het allemaal wel goed komt ..
en toen was het stil :)
Uitspraak van R@VER op dinsdag 27 februari 2007 om 01:18:
en toen was het stil

Wat ik al verwachten maar goed gewoon blijven roepen misschien gebeurd er wel wat.
 
zondag gewoon lekker allemaal komen ion de silly's!
misschien ook is een groot feest organiseren, hoeft niet meteen masters of hardcore te zijn maar een feest voor 10.000 man trek je ook wat mensen van buiten de omgeving, helpt misschien ook voor den haag in de picture zetten.
 
Uitspraak van vleerbeer op zaterdag 3 maart 2007 om 21:46:
misschien ook is een groot feest organiseren, hoeft niet meteen masters of hardcore te zijn maar een feest voor 10.000 man trek je ook wat mensen van buiten de omgeving, helpt misschien ook voor den haag in de picture zetten.


is een goed plan , maar daar is geen lokatie voor in den haag , bovenidien is het echt moeilijk de gemeente zover te krijgen dat ze je een vergunning geven ervoor
Uitspraak van verwijderd op zondag 4 maart 2007 om 06:57:
geen lokatie voor in den haag

Malieveld, Zuiderpark, De uithof, Nieuwe stadion Fc Den Haag, Terein Haagse hogeschool, Madestein, Strand zwartepad of havenhooft bij de Wij en de Visafslag.
 
Uitspraak van partymania op zondag 4 maart 2007 om 14:26:
Nieuwe stadion Fc Den Haag

die kan je de eerste 2 jaar vergeten ;)

malieveld en zuiderpark beste opties maar gaat je niet lukken ;)
Ik geef alleen een aantal opties.
 
Uitspraak van partymania op zondag 4 maart 2007 om 14:26:
Malieveld, Zuiderpark, De uithof, Nieuwe stadion Fc Den Haag, Terein Haagse hogeschool, Madestein, Strand zwartepad of havenhooft bij de Wij en de Visafslag


dit zijn bijna allemaal outdoor lokaties . en idd als jij er een vergunning voor ken krijgen zorg ik voor het geld rich! hahaha
misschien is het strand een goed idee, ik was op nightmare outdoor in hoek van holland, was een topfeest en of dat strand nou daar is of in scheveningen, ik zie het verschil niet.
Tja er is een soort cyclus waar je tegenop loopt qua organisatie.. er wordt hier al gesproken van: als ik een feest van 10+ euro zie, dan wacht ik wel een weekje op een gratis feest. maar waar het publiek geen rekening mee houdt zijn de kosten! als je een gratis feest neerzet, dan kom je vrij snel uit bij de "dezelfde line-ups".. zet je er een A-artiest bij dan moet je dusdanig veel mensen naar binnen kunnen loodsen.

En het jammere feit bestaat (en dit vind ik heel erg triest) dat bij hardcore / hardstyle feestjes (vooral in Den haag) vaak (niet altijd gelukkig) vechtpartijen ontstaan! en dat weerhoudt ook veel mensen buiten den haag om het haagsche uitgaansleven in te stappen..

my 2 cents tho.. maar hey! als organisaties willen samenvoegen tot een groter goed is dat nooit weg!!
laatste aanpassing
Ik sluit me helemaal bij Tim aan.
Werkzaam bij OH-Events
Artiest 3DJL
Dit probleem is niet alleen maar in den haag hoor..
Tis de afgelopen jaren een beetje een rage om een organisatie te hebben volgens mij.
De meeste van die 'kleine' organisaties overspoelen de agenda met matige tot slechte feesten.
Het is ook niet meer duidelijk voor veel mensen wat nou 'goeie' feesten zijn en welke niet.
Dus blijven de mensen vaak weg....
Hopelijk zakt die 'hype' weer in (F)

Concurentie is opzich wel goed, daar blijft de kwaliteit van feesten door verzekerd.
laatste aanpassing
Uitspraak van partymania op zondag 4 maart 2007 om 14:26:
Malieveld, Zuiderpark

Zat ik inderdaad ook aan te denken. Den Haag MOET als grote stad ook Outdoor Festivals kunnen hebben, maar het probleem is nou eenmaal de vergunningen. En ik neem het de gemeente niet kwalijk, als je naar de agressiviteit kijkt.
Een Dancetour bv, harstikke leuk en goed dat het georganiseerd wordt, en fijn dat het gratis is. Maar hierdoor kan elke gek ongestoord naar binnen.

Als er een goed feest georganiseerd wordt met goede dj's, kan daar best een aardig bedrag voor een kaartje voor gevraagd worden, waardoor er naar mijn mening denk ik meer Partygangers op af komen dan alleen maar herrieschoppers.

Maar de vraag is, gaat dit nog lukken, of is het al verpest?!?
 
hmm miss een gekke vraag he mah als ik het zo bekijk he is het erg als het buiten word gehouden..??

bedoel we moeten rekening houden met de buurt waar het wordt gehouden en de natuurlijke staat van zuiderpark , malie veld en andere delen waar je buiten ken zijn..

maar veel feesten heb je niet in zuiderpark bedoel als je een beetje bekijkt en telt hoe vaak hier feesten zijn niet egt ..

Komt het door Den haag ( tweede kamer ) ofso :S ??
wand ik zou best wel vaker vrij willen voor z,n feest !!
intree betalen is dat niet egt erg als het leuk is..

Maar dan is er weer een soort van probleempje en dat is wat moet erin ieder geval gedraait worden waar mensen op af komen ??

en de politie man schappen ?? hoe zit het dan daar mee weet je

pff om zo effe te bedenken is het best wel uhm jah MOEILIJK om dat te doen :)

bye bye (f)
 
ze moeten ge woon nie zo moelijk dahn over een feest ken me schien nog lachen worden als er een keer in de zo veel tijd een feest word gegeven binnen of buiten maak niets uit

maar jah je heb al die kloote regels waar je aan moet houden dahs het kute er aan of nie mensuh maar ik hoor het van zelf als het lukt

veel geluk met organiseren