Partyflock
 
Flockonderwerp · 29448
­ Nederland
 
Ik kwam pas geleden een link tegen over de symboliek van Saturnus die wereldwijd is doorgevoerd door de elite. Het is ongelofelijk hoe diep dit gaat. Het schijnt dat ons zonnestelsel is onstaan door Saturnus en Venus. Saturnus was ooit een zon die pas later z'n 'ringen' heeft gekregen.

Het is zeer fascinerend hoe deze symboliek is verspreid bij honderden bedrijven, gebouwen en bepaalde visualisaties. Deze link is een site waar ook veel conspiracies wordt behandelt en verwijst ook gelijk naar een 14 pagina tellende topic over de symboliek van Saturnus die door de elite wordt gezien als een almachtige God.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 14 december 2006 om 14:07:
Saturnus was ooit een zon die pas later z'n 'ringen' heeft gekregen.


Kan een planeet een zon zijn geweest?

Ik dacht altijd dat een ster/zon verandert (ff uit mijn hoofd) in een supernova, rode dwerg, pulsar en dan een zwart gat.
Uitspraak van verwijderd op donderdag 28 december 2006 om 14:29:
supernova, rode dwerg, pulsar en dan een zwart gat


Een supernova heet een supernova omdat er bepaalde basis elementen in zitten, die niet in andere sterren te vinden zijn, het zelfde geld voor een rode dwerg en pulsar..zijn allemaal verschillend.....
 
Ik bedoel: de levensloop van een ster. Onze zon verandert ook in een supernova na zoveel tijd, als ik de docu's van NGC en Discovery kan geloven tenminste.

Ik heb nog nooit gehoord dat een ster in een planeet verandert.
 
Dat is tenminste wat er beweerd wordt. In ieder geval blijkt het dat ze Saturnus als een soort van God beschouwen omdat het ooit een zon was geweest of iets dergelijks. Het wordt vergeleken met Satan/Dagan/Darth Father.
 
Moet ik eens opzoeken dan, sinds de Romeinse tijd waren de planeten als goden benoemd. Jupiter, Mercurius, mars...

Dus zeg maar gewone Satanisten(ik heb het niet over de Illuminati, eerder de kerk van satan) vereren ook Saturnus?

Wat ik wel weet is dat Titan de maan van Saturnus vaak in het nieuws is geweest ivm de ruimte missie van de ruimtesonde Cassini. Omdat ze denken dat er leven onder de ijsmassa van de maan zit.
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 28 december 2006 om 20:06:
Moet ik eens opzoeken dan, sinds de Romeinse tijd waren de planeten als goden benoemd. Jupiter, Mercurius, mars...


Goed idee ja. Want ik ben toch wel bewust dat de Grieken en Romeinen etc. niet 'zomaar' in die 'fabeltjes' geloofden, ook al krijgen wij dat beeld in onze geschiedenis boeken.

Over het Satanisme kan ik verder niet veel zeggen. De filosofie is opzich simpel en staat mij persoonlijk niet aan, maar het kan ook eerder een soort van cover-up zijn voor de elite. Ik zou het niet weten...

Uitspraak van verwijderd op donderdag 28 december 2006 om 20:06:
Wat ik wel weet is dat Titan de maan van Saturnus vaak in het nieuws is geweest ivm de ruimte missie van de ruimtesonde Cassini. Omdat ze denken dat er leven onder de ijsmassa van de maan zit.


Wel 'toevallig' natuurlijk maar ik laat hierbij de speculaties ff buiten. Titan lijkt erg op de Aarde met zeeén en veel groen als landschap, wolken en een atmosfeer. Het zou me niks verbazen dat daar leven zou zijn, integendeel, misschien zijn daar al grote beschavingen.
laatste aanpassing
 
Maak kennis met de Romeinse goden. (kort overzichtje)

Jupiter, Mars, Diana, Neptunus, Saturnus, Cupido, Pluto, Uranus, Minerva, Mercurius, Juno, Vulcanus, Venus, Apollo, Bacchus
 
Saturnus was de god van de tijd en zijn wapen was een zeis. Soms werd hij ook wel Vader Tijd genoemd. Saturnus was ook de god van de landbouw.

Elk jaar vierden de Romeinen in het midden van de winter Saturnalia. Dit feest werd ter ere van Saturnus gehouden en duurde zeven dagen.
 
Weet je wat frappant is? (ik ben weer ff aan het brainstormen)

Dat de 7 in dat feest van de Romeinen voorkomt. Nou zat ik ff te denken, het zijn allemaal priemgetallen: 7,11,911...
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 29 december 2006 om 00:17:
Saturnus was de god van de tijd en zijn wapen was een zeis.



Shown above is an imaginative rendition of Saturn as a hooded, cloaked figure bearing a scythe in his guise as Father Time.
laatste aanpassing
 
Ik vond die dus terug in dezelfde link; http://z13.invisionfree.com/THE_UNHIVED_MIND/index.php?showtopic=14789&st=30.
Alle archetypische energieën vertonen een innerlijke tegenstrijdigheid. In de mythologische verhalen rond Saturnus zie je god en duivel in éénzelfde thema verenigt. Hij kan ervaren worden als de verschrikkelijke, tirannieke vader, de wraakzuchtige wetgever en absolute regelsteller (Jahwe in het oude testament bijvoorbeeld) en als de immorele, zondige, schaamteloze en wellustige duivel.
 
Mooi stukje tekst Tyharo..misschien is dat ook werkelijk de reden waarom ze dat aanbidden en die 'krachten en energieen' gebruiken..
 
Vind het wel jammer dat veel mensen nog steeds zo'n duidelijk verschil tussen God en Duivel maken..want ik zie de duivel gewoon als een deel van God..vind de Duivel eigenlijk gewoon een illusie :P
Nou ja...een verschrikkelijke, tirannieke vader, wraakzuchtige wetgever en absolute regelsteller klinkt sowieso ook niet bepaald vriendelijk... :roflol:
 
Vind je..? O:)
Je zal maar zo'n vader hebben...
Snap meteen waarom de joden met zo'n minderwaardigheidscomplex rondlopen... :(
 
:roflol:
Van de ene kant heb ik wel medelijden met ze hoor...ze zijn ernstig misleid keer op keer...
Het uitverkoren volk...van wat precies?
Als er 1 volk een slavenhistorie heeft dan zijn zij het namelijk wel...ben bang dat uitverkoren zijn daarop slaat... :x
 
Uitspraak van TYHARO op zondag 31 december 2006 om 18:55:
Als er 1 volk een slavenhistorie heeft dan zijn zij het namelijk wel...ben bang dat uitverkoren zijn daarop slaat...


Dat begrijp ik wel hoor, maar eigenlijk zijn wij dat allemaal :P We leven in principe in een grote gevangenis, tenminste, die kant gaan we wel steeds meer op. Waarom we dit meemaken? Gewoon om ons werkelijk te kunnen ontwikkelen want dat is ook waarom er momenteel zoveel leed en shit gebeurt in deze wereld. We maken het ten slotte allemaal niet voor niets mee ;)
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 31 december 2006 om 21:11:
Dat begrijp ik wel hoor, maar eigenlijk zijn wij dat allemaal :P We leven in principe in een grote gevangenis, tenminste, die kant gaan we wel steeds meer op. Waarom we dit meemaken? Gewoon om ons werkelijk te kunnen ontwikkelen want dat is ook waarom er momenteel zoveel leed en shit gebeurt in deze wereld. We maken het ten slotte allemaal niet voor niets mee ;)


Voor een keertje dan, na mijn dood ga ik toch aan vader tijd vragen om ergens anders te reïncarneren. Hoe meer ik snap van deze planeet, hoe onvoorstelbaarder het wordt. Volgens mij zijn we het gekkehuis van het universum.

En vader tijd gaat zeggen:"Goed gezien, jongen! Psychisch goedgekeurd voor de trip naar de next level ik bedoel world" :lol:
klein stukje uit deel 9

http://www.ditrianum.org/Nederlands/Channelings/Stichters/0012.htm

Het oude Egypte bloeide tot ongeveer 7.500 B.C., toen Siriërs van de zevende dichtheid van de ster Sirius B ten tonele verschenen en het werk van Thoth en zijn groep langzaam ongedaan maakten. De Christelijke, Joodse en Griekse legenden en mythen gaan allemaal over de Siriërs.

Ofschoon deze buitenaardse groepen een groot technologisch en psychisch vermogen hadden, hadden zij hun ego’s nog niet voldoende verfijnd met als gevolg dat zij besmet raakten met aanbidding en gebed door hun ondergeschikten. Zij waren met andere woorden op “guru-avontuur”, om een populaire uitdrukking te gebruiken. Eerst was het subtiel. Zij demonstreerden hun wonderlijke vermogens aan diegenen die niet het spirituele inzicht hadden om de charade te doorzien. Toen zij zich met de bevolking vermengden en voortplantten, raakte het DNA van de afstammelingen steeds meer besmet met hun soort egoïstische verheerlijking. De mysteriescholen begonnen te devolueren tot pikordes en de aanbidding van Sirische goden.

De God van het Oude Testament, Jehovah, was een Siriër van de zevende dichtheid. Diegenen die de leringen van Jehovah kennen, maar niet willen accepteren dat Jehovah een egoïstische Siriër was, zouden de invloed van Jehovah’s aanwezigheid op Aarde moeten onderzoeken. Zoals al vaak is gezegd door dit medium, is het Oude Testament één van de bloedigste en meest gewelddadige boeken ooit geschreven. Zou een hoogontwikkeld, verlicht wezen het ene ras opzetten tegen het andere? Zou hij blinde gehoorzaamheid eisen van zijn volgelingen? Zou hij sommigen meer belonen dan anderen? In God’s universum bestaan geen elites of uitverkorenen. Iedereen is uitverkoren en geschapen in zuivere liefde en onschuld. Iedereen is evenveel waard in de ogen van God en die waarde is oneindig. Bijbelstudenten, Joodse en Christelijke geestelijken in jullie wereld zouden moeten terugkeren naar de basis en de invloeden van de oude leringen bestuderen. Verkondigden zij vrede en de ontwikkeling van bewustzijn, of verkondigden zij scheiding en conflict? Wij, de Stichters, prediken bijna nooit, maar dit is te belangrijk om voorbij te laten gaan. Maar we gaan verder. We brengen je terug naar Egypte tijdens haar verval in aanbidding en offerandes.

Tegelijkertijd met de invasie van de Siriërs (na 7.500 B.C.), verschenen de Orioniërs en Draconiërs ten tonele en vond er een beperkte gemengde voortplanting plaats, wat resulteerde in de half reptielachtige, half vogelachtige en half menselijke vormen die later in Egyptische tekeningen zijn afgebeeld. De “vogelmens” was een hybride Draconisch-Andromedaans ras, het resultaat van “creatief DNA-ontwerp” en zij probeerden in hun eigen lichamen op Aarde te landen, met gedeeltelijk succes. Net als de Siriërs gebruikten zij hun superieure technologie en psychische vermogens om de onderdanige bewoners van Egypte te onderwerpen. Je kunt overal in Egypte afbeeldingen van Sirische en Draconisch-Andromedaanse goden vinden op de wanden van grotten......
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 1 januari 2007 om 00:55:
gekkehuis van het universum


:lol:

Écht he! Het leven hiero zou gemakkelijk voor een comedyserie gebruikt worden bij buitenaardsen :roflol:

Een groep gelovige wezens hebben over de hele planeet de macht en houden miljarden wezens voor de gek :roflol:
 
Alhoewel denk ik dat buitenaardsen het bloedserieus nemen met wat hier allemaal gebeurt, zou het me alsnog niet verbazen dat we allemaal worden bekeken en uitgelachen worden :9
 
Ik bedoel...check dit dan gewoon..http://dump.geenstijl.nl/mediabase/8691/4ecc0847/index.html

Hoe flink zijn deze Amerikanen wel niet gemanipuleerd...ongelofelijk gewoon :nocheer:

Aan de ene kant kan ik er flink om lachen en de humor er echt wel van inzien, maar aan de andere kant is dit gewoon triest, wat mensen elkaar gewoon aandoen :nee:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 januari 2007 om 19:31:
Écht he! Het leven hiero zou gemakkelijk voor een comedyserie gebruikt worden bij buitenaardsen


Wie weet, zo'n beetje als de film The Truman show. Alleen iets complexer. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik bekeken werd. Of ligt dat aan mij?

Als me er maar niet uit stemmen. :lol:
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 januari 2007 om 21:35:
Als me er maar niet uit stemmen.


*Stem van bovenaf*
Infected Influence, u ligt uit het spel, dit houdt in dat u niet doorgaat voor de magnetron.U wordt binnen 5 minuten opgebeamd! 8)
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 januari 2007 om 21:35:
Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik bekeken werd.


Hier precies t zelfde, heb t al heel erg lang :jaja:

Of t nou een bepaalde angst is of iets dergelijks, ik zou t niet weten, maar ik heb dat gevoel wel vaak gehad :P
 
:roflol: