Partyflock
 
Flockonderwerp · 30960
­ Nederland
LUST – 6 JANUARI - CRACKHOUSE NIEUWJAARSBORREL

Het einde van 2006 nadert. Met de kerst alle bijbehorende feestelijke aangelegenheden achter de rug staat de komende week waarschijnlijk weer traditioneel vol gepland. 2006 was een goed jaar. Met een al bijna beruchte Nachtvierdaagse mag er niet worden geklaagd. De wil en de hoop zijn groot om ook het komende jaar weer een aantal vette avondjes neer te zetten. Te beginnen met zaterdag 6 januari. Dan zal het nieuwe jaar namelijk lustig worden ingeluid. Na personeelsfeesten, borrels en bruiloften hunkert de fantastische Old Cave weer terug naar oude tijden, naar het soort vertier dat het daglicht niet verdraagt.

Omdat een goed begin het halve werk is heeft Lust deze eerste zaterdag van het nieuwe jaar dus een daverende nachtkraker gepland. Onder het mom van een “nieuwjaarsborrel” zal het niet een normaal jubileumfeestje worden. De koffie wordt overgeslagen en ook de koekjes blijven in de trommel. Krakende house, fijne mensen en een fantastische ambiance. Dat zijn de ingrediënten voor deze koude winternacht. Strik de veters, poets je tanden. Het nieuwe jaar begint op Lust. inluiden!

Lust is in principe geen feest waar je haar goed moet zitten. De Doornroosje spirit reikt tot verre hoeken Sportschoenen mogen aan. De sfeer is rauw, warm en intiem. Het contrast maakt het anders. Geen overbodige poespas, maar een aantal stevige basisingrediënten zetten de toon.

Ten eerste de locatie. Niet te groot, niet te klein. Vriendelijk personeel en aardige portiers. Een entree van zes euro met een sluitingstijd die er niet om liegt. Tot zes uur kan er gedanst worden in deze oude uit de 15e eeuw stammende wijnkelder. Niet vreemd dat het geluid op zo’n locatie door merg en been gaat. Hard en helder. Precies zoals het hoort.

Deze avond zal de opwarming worden gedaan door Simone. Deze Nijmeegse heldin draait al een tijdje mee. Berucht en beroemd in de waalstreek zal zij zorg dragen voor de eerste twee uurtjes van de avond. Met haar diepe pompende techhouse heeft ze al vele harten veroverd. Maak je borst maar nat, want deze dame kan vreselijk lekker draaien.

Hierna zal het roemruchte Mesjokke dj team beginnen aan een 5 uur durende marathon set. Tijdens de afsluitingsavond van de nachtvierdaagse hebben Aron Friedman en Brent Roozendaal al laten zien dat ze samen een ijzersterk team zijn. Begin december hebben ze de Stubnitz nog laten voelen uit welk hout zij gesneden zijn. Na een mooie lijst van optredens in 2006 is het doel Tel Aviv 2007. Onlangs sloten ze de tweede zaal van het uitverkochte “Welcome to the Future” feest in studio 80 op geheel eigen wijze af. De vreemde combinaties van pompende houseplaten zorgden ervoor dat het dak eraf ging. Steeds beter weten ze elkaar te prikkelen en te raken. Een Nederlandse opmars is begonnen en ook internationaal timmert dit duo flink aan de weg. Zo draaiden ze afgelopen juni tijdens het Sonar festival, de pannen van het dak in de alom gewaardeerde club Moog te Barcelona. In april staat er een marathon set op het programma in de Keulse topclub Subway. Goede vooruitzichten dus. Met een unieke eigen sound die bestaat uit een kruising van diepe house, progressive en melodieuze techno proclameren ze de zogenaamde Crackhouse. Onder deze naam zullen ze dit jaar namelijk een nieuw en fris concept lanceren dat het huidige gat tussen house techno en minimal zou moeten proberen te dichten. House met de hoofdletter H. Tijdens een vijf uur durende set zullen ze haarfijn uitleggen hoe deze muzikale vork in de steel zit. Kom anders gewoon even lekker nieuwjaars borrelen op deze crackhouse nieuwjaarskraker!

Zaterdag 6 januari

LUST – CRACKHOUSE NIEUWJAARSKRAKER / Zaterdag 6 januari

23.00 – 01.00 Simone
01.00 – 06.00 Mesjokke (Aron Friedman & Brent Roozendaal )

Old Cave / Nijmegen

Entree: 6 euro

23.00 – 06.00