Partyflock
 
Flockonderwerp · 29746
­ Nederland
De Italiaanse hardstyle DJ Technoboy, aka Cristiano Giusberti, staat op 12 augustus achter de decks op de FFWD Parade in Rotterdam. Later die avond geeft hij een 3 uur durende exclusieve set in de Matrixx in Nijmegen. Optredens die volgen na zijn set op de Streetparade in Zwitserland, op dezelfde dag! Het lijkt onmogelijk, maar op 12 augustus wordt Technoboy wakker in Bologna - Italië, zijn thuisstad. Die dag ziet Cristiano zowel Zwitserland als Nederland en trekt hij weer de lakens over zich heen in zijn Italië.

3 sets, 3 landen, 1 dag
Zo’n druk schema als Technoboy heeft, kennen maar weinigen. Maar dat het zo extreem kan gaat de dag van 12 augustus bewijzen. Technoboy ziet dan de zon opkomen in Italië en vliegt naar Nederland alwaar een privé-jet op hem staat te wachten die hem naar Zurich vliegt. In Zwitserland treedt Technoboy op voor 1.000.000 mensen op het Q-stage, tijdens de grootste Streetparade die Europa kent. Vervolgens wordt Technoboy met de privé-jet terug naar Nederland gevlogen om op het B2S-podium van het FFWD festival in Rotterdam te draaien. Daarna staat de dj in Nijmegen in de Matrixx met zijn platenkoffer voor een 3 uur durende set. Na afloop wordt Cristiano weer teruggevlogen naar Bologna om zijn eigen bed weer in te duiken waar ongetwijfeld de zon al lang weer onder is. Een reis van 1 dag, 3 landen, 6.500 kilometer, 1.403.000 toeschouwers en slechts 1 dj: Technoboy!

Europa leerde Technoboy in 2000 kennen als een hardstyle dj/producer met een energieke en aantrekkelijke uitstraling. Sindsdien is zijn reputatie als dj alleen maar gegroeid. In Nederland was hij al te zien op zowat elk dance evenement, waaronder Hard Bass, Decibel Outdoor, Qlimax en Defqon. De 30.000 mensen die dit jaar op Sensation Black zijn geweest, waren getuige van een indrukwekkend optreden en kunnen alleen maar beamen dat Technoboy inderdaad een van de grootste dj’s is in het hardstyle genre. De 35-jarige Technoboy is inmiddels een superster en weet elk weekend weer een bizar aantal Airmiles te verzamelen met zijn toegankelijke en energieke hardstyle sets in diverse landen. De internationale dj is dan ook ongekend populair in Polen, Australië, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten, België, Zuid-Afrika en Roemenië, om maar een paar landen te noemen.

Technoboy.nl
Dat de populariteit rondom Technoboy voor een compleet nieuwe website zou zorgen, was slechts een kwestie van tijd. De nieuwe site staat vanaf nu online en je vindt er alle komende wereldwijde tourdata. Daarnaast staat de site vol met foto’s, videos en audio-materiaal van eerdere optredens en er zal regelmatig nieuw materiaal op komen. Mocht je nu net als Technoboy een drukke agenda hebben en de kans niet meer hebben om de zon te zien ondergaan, is technoboy.nl een goede spot om te checken. De site is namelijk 24 uur per dag anders, want ook daar komt ’s ochtends de zon op en gaat deze ’s avonds onder!

Technoboy is later deze maand nog in Nederland voor Decibel Outdoor 19-08. Voor de rest van zijn agenda check je natuurlijk: Technoboy.nl" href="http://www.Technoboy.nl">www.Technoboy.nl