Partyflock
 
Flockonderwerp · 25574
­ Nederland
Wie heeft het meegemaakt???

ik moest ongesteld worden afgelopen maandag maar inderplaats daar van kreeg ik een miskraam :'( vind het opzich heel erg jammer maar aan de andere kant... het cvruchtje is dan tog niet goed geweest....mijn huisarts heeft vanmorgen gezegt dat ik ong 7 weken zwanger was dat het gebeurde...en dat terwijl ik het niet eens wist...
 
Hey meis ik heb dat nog nooit meegemaakt..
Hoop dat ik dat ook nooit mee maakt..

Ma wat vervelend nou meis dan was je toch al een maand zwanger!!!!!!

Waren jullie wel weer bezig met een baby??
 
Dat geloof ik graag meid,ma de kans is niet zo groot dat t nu weer gebeurd..
ik heb er ook nog nooit van gehoord heel vreemd ..

sterkte in ieder geval
 
Ik heb het ook wel eens meegemaakt alleen ik wist wel dat ik zwanger was. Heb het de eerste 6 maanden toen die tijd best moeilijk gehad, blijven praten hielp bij mij wel.

Sterkte meis
dank jullie wel... denk ook wel dat het helemaal goed gaat komen alleen het is vervelend...
bij mij kwamen ze op 17weken er achter dat het hartje niet meer kloppte,moest dus ook gewoon bevallen enzo,heb echt een moelijke tijd achter de rug maar gelukkig ben ik weer vrij snel zwanger geraakt en nu moet ik nog 9weken!!
 
Succes meis:D
 
sterkte meis
 
Heb het een paar jaar geleden een keer meegemaakt. Ik was 7 weken zwanger toen ik de test deed en ee week later kreeg ik een miskraam. Moet zeggen dat we er absoluut niet mee bezig waren. Nog erger ik wilde zelfs weg bij mijn toenmalige vriend. Dus ondanks dat het heel erg is dat ik een miskraam kreeg, was het aan de andere kant wel beter dat het gebeurde. Dat is misschien heel lullig om te zeggen, maar ik heb de beslissing om bij hem wegtegaan gelijk waargemaakt en me spullen gepakt. Ik heb er ook niet echt mee gezeten, het heeft mij juist heel sterk gemaakt, waardoor ik voor mezelf heb gekozen. Dus bij mij kwam er iets goeds uit voort

Moet wel zeggen dat ik toen ik zwanger was van Bayon echt heel bang ben geweest in het begin. Gelukkig is die wangerschap wel helemaal goed gegaan.

Bij jou ligt het helemaal anders want jij hebt wel een goede relatie en zou het kindje welkom zijn geweest. Heel veel sterkte met het verwerken. En doe rustig aan.
Ik weet ook wat het is!

Ik was bijna twee weken overtijd!
Ik een test gehaald en 's morgens toen ik de test ging doen verloor ik bloed.
De test gaf aan dat ik zwanger was alleen had ik ook meteen een miskraam gehad!

De zwangerschap was niet gepland, ben er wel erg verdrietig om geweest! En denk er nu nog wel eens aan, maar dan op een postieve manier in de zin van, als ik die miskraam niet gehad had dan had ik Jerney ook niet gehad!!

Heel veel sterkte,

(K) brigitte en Jerney
ik wist het niet... ik was aan het veranderen van pil (had migrogynon toen had ik revigidon ofzo en toen maar weer over op de microgynon (was allergies voor revigidon)) en tsja ik stond eerst raar te kijken... maar dat ik eenmaal een paar weken verder was had ik wel zo iets van nouja erg jammer maar volgende keer beter
 
Ik heb precies hetzelfde meegemaakt.. Alleen ik heb een spiraaltje..
Vorige maand was ik niet ongesteld geworden, maar dat is normaal.. heel veel vrouwen met en spiraaltje worden op een gegeven moment niet meer ongesteld.
Afgelopen vrijdag kwam opeens het spiraaltje eruit met een hele grote bloedprop.
Ik nar de dokter gegaan had ik een zwangerschaps test moeten doen (het hormoon blijft nog een hele tijd in je lichaam zitten)
En die gaf dus inderdaad aan dat ik zwanger was geweest.

Wij wisten het dus ook niet, maar toch hartstikke vervelend. Een 2e kindje nu zouden we financieel niet echt goed mee kunnen, dus waarschijnlijk beter dat het zo gegaan is..
Toch vind ik het ook wel shit dat het zo gebeurt is.. Dan denk je dat je veilig bezig bent, word je toch nog zwanger..
tis gewoon k*t, maar aan de andere kant is het maar beter zo want zoals je zelf al zegt dat je het financieel niet aan kunt... en dan is het vruchtje niet goed geweest ....