Partyflock
 
Flockonderwerp · 29064
­ Nederland
 
Wat zijn de plannen voor dit jaar nog in de laatste donkere weliswaar gezellige daagjes van 2006???? Kom maar op en wat zijn de plannen voor oudejaarsavond? Brand los!!!!
wij gaan met ons groepje bij iemand thuis zitten tot een uur of 1, daarna moeten we nog ff kijken.. iedereen wil wel uit:D
En ikkk weet het nog niet

Of bij Jordy
Of met Carina
laatste aanpassing
 
Ik denk dak dik Amsterdam inga met wat vrienden, paar studeren er namelijk ook dus maja eigenlijk heb ik weinig zin om in de stad dik tot de volgende avond ongeveer te feesten, doe t liever 'chill' aan bij iemand thuis dan ff kroegen of wat dan ook in en niet nog is 2u hoeven te reizen er vlak na. Dus we zien t wel, ik weet namelijk ff nog nix zeker komende weken hoe t allemaal loopt.

Zie t allemaal wel :)
ik zit nog ff te twijfelen..
of bij ed thuis
of gewoon thuis blijven omdat er 3 meiden hier blijven slapen.. ook al mogen ze ook mee naar ed ..
 
hihihi...
pfff me ouders komen :p
dus beetje saai
Ik denk dat ik het lekker rustig aan doe.
Denk ff bij de kerstbomen brand kijken
en dan voor de rest lekker relaxed.

En dan op 1 Januari Booming sexy erotic new years vibe
lekker knallen ;P
 
euhm kzie t allemaal wel:)
ff kijken wat er valt te doen en wat andere gaan:D
 
doen:P
maar zowiezo wel met vrienden nr me zin maken b)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 12 december 2006 om 19:29:
zowiezo wel met vrienden nr me zin maken
 
Hmmm... Nis denkt weer aan...? ;) Of is het dat andere wat ik denk.....?
 
Uitspraak van ×.Denise.× op dinsdag 12 december 2006 om 09:48:
wij gaan met ons groepje bij iemand thuis zitten tot een uur of 1, daarna moeten we nog ff kijken.. iedereen wil wel uit



:/
 
flinke dosis miscommunicatie hier aanwezig...
 
wouze :P
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 december 2006 om 00:39:
Nis denkt weer aan...?


Wat bedoel je?

Ik dacht gewoon aan :bier:
 
Das kut.
 
Artiest Jay Steel
Volgens mij vind Roosje het niet zo leuk dat je het erg GEZELLIG gaat hebben met een groepje mensen waarmee je het hele jaar al mee omgaat.. ;)

:looser:
 
Ik ga et ook wel gezellig hebben, lief dat je aan me denkt, maar Jur bemoei je dr ff niet mee, miss heb ik et niet goed begrepen maar tot nu toe laat ik et maar ff zo. En vind jij jezelf gezellig? Heb ik wel een andere opvatting van..
 
Gezelligheid..

Wat jij gezelligheid vind, is als je aandacht krijgt van iedereen.. Dat iedereen je leuk vind, en dat alle jongens op je geilen.. Dat is jouw gezelligheid.. Zoveel mogegelijk aandacht.. Sorry, dat is inderdaad niet mijn soort gezelligheid ;) En daarom vind ik het ook helemaal niet erg dat jij lekker je eigen ding doet met oud en nieuw..

En aan jou denken? Misschien als je op je knieën op straat zit met je hand omhoog.. Dan geef ik je wel een euro ;)

En meer woorden maak ik er niet meer vuil over.. Bye! ;)
 
gezelligheid kent geen tijd zien we maar weer. Wat een heerlijke kerstgedachte vinden jullie niet? Kaarsjes erbij, bruin labradortje aan je voetjes, katje erbij en de dag kan niet meer stuk van ons. Als klap op de vuurpijl en natuurlijk zeer gunstig voor de warme sfeer gaat de overbuurvrouw zeiken van 1 of andere slappe lappenzaak dat er een auto op haar erf staat die daar niet hoort. Ze staat te schreeuwen en te bleren en vervolgens begint de man van de vrouw die zo lekker bij de kachel staat te bulderen en met flessen wijn te gooien. Glazen gaan verrot en t 16e eeuwse rembrandje uit opa's karige zogeheten 'oud geld' (oude adel) erfenisje pleurt ook nog te pletter op de grond. Tot groot verdriet van opa's spook want de lijkkisten liggen onder t monumentale kasteelslot in de grafkelder. En te jodelen en te jodelen die ouwe tot de buren van heinen ver komt klagen over geluidsoverlast. De man des huizes heeft al een kuthumeur door de visleurende overbuurvrouw en komt in actie en slaat zo hopla kabammmmmm adam curry tot patricia's home made make up poeder wat natuurlijk bij onze 1 van de zovelen trouwens, material woman welke nu in cruella de ville is getransformeerd en begint te krabben en te krijsen. De hysterica word de bek gesnoerd door Sjonnie flodder en kees met dr grote tieten die 'toevallig' (jaja mistig, kerstavond, wat een logica) in hun sinds kort tot muscle car omgebouwde roze caddilac. 'He wat mot dat hier' Roept sjonnie en de heer des huizes begint nu echt vuur te spuge... 'Wel nondejuu gepocheerde roquefortzwijn met overdosis buskruit wat mot dat gajes op mn erfgoed' Ff de jachthonden roepen om tot de conclusie te komen dat de jachthonden al voor de helft uiotgehongerd en dood en kapot gevroren zijn in de kerkers welke omgebouwd zijn tot kennel en dus niet echt meer effectief alarmfase 1 kunnen uitoefenen van 'attack op geblondeerde achterbuurthageneze'.

---WORDT VERVOLGD---

Jullie mogen ook verder als jullie dat willen jongens met dit heerlijke vrolijke chaotische kerstverhaal maar geen einde aan breien, gewoon slap ouwehoeren.
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 19 december 2006 om 13:15:
Volgens mij vind Roosje het niet zo leuk dat je het erg GEZELLIG gaat hebben met een groepje mensen waarmee je het hele jaar al mee omgaat..

dat gaat over mij.. niet over rosan:/
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 19 december 2006 om 16:29:
Ik ga et ook wel gezellig hebben, lief dat je aan me denkt,

whaha verkeerd opgevat toevallig?:P
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 19 december 2006 om 22:55:
mogegelijk
jur weer met zn opmerkingen..
triest hoor jur :)
Uitspraak van carina- op maandag 22 januari 2007 om 12:06:
triest hoor jur

:roflol:
laatste aanpassing door een beheerder
 
:honger:
laatste aanpassing
B)