Partyflock
 
Flockonderwerp · 36286
­ Nederland
Club Mezz Spektrum brengt ook in februari weer techno van het hoogste niveau. Gevarieerd en onnavolgbaar. Laat dat maar aan Miss Monica over ...


Dat Miss Monica een van de grootste vrouwelijke dj’s is in het internationale clubcircuit is voor de fijnproevers geen nieuwtje. Met haar mix van house, tech-house en techno met hier en daar een klassieker er tussendoor, weet ze de bezoekers tot ongekende hoogtes te brengen. Monica achter de decks betekent onnavolgbare energie!


Het begon allemaal in de begin jaren ’90. Toen ontdekte ze house music; iets wat haar leven voorgoed zou veranderen. Ze ging zelf draaien en al snel bleek dat ze hier veel talent voor had. Gevolg: haar eigen clubnight in Nighttown in Rotterdam. Hierna raakte haar carrière in een stroomversnelling. Miss Monica stopte met werken en werd professioneel dj. Ze trad op in clubs en festivals over de hele wereld. Na een stop van vijf jaar wegens ziekte kwam ze in 2003 terug als vanouds! Met haar eigen clubnight Absolutely Stereo, elke derde zaterdag van de maand, in Off_Corso Rotterdam. En dit bleek opnieuw een groot succes.


Sinds december 2004 werkt Miss Monica ook aan haar eigen producties. Totaal op eigen kracht, zonder hulp van anderen. Na enkele maanden was een platencontract al een feit. De populaire techno producer Hertz remixte haar eerste plaat Bossamonica, welke een nationale hit werd. Haar tweede release Tsunami Special Blend werd opnieuw goed ontvangen. Een vleugje Detroit met Europese invloeden, voor Monica is niets vreemd. Alle subgenres komen voorbij in haar repertoire. Bereid je voor op een gevarieerde full 4 hours set!

Link: http://partyflock.nl/party/83454.html

Aanvang: 22:00 uur Zaal open: 22:00 uur
Toegang: € 10,00 Internetprijs: € 8,00 (www.mezz.nl)
Start voorverkoop: 12-01-2007 via www.mezz.nl opf af te halen op de locatie zelf!
Altijd goed die Monica...die ouwe plaatjesdraaiert!
 
Artiest Bo'oS
Wij nie!
Bleuhh!!
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 februari 2007 om 15:06:
Wij nie!
Bleuhh!!

Wie weet, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.:D
 
Ik zei het toch, wij niet!!
We zijn er geweest, was een erg leuke avond!
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 11 februari 2007 om 09:29:
Ik zei het toch, wij niet!!

:( :lol: