Partyflock
 
Flockonderwerp · 37182
­ Nederland
Werkzaam bij Iron-Lounge
Artiest {SHOWLIST artist 5873, 41941}
wat vinden we de doldwaze donderdagen en zaterdagen MEt Yusuf B.
wat voor muziek vinden we leuk om te horen op zo'n avond
Artiest Yusuf b
En zijn jullie geïnterresseerd in ´live acts´ van diverse muzieksoorten, verzorgt door aanstormend talent.

Zouden jullie het leuk vinden bijvoorbeeld om af en toe een soort van ´contest-avond´ mee te maken. Om een paar ideëen mee te geven, misschien eens in de zoveel tijd een avond openen met (minder bekende) stand-up comedians, een soort van debat avond met een open mic, waar men dan meningen of uitspraken met elkaar kan delen. Of avonden waarop men het eerste uur aan kan geven hoe men de avond ingedeeld wil hebben (qua opbouw van de muziek), dit dan op avonden die niet echt een gerichte thema hebben. En natuurlijk Dj contests, is er interresse en zoja, voor welke muzieksoorten en zijn jullie geïnterresseerd om daar interactief aan mee te werken, door te stemmen op...

Zijn er ideëen qua aankleding van clubdepartment bij bepaalde gerichte feesten? Wat zouden jullie misschien anders willen zien en zijn er mensen die zelf een (uniek) idee hebben voor een avond? En wie is er bereid om zijn of haar talenten eventueel in te zetten, waar Clubdepartment de mogelijkheden voor biedt?

Wij, het Clubdepartment-Superteam (hehehe) zullen er alles aan doen, wat in onze macht ligt, om aan zoveel mogelijk wensen te (kunnen) voldoen.

Greetz UNITY (aka... :-))
 
Artiest Dr BadVibes
een optie is bijvoorbeeld een hallal avond met yusuf b
 
Ik vind het een goede zaak dat er interesse wordt getoond in de wensen van het publiek!
Als de onderstaande ideëen worden uitgevoerd zou dat helemaal te gek zijn!

Uitspraak van UNITY op woensdag 14 februari 2007 om 15:11:
- Af en toe een soort van ´contest-avond;
- Eens in de zoveel tijd een avond openen met (minder bekende) stand-up comedians;
- Avonden met een open mic;
- Avonden waarop men het eerste uur aan kan geven hoe men de avond ingedeeld wil hebben (qua opbouw van de muziek), dit dan op avonden die niet echt een gerichte thema hebben;
- Dj contests voor alle muzieksoorten.


Ik vond het gothic feest van gisteravond echt leuk en erg gezellig! (Ondanks dat er eigenlijk veel meer rock en metal gedraaid werd ;) ) Er heerste een totaal andere sfeer dan op andere feestjes het geval was. Het was veel positiever en minder kil/agressief.
Dit feest is dus zeker voor herhaling vatbaar :yes: en dan het liefst zonder later op de avond over te schakelen naar een andere muziekstijl (wat tijdens deze avond een overschakeling was naar hardcore, techno enz)

Er hoeft trouwens voor mij ook niet altijd een DJ achter de draaitafels te staan hoor! Het is op z'n tijd wel leuk, maar het zorgt er wel voor dat er voor een beperkt aantal muziekstijlen gekozen kan worden.
Henk met zijn CD'tjes op het gothic feest, vond ik helemaal top en zelfs beter dan een aantal avonden waar een DJ achter de draaitafels stond en zorgde voor de muziek.

Feestjes als GroundZero, Hardbeats, Lekker oud, Doldwaze donderdag (van een tijdje terug), Friday madness, Hardstyle Overdose, Gratis ragguh, Harder styles night, Reíncarnation en Techno Nation (van de laatste keer) waren/zijn leuk en het zou zonde zijn als deze niet meer op de agenda zouden komen.

Een avond waar alleen gouden ouwe, happy hardcore, muziek uit de '90 of muziek uit de '80 wordt gedraaid, lijkt mij ook erg leuk.

Nou succes!!! (Y)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 48556, 93858}
goed dat jullie emt publiek bezig zijn wat ze willen.

en al komt er een dj contest count me in ;)
 
jij bent de eerste die het weet dan henk
Uitspraak van actief op zondag 25 februari 2007 om 09:32:
Een avond waar alleen gouden ouwe, happy hardcore, muziek uit de '90 of muziek uit de '80 wordt gedraaid, lijkt mij ook erg leuk.



ja maar dan behalfe de happy:P
happy is voor HOBBO'S
Uitspraak van actief op zondag 25 februari 2007 om 09:32:
Feestjes als GroundZero, Hardbeats, Lekker oud, Doldwaze donderdag (van een tijdje terug), Friday madness, Hardstyle Overdose, Gratis ragguh, Harder styles night, Reíncarnation en Techno Nation (van de laatste keer) waren/zijn leuk en het zou zonde zijn als deze niet meer op de agenda zouden komen.


Sommige van deze feestje zullen (HELAAS) niet meer terug komen dit ligt niet aan ons maar aan de mensen die dit vroeger deden die niet meer willen

helaas maar het is niet anders aan ons ligt het iig niet
Feestjes zoals
friday madness
hard en harder
Reincarnation
Gratis Ragguh
Techno nation
Doldwaze Donderdag

komen wel terug misschine de rest ook wel maar onder een andere naam met een andere bezetting

verder jaren 80 90 feestjes word aangewerkt evenals een nieuwe gothic avond gecombineerd met cyber gothic of een andere vorm van gothic

ook word er gewerkt aan een alternatieve house avond niet het commercieele van nu maar een avond mat progressive house electro etc etc
genoeg ideeen en concepten dus nu de klanditie nog
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 42614, 14304}
das wel jammer
want de techno
is toch wel lekker vind ik persoonlijk
:)