­ Nederland

wij hebben al 0 punten en moeten 31 jan. tege noordster :haha:

hahaa nooordster is goed hoor;);)

noordster heeft massi :O en tim scholtens enco :DD:D:D

ja dat is zo;) we hebben er vanmorgen tegen gevoetbald,, kutweet,, we hebben maar 1 helft gespeeld toen floot de scheids af..

Nou neejj..!!
ik ben niie gay Tim dat is egt een 100% gay naam..!!

oke:P als jij dt vint:
Tim is gay naam??:P Kijk eerst ff naar je eigen:P

Hahaha
Tim B, regel ff met je trainer dat we weer tegen elkaar spelen dan:D

Okiedokie

nu eerst ff tijd voor 2 zinnetjes die rijmen:"

wij stoppen er nu mee
masturbatieatelier

nu ff iets over C1 Bv veendam..
BV Veendam C1 - Sc Scheemda Nieuwe B1 2-2..(Y)

Jazeker!
C tgen B 2-2 is best slecht:P

Uitspraak van verwijderd op donderdag 8 februari 2007 om 17:34:
BV Veendam C1 - Sc Scheemda Nieuwe B1 2-2..

gelukkig ik b1 veendam in de volgende westrijd tege noordster gewoon even winnen hor maar dan met 0 tegen en meer voor :P c1 zette egt drama prestatie neer jezus !!

BV Veendam B1 heeft de oefenwedstrijd tegen Noordster B1 met 4-2 gewonnen. In de eerste helft werd er twee maal teruggekomen van een achterstand, ruststand 2-2.
Doelpuntenmakers BV Veendam: 33. Frehart Gorgulu 1-1, 40. Sybren Weeke 2-2, 63. Jop Smit 2-3, 78. Rick Lange 2-4.
.
.
Opstelling eerste helft: Ben Meedendorp, Rick Lange, Jop Smit, Justin Krythe, Wiebren de Jong, Edwin van der Molen, Marc Wedema, martijn Baas, Ferhat Gorgulu, Sybren Weeke en Patrick Hummel.
.
Opstelling tweede helft: Ben Meedendorp, Rick Lange, Jop Smit, Justin Krythe, Ashwin Manuhutu, Joshua Ottens, Mark Wedema, Martijn Baas, Kevin Wiegman, Wesley Resokario en Bjorn Adams.

wie maakte de 2-4 jongens ?
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 februari 2007 om 20:36:
gelukkig ik b1 veendam in de volgende westrijd tege noordster gewoon even winnen hor maar dan met 0 tegen en meer voor c1 zette egt drama prestatie neer jezus !!

haha wij scoren denk ik niet eens weer:P Maar we zien ook wel:P en die 4-2 werd gemaakt door niemand minder dan, jaja

RICK LANGE!!:P

zozo
was wel mooie goal trouwens:P

ow? beschrjif em dan:P
nou er kwam corner voor veendam. Die corner kwam voor doel, ik wou wegkoppen, werd ondersteboven getrapt en Rick Lange kom hem inkoppen:P