Partyflock
 
Flockonderwerp · 30049
­ Nederland
 


Huh?!? Ik dacht altijd dat kwik slecht was.

Kwikvergiftiging in het Amazonewoud
(uit Onze Wereld, door Szabinka Dudevsky en Zoli Schwarcz, mei 1991)

Goudzoekers leggen trage tijdbom

De 'goldrush' in de Braziliaanse Amazone is nu zo'n 32 jaar oud en wordt als broodwinning steeds populairder. Naar schatting een miljoen goudzoekers hebben Brazilië, na Zuid-Afrika en Japan, op de derde plaats van de wereldranglijst van goudproducenten gebracht. Ondertussen halen rivier- en stadsbewoners, indianen en goudzoekers langzaam maar zeker een andere buit binnen: kwikvergiftiging. Elk jaar verdwijnt zo'n 180 ton kwik in het ecosysteem van het grootste regenwoud van de wereld


Kan aan mij liggen, maar ik geloof dat ik niet goed word!

Hoe IDIOOT, ONGELETTERD, MAF, DEBIEL, GEESTELIJK ACHTER GESTELD, ... MOET je zijn om deze nieuwsuitzending als de waarheid te interpreteren.

Mijn excuses voor de echte gehandicapten. Die hebben nog meer hersenen dan deze leeg heh... kwikhoofden!

Op welke planeet ben ik geland?!?

Beam me up Scottie aub!

Ik ben aan het trippen, kan haast niet anders.

WIEUW!
laatste aanpassing door een beheerder
 
W8 ff, ik heb 'm. Denk ik.



Het zou wel makkelijker zijn als ik dat aanpassings knoppie vond ipv 3 zinloze berichten plaatsen.
laatste aanpassing door een beheerder
 
Mercury Amalgam Toxicity

Your next visit to the dentist may not be as innocent as you think

Dr. Williamson en zijn collega Jordan Davis. MD zeggen dat vergiftiging door kwik uit amalgaam pandemisch is in onze samenleving. Tegenwoordig begrijpt of onderschrijft bijna niemand dit probleem. Toch kan kwikvergiftiging een zeer plausibele verklaring zijn voor de explosie van leer- en gedragsproblemen, autisme plus nog zeer veel andere problemen sinds de 2e wereldoorlog. Deze 55 jarige periode correspondeert precies met de grootscheepse invoering en het wereldwijd toepassen van kwikamalgaam.



Holy crap!

Ik heb een stuk of 10 van die "zilver"vullingen.

Ik moet binnenkort toch naar de tandarts, ik ga hem ineens vragen wat er in godsnaam in me mond zit of het geen kwik amalgam is. Anders haalt hij ze er mooi uit op kosten van het ziekefonds!

Ik ben aan het trippen. Dit is niet waar! Ik ga ieder moment wakker worden en alles is goed en fijn zoals het hoort te zijn. gewoon gedroomd.

http://www.xs4all.nl/%7Estgvisie/amalgaam/
 
Geen wonder dat ik psychisch niet helemaal lekker ben!

Ik zit te denken zou ik geen rechtsspraak kunnen aanspannen en mijn medische kosten van over de 5000 Euro terug kunnen krijgen.

Kl@%!TZAKKEN! Sorry hoor ik weet dat ik aan liefde moet denken, maar ik word witheet van woede!!!

En maar pillen vreten toen: seroquelle, efexor, tranzine,...

Bestempeld als onrustig, verslaafd, ADHD, ongeinteresseerd, impulsief, emotionele en leerstoornissen ...

Anderzijds ook(ik heb afgelopen maand mijn uitslag op papier gehad): Een goed cognitief vermogen, creatief, Energie (sport) dus ookwel positief.

Ik moet rustig blijven. Deze trip wordt steeds gekker...

Geen wonder dat er zoveel(echt toffe mensen) met depressies en weet ik wat voor een symptomen rond lopen.
Het worden er elk jaar alleen meer en steeds jonger. De Psychiatrie doet gouden zaken!

Tis omdat ik aan liefde denk.
Vandaag een goede daad heb verricht en mijn karma + geweten terug in balans probeer te brengen.

Een paar jaar geleden zou ik heel de boel verbouwd hebben op eigen risico. Maar ja, toen wist ik niet wat ik nu weet.

Beter me verbaal op het scherm uitleven dan de flikken weer aan mijn deur :lol:

Het zullen de flikken ook niet zijn deze keer, eerder een zwarte SUV met van die knakkers in zwarte pakkies :lol:
 
Ik bedoelde tranxene geen tranzine. Whatever...
 
Overheden zijn al eeuwen bezig de bevolking in bedwang en rustig te houden. Oorlogen werden uitgevochten over monopolies in de drugshandel.
In de 18e en 19e eeuw ging het over Opium, Caffeïne en Theïne, in de 20ste eeuw over Alcohol, Nicotine, Heroïne en Cocaïne. De tabaksindustrie is nog steeds machtiger dan overheden en meer dan 35% van de Nederlanders is verslaafd, voornamelijk veroorzaakt door de stiekum bijgevoegde verslavende chemicaliën. Het aantal caffeïneverslaafden is waarschijnlijk het dubbele. Eén op de TIEN Nederlanders heeft een alcoholprobleem. Heroïnejunks, waar de meeste ophef over wordt gemaakt, vormen slechts een zeer kleine minderheid. Door de dubbelhartige houding van de regering is vanwege de accijnsopbrengst het einde van deze volksziekten nog lang niet in zicht.

Het eenvoudigste controlemiddel is grote delen van de bevolking verslaafd te maken aan één of ander roesmiddel. In China waren rond 1900 meer dan 13 millioen voornamelijk mannen verslaafd aan opium.
Sommige Chinese regeringen hebben de opiumhandel verboden waardoor een enorme smokkel ontstond waar de Nederlanders, Engelsen en Amerikanen op grote schaal aan mededen. Op Java, Nederlands Indië, waren meer dan 100000 mensen verslaafd aan opium, tot grote winst van het koloniale bewind. De opiumsmokkel in de vorm van heroïne is anno
2005 nog steeds een groot probleem waarvan enkele mensen schatrijk worden ten koste van de gezondheid van miljoenen mensen wereldwijd. Na de verovering van Afghanistan door de USA is de cultuur van papaver ver boven het niveau van voor de Sowjet bezetting gestegen. Het is waarschijnlijk dat groeperingen binnen de USA voordeel hebben in de
toename van de drugshandel.

Meest eenvoudig is het om iets in het drinkwater te doen
waardoor de overheid minder last heeft van opstanden en molest. Door de Duitsers is in krijgsgevangenkampen fluor in het drinkwater gedaan om uitbraakpogingen de kop in te drukken. De krijgsgevangenen werden daarvan moe en lusteloos. Opvallend is dat fluor nu wordt gebruikt in anti-psychotica en in veel landen in het drinkwater wordt gemengd, z.g. tegen tandbederf. In werkelijkheid is het de bedoeling mensen indolaat te maken waardoor men niet goed kan denken. Fluor wordt op grote schaal in de USA aan het drinkwater toegevoegd met als bijkomend "voordeel" dat de industrie van een schadelijk afvalproduct verlost is. Hetzelfde geldt voor de voormalige Sowjet Unie. Iets minder eenvoudig uit te leggen is het gebruik van kwik in de tandheelkunde n.b. ingevoerd uit China. Kwik in tandvullingen geeft een permanente lage graad van vergiftiging in het lichaam waardoor de gezondheid zodanig wordt aangetast dat de slachtoffers meer met het eigen lichamelijk en geestelijk functioneren bezig zijn dan dat men zich zou kunnen bemoeien met de opgeving. Met de invoering van kauwgom na de 2e wereldoorlog werd het negatieve gezondheidseffect van tandheelkundig kwik nog eens enorm versterkt. Talloze mensen zijn in de tweede helft van de 20ste eeuw vroegtijdig overleden en geestelijke en lichamelijk afgetakeld door een occulte kwikvergiftiging.


Wel interessant dat stukkie over hoe je mensen verslaafd maakt, lukt dat niet dauw ze vol met kwik en fluor. Zodat ze zoveel problemen met zichzelf hebben en oog voor anderen en omgeving verliezen.


Jezus, als ik naar mezelf kijk had ik en nog steeds trouwens moeite met gevoelens. Altijd een beetje het gevoel "flatline" in me kop te zijn. 'tis wel iets beter, maar ik ben er nog niet. Eerst die vullingen uit mijn mond.

Nu ik eraan denk: Heel veel mensen in de psychiatrie, verslaafden, alcoholiekers, gevangenen hebben vullingen.

Link alles over kwik en lich./geestelijke symptomen bijv. geweldadige fantasieen is er 1 van

Vandaar al die hooligans, tbs'ers criminelen en neonazi's on the loose

http://www.xs4all.nl/%7Estgvisie/AMALGAM/NL/symptomen2.html


NEE, IK DROOM, IK DROOM!

WAKE ME UP FROM THIS SATANIC HORROR!!!
Laat je niet bang maken, natuurlijk is het van de gekken wat ze doen, maar door de samenstand van de palneten in 2012 zullen ook 'the Money-hungry biatches' tot inkeer komen niet in een keer, maar geleidelijk...Zelfs de Illuminatie vragen zich af waar ze mee bezig zijn.....
 
Yeps, en mijn vullingen gaan eruit denderen door de omkering van de aardpolen in 2012 :lol:
laatste aanpassing
 
Of was het verschuiving van de aard-as?
 
Weet je wat leuk is als je vullingen hebt? (nou ja, leuk?)

Op een zilverpapiertje kauwen. krijg je een soort chemische/elektrische reactie je mond.
 
Ik heb een biotandarts gevonden in Deurne.
Dat is niet zo gek ver weg. Ik ga hem in de loop van de week bellen voor zo'n voltage test.

Mocht het nou blijken dat er kwik in zit en ze moeten eruit.
Ga ik gerechtelijke stappen proberen te ondernemen voor geleden schade.
Ik meen het echt, Want het zal een humangus operatie worden.
laatste aanpassing