Partyflock
 
Flockonderwerp · 30359
­ Nederland
Het succes van de afgelopen editie van Souls of Hardcore is ook bij de grote partijen niet onopgemerkt gebleven. Feesten als MOH, Hellraiser en Megarave zien inmiddels in dat wij een grote bedrieging voor hun vormen. In het kader van If you can’t beat them, join them, heeft Thunderdome inmiddels bij ons aangeklopt voor een versus editie. Daarom is besloten om een Thunderdome vs Souls of Hardcore te organiseren. Dit unieke evenement belooft nu al het beste feest uit de gabbergeschiedenis ooit te worden.

Inmiddels wordt gezocht naar een geschikte locatie voor dit unieke evenement. De Jaarbeurs Utrecht, RAI Amsterdam en Brabanthallen Den Bosch zijn inmiddels genoemd. Echter deze locaties zijn in mijn ogen niet speciaal genoeg voor zo’n uniek evenement. Daarom heb ik voorgesteld om Thunderdome vs Souls of Hardcore in het dorpshuis in Vogelenzang te organiseren.

Natuurlijk moeten er hier en daar nog een paar kleine aanpassingen aan het dorpshuis gedaan worden, de capaciteit zal ook iets omhoog moeten. Het station van Vogelenzang zal voor dit evenement ook weer in gebruik genomen worden. In 1938 kon dit station met de Wereld Jamboree tienduizenden scouts aan, dus waarom zou dat anno 2007 met tienduizenden gabbers niet kunnen?

Dit evenement zal een enorme boost aan de Vogelenzangse economie geven, daarom denk ik dat de gemeent het plan zal steunen. De infrastructuur en voorzieningen zullen verbeterd worden. Ik denk dat Vogelenzang er klaar voor is.

Vogelenzangers laat jullie horen!
Wat vinden jullie van dit plan, en wat zijn jullie tips?
denk dat ik jouw feest 10x vetter had gevonden als thuderdome.
mijn mening is dat jullie feest voor een goed feest gaat en thunderdome voor het geld.
weet daarom niet of het slim om die 2 te combineren.

maar als jij een feest in vzang gaat organiseren (Y)(Y)
tering wat bruut