Partyflock
 
Flockonderwerp · 11479
­ Nederland
 
Wie ben je? hoe ben je in aanraking gekomen met psychedelica? Hoelang ben je er al mee bezig? Op welke leeftijd begon je? Vanwaar je interesse in deze middelen?
Heb je er een bepaald doel mee?
Brand los en vertel het ons! :)
 
Ik ben met m'n 16e met paddo's begonnen. Het begon met nieuwsgierigheid, maar na een paar keer gebruik, merkte ik dat ik veel leerde in trips en dat het sowieso gruwelijk vet en mooi is. Maar ik beschouw m'n leven altijd een beetje tijdens een paddotrip, hoe je in bepaalde situaties hebt gehandeld en hoe je dat misschien anders had kunnen doen, of wat juist wel goed is gegaan en waarom.

2 jaar geleden of zo m'n eerste zegel gepakt, na eerst 3/4e jaar kloten en rondvragen om er aan te kunnen komen %)

LSD zouden ze ook in winkels moeten kunnen verkopen :)

Voor LSD geldt een beetje hetzelfde als voor paddo's maar dan in wel iets mindere mate in je eigen ziel graven, maar meer ook in relaties met anderen en tussen anderen. Maar dat komt misschien ook omdat ik LSD vaak gebruik op feestjes. Het visuele spectakel van LSD kunnen paddo's toch niet aan tippen, vind ik persoonlijk.
laatste aanpassing
 
als jonge kerel al zag ik de hippies de blotters onder hun tong leggen. Zelf was ik nog te jong, maar het bleef een jeugddroom. Na zéér lang zoeken eindelijk een fantastische kerel gevonden die me wou helpen. Geweldige ervaringen, al was het soms zwaar. LSD heeft me veel geleerd, al moet het op het filosofische vlak toch wat onderdoen voor paddo's vind ik. Maar visueel is het niet te evenaren. Het is nog wat nieuw voor mij, doe het pas sinds begin dit jaar, maar de paddo's en de lsd hebben me precies gegeven wat ik ervan verwachtte, namelijk een rustigere geest, meer begrip en liefde voor anderen, dieper inzicht in mezelf en een gelukkiger leven. Veel goeds voor maar heel weinig geld!
Mescaline en DMT heb ik nog niet gedaan, maar wel 2c-e 2c-i en 2c-b. Ik heb me laten vertellen dat die stoffen met mescaline te vergelijken zijn. Ik ben wel héél gevoelig voor psychedelica, de dosissen hou ik bewust heel laag. Het werkt heel sterk bij mij.
LSD zou de wereld kunnen verbeteren, precies zoals Fritz al zei, het kan de mensen dichter bij mekaar brengen. Blijkbaar heersen er op aarde duistere machten die dat liever niet zien. Haat en oorlog brengen blijkbaar meer geld in het laatje...
Ik ben Thomas, net klaar met me VWO, ga volgend jaar beginnen aan een studie filosofie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Toen ik 13 was, kweekte mijn 19 jarige broer wiet in de tuin. Ik wist niet echt wat het was, behalve dat het bewustzijnsalterend was. Dus ik vroeg hem de oren van zijn kop. Wat is het, wat doet het, hoe voelt het? Alle antwoorden bleven vaag, dus ik bleef vragen. Toen nam hij me eens mee om een joint te gaan roken. Ik had nog nooit gerookt, dus ik kon de rook totaal niet binnen houden, maar ik vond het effect prettig, maar vooral prikkelde het mijn interesse nog meer. Op mijn 14e blowde ik veel, meet veelal veel oudere gasten. Ik begon te lezen op erowid.org, en zo raakte ik geboeid door de psychedelica. We gingen paddestoelen eten, en we gingen pillen slikken, en ik was stomgeslagen. Wat is dit? WOW! Vrienden van me zijn toen zowat kapot gegaan door de drugs, of in iedergeval de vrienden groep, ik voelde me zo vervreemd van hun door hun manier van met drugs om gaan. Ik wist dat dit niet de manier was. Ik raakte snel van hun vervreemd en was tijdenlang best eenzaam.

Toen schreef ik voor Engels een essay over "a dramatic event which changed my live", daarin schreef ik over mijn psychedelische ervaringen en hoe het met mij en me vrienden verging. Toen kreeg ik van mijn lerares het boek 'the doors of perception' van Aldous Huxley, waarna het psychonautische balletje ontstopbaar aan het rollen was gebracht.
laatste aanpassing
 
Ik ben Johann, ik doe de opleiding dierverzorging. Mijn interesses gaan vooral uit naar feesten, de natuur, reptielen en spinnen en fotograveren van de natuur. Ik ben mijn hele leven al te vinden in de natuur alleen laatste jaren wat minder. Ik heb altijd al gedacht dat de natuur iets spiritueels bezit en las eens in een paddenstoelenencyclopedie over paddestoelen met LSD achtige effecten. Ik ken drugs al mijn hele leven ongeveer en weet van veel middelen inmiddels wat het precies met je doet. Iets wat heel veel mensen niet eens weten. Ik blow sinds ik 13 jaar ben, ik ben nu 19. Ik heb me vanaf mijn 16de verdiept in de paddestoelen waar ik over gelezen had en merkte toen ook op dat je ze gewoon kan kopen 8)...dus ik heb me nog verder geïnteresseerd en verhalen van mensen aangehoord tot ik in april dit jaar zover was. :D
Ik ben Martine, 32 jaar en een groot liefhebber van muziek.
Mijn "drugscarriere" is pas laat op gang gekomen. Mijn eerste jointje op mijn 21ste gerookt en harddrugs pas op mijn 25ste.
Inmiddels is de lijst behoorlijk uitgebreidt :)
Mijn voorkeur gaat uit naar 2c-b, 2c-i, opium, lachgasssss :p, ketamine en 1x p/j paddo's.
Sinds 2 jaar probeer ik mijn eigen paddo's te kweken. Afgelopen herfst mijn eerste kleine flushje wavy caps gehad :p Ook ga ik elke herfst op kaalkopjesjacht met 2 vrienden.
Misschien dat sommige mensen mij "kennen" van het DHP forum en anders ben ik hier op PF vaak te vinden in het Lowlandstopic. Ik ben een Lowlowfiel van het eerste uur :p :p en over 8 daagjes mag ik weer heen!!!!!

Gegroet een vredelievende aap :)
 
Uitspraak van bonobo op donderdag 10 augustus 2006 om 08:13:
Misschien dat sommige mensen mij "kennen" van het DHP forum en anders ben ik hier op PF vaak te vinden in het Lowlandstopic.

ik zit er sinds kort ook op en ben vanmiddag ooknog wezen kijken naar onze kaalkopjes...maar meer mestkaalkoppen dan puntige...dus nog ff maandje wachten :p

Mijn naam op DHPforum is trouwens dr. paddo!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 10 augustus 2006 om 18:50:
maar meer mestkaalkoppen dan puntige...dus nog ff maandje wachten


:o Nu al?????? Das wel heel vroeg. Ik ga meestal niet eerder kijken als eind september. En de wavy caps geven ook nog geen krimp.
 
Uitspraak van bonobo op donderdag 10 augustus 2006 om 08:13:
Ook ga ik elke herfst op kaalkopjesjacht met 2 vrienden.


Dat heb ik dus ook afgelopen hefst gedaan...maar tervergeefs... :( Ik heb toen niks kunnen vinden.
Heb jij ze al wel een paar keer gevonden? Zo ja: waar zocht jij zoal? Bepaalde soort weilanden ofzo toevallig? Tips? :P


Uitspraak van bonobo op donderdag 10 augustus 2006 om 08:13:
Misschien dat sommige mensen mij "kennen" van het DHP forum


:jaja: :d
Ik ga al een paar jaar op pad, en ik heb ze elk jaar nog gevonden :) Ik eet de eerste altijd ter plaatse op voor goed geluk, dat werkt blijkbaar erg goed :p

Ik zoek altijd op een veldje waar schapen en paarden lopen en wat erg vochtig word in het najaar. Dat zijn ook gelijk de tips. Het blijft toch een beetje een speld in een hooiberg zoeken.

Volgens mij moet ergens in de datebase van DHP nog wel foto's staan van onze speurtochten. Kan je een beetje een idee krijgen van het soort veldje.
www.dhpforum.nl/forums/index.php?showtopic=2001&hl=kaalkopjes&st=60

Zoekerderzoek :p
laatste aanpassing
 
Uitspraak van bonobo op vrijdag 11 augustus 2006 om 06:42:
Ik ga al een paar jaar op pad, en ik heb ze elk jaar nog gevonden Ik eet de eerste altijd ter plaatse op voor goed geluk, dat werkt blijkbaar erg goed

hey goeie tip is dat :P

maaru...

http://partyflock.nl/flocktopic/13025

nu we er toch speciaal een flock voor hebben!

Uitspraak van bonobo op donderdag 10 augustus 2006 om 20:02:
wavy caps

Die zou ik laten staan, het is zonde als we daar over een poos niet meer van genieten kunnen.

http://www2.minlnv.nl/cgi-bin/database/query.pl?config=/thema/groen/ffwet/soorten&snp=toon-soort-lang&id=4985
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 11 augustus 2006 om 11:16:
Die zou ik laten staan, het is zonde als we daar over een poos niet meer van genieten kunnen.


Hehe ik laat ze zeker niet staan hoor...............ze staan nl in mijn eigen tuin onder de Rhodondendron :p
Eigen kweek dus.
 
Uitspraak van bonobo op vrijdag 11 augustus 2006 om 06:50:
www.dhpforum.nl/forums/index.php?showtopic=2001&hl=kaalkopjes&st=60


Lol, dit is m'n eigen topic! :P
Yeah.....daar hebben we foto's neergezet van onze hunt :)
 
Uitspraak van bonobo op vrijdag 11 augustus 2006 om 13:24:
Eigen kweek dus.

dat mag altijd ;):D
ik ben dus kevin en ben op 1-maart 1986 op de wereld gekomen. waarom ze me de staatsmongool noemen is nog onbekend voor me maar heb zo mijn vermoedens :P

ik ben met drugs in aanraking gekomen toen ik 8 jaar oud was, ik had vriendjes die als oudere broer voor me waren en ging hier dan ook altijd mee om deze jongens zijn begonnen op hun 12de met een paar hijsjes van een joint en zo deed ik eigelijk als nieuwschierig ventje ook eens mee. ik heb dit toen misschien 1 of 2 keer gedaan omdat ik toen nog bestwel bang was dat me ouders iets zouden merken. toen ik eenmaal een jaar of 12 was ging ik nog steeds met dezelfde jongens om die inmiddels een jaar of 16 waren om en begon toen met blowen, eerlijk gezegd vond ik er niet veel aan en had er meer van verwacht dan dat het was ik ben op deze leeftijd dan ook meteen begonnen met expirimenteren van andere drugs tot mijn 16de had ik een pilletje geprobeerd en een portie paddos genomen maar op mijn 16de ben ik ook LSD gaan gebruiken en ben op mijn 18de met ketamine in aanraking gekomen (helemaal geweldig :D.)

ik heb eigelijk niet echt een doel ofzo maar ben gewoon heel nieuwschierig en ben ook lichtelijk onderzoek aan het doen naar andere dementies (dementies waarin je terechtkomt na bijvoorbeeld ketamine.) ik ben dan ook bestwel spiritueel ingesteld en dan niet in de zin van GOD ofzo want daar geloof ik dan niet in maar geloof wel dat bepaalde energiestromingen in je lichaam worden beinvloed door drugs als ketamine, en wil hierover dan ook meer te weten komen :D........
op mijn 28ste (ben nu 35) begon ik wat te experimenteren met psychedelische middeltjes zoals salvia lsa truffels ed
tot ik een jaartje later ayahuasca probeerde dit middel heeft er voor gezorgt dat ik mij meer in deze wereld wilde gaan verdiepen.
ik heb nu dus inmiddels een mooi scala aan middeltjes naar binnen gewerkt waaronder lsd 2-ct-7 2c-i lsd keta lachgas en natuurlijk de nodige combinaties daarvan gedaan :p
tot nu toe vond ik ayahuasca dde meest boeiende drug maar ik heb onlangs met lachgas wat meegemaakt wat mijn hele verbeelding te boven ging (maak ik zo wel ff topic over)

iig leuk dit initiatief The Entheogenic World
ìk hoop
dat hier veel serieuse psychonauten boeiende discussies kunnen houden en hun mening kunnen geven

grtz experience
Interessant deze flock, ik zie het nu pas
Hallo, ik ben Dion, 23, studeer grafische vormgeving,altijd al geinteresseerd in drugs en in het bijzonder de psychedelische.. Na jaren veel geblowd te hebben (ook zeker mooie ervaringen), ben ik in aanraking gekomen met xtc, zoals zovelen. Ook coke en speed, maar dat boeide me minder. Paddo's leerde ik ook kennen op m'n 18e misschien op te jonge leeftijd voor mij . Ik wist toen op m'n 18e nog echt te weinig van dit goddelijke geschenk van de natuur, om een trip echt op waarde te schatten. Nu wat jaartjes verder, besef ik wat voor leerzame en vooral vette momenten je kan beleven met de paddestoel.. Inmiddels een aantal ervaringen gehad met LSD, en dit moet ik nog volop ontdekken, maar wat een geweldig spul..Verder moet ik zeggen dat ik hou van trippen op feesten, meer nog dan thuis; je kan je eigen compleet laten gaan zonder dat je aangestaard word..

maar idd mooi initiatief deze flock!
Damn relaxt een eigen psychonauten flock :D

Even voorstellen :) Ik ben Jan, 20 jaar oud en 3e jaars informatica student op de hogeschool in Leiden.

In tegenstelling tot de meeste hier was ik vroeger altijd zeer zwaar anti drugs. Ik weet nog goed dat toen ik een jaar of 13 was en ik hoorde dat mijn neef af en toe blowde ik niet kon begrijpen dat die ouders het goedvonden. Ze zeiden me toen dat ze het ook niet leuk vonden maar dat hij 18 was...

In mijn puber jaren ooit zelf begonnen met het expirimenteren met sigaretten, ik schaamde me er juist voor (omdat ik altijd zo anti was) en wou dus ook niet dat iemand het zou weten. Wat begon als leuk met rook spelen ontwikkelde zich tot met een sigaret in m'n hand naar school fietsen (wel via een weg waar ik geen bekende verwachtte..). Toen ik dit doorkreeg heb ik mijn pakje opgemaakt en tegen mezelf gezegd dat ik nu wel wist wat roken was en dat ik of verslaafd ging raken of ermee moest stoppen. Uiteraard heb ik voor stoppen gekozen.. B)

Een paar jaar verder ik gok dat ik een jaar of 16/17 wou ik toch wel erg graag is weten wat blowen was na al die verhalen op school. Dus een oudere vriend van mij een x wiet gehaald en wij smoken. Helaas merkte ik er toen niks van :(

Na wat onderzoek later nog een x gedaan en dit keer met een eigengemaakte waterpijpje. Nou dat heb ik geweten heb uren lopen zingen op teksten die ik gewoon uit mijn duim zoog :)

Altijd al groot fan geweest van hardcore ging ik op mijn 18e dan eindelijk naar een hardcore feest. In mijn hele leven nog maar 1x uitgeweest (alleen naar een schoolfeest wat ik zo kut vond dat ik daarna nooit meer zin had om nog is uit te gaan) en dus vol positieve spanning op naar het feest. Dit was Darkcore in rotterdam uit mijn hoofd en we gingen dan ook eerst langs de shop en heb die avond heerlijk staan smoken. Uiteraard hier ook de eerste harddrugs mis/ge bruikers gezien. Ikzelf nog 100% anti harddrugs heb toen 11 maanden later toch een x besloten xtc te willen proberen. Dit omdat iedereen om mij heen het ook deed en ze het helemaal geweldig vonden. Op de dag dat ik het zou gebruiken de hele dag op de plee gezeten en mezelf helemaal leeggescheten van de zenuwen. Emaal op het feest ook meteen weer naar de plee, gelukkig was dit ook de enige x dat ik moest zitten verder die n8. Toen het moment daar was besloten dat ik het ook echt ging doen want ik wou niet voor niks de hele dag op de gezeten hebben van de zenuwen. Ik wou 1/4e pilletje van die gasten maar nee moest een halve nemen, ik blijven herhalen dat ik een kwart wou maar dit mocht op een of andere manier niet :S Ik kreeg dus een halve en brak deze zelf nog een x door midden om gewoon mijn kwart te nemen :) Het duurde even voor hij werkte en ik had onderhand de andere kwart ook genomen om later dan toch de meest mooie ervaring uit mijn leven te mogen hebben. Ik nam nog 1/4e en d8 bij mezelf damn dat ik hier nu pas mee begin zooo vet... De rest van de details laat ik nu even voor wat het is :) Dit alles speelde zich trouwens af op thunderdome 2004.

In het eerste jaar van mijn hbo opleiding ondertussen meer ervaring met xtc en mijn interessen groeide ook in andere drugs. Op PF toen veel gelezen over allerlei drugs en ook buiten het forum gaan zoeken naar wat meer serieuze info. Zo kwam ik op het idee dat ik echt is paddo's wou proberen. En zo heb ik dan ook in dat jaar geprobeerd. De trip liep niet zoals verw8 en viel heel licht uit. Later nog een x gedaan wat echt de mooiste ervaring tot nu toe is gebleven. Ik blijf hier nog eventjes kort over omdat ik denk dat ik hier nog een apart topic over stap, zo ben ik bijv ook een x meegenomen met de ziekenwagen na een portie paddo's... Dit omdat ik hulp had gehaald voor een vriend die echt niet meer was wat hij hoorde te zijn en later ook te horen gekregen dat ik er goed aan gedaan had ivm zijn bloeddruk die echt gevaarlijk laag was. Bij meer interessen gooi ik een verslag van deze ervaring op de flock :)

tevens ook wel belangrijk om nog te melden is dat ik een gronische darmziekte heb waardoor ik ook niet altijd in staat ben te doen wat ik wil doen. Mede hierdoor helaas het afgelopen half jaar dan ook erg braaf geweest. Mijn interessen liggen nu nog in de drugs lsd, de 2c shit, ketamine en salvia. Salvia heb ik op het moment van schrijven zelfs al een tijdje in mijn la liggen maar door gezondheidsredenen en weinig/geen vrienden die mijn interessen erin delen nog niet geprobeerd.
 
Moi verhaal Mister Hard! Mooi verwoord! (Y) :jaja: Ik zat er ff helemaal in toen ik het las, hehe :)


Pleur maar online die verslagen (Y)
 
Hoi
Ik ken Ron :P van andere flocks.
en ik heb me aangemeld.
Ik kan me herinneren dat toen ik vroeger stiekem wel eens paddo's slikte ik er echt niet wazig van werd maar gewoon helder bleef en nooit verder ergens last van had.

Nu moet ik zeggen dat ik niet echt een psychonaut ben die al deze middelen al heeft gebruitk.
En waarom NIET? nou heel simpel
Vrienden!!
Ik ben in mijn leven niet 1 iemand tegengekomen met de kennis en lef om hierin te verdiepen. waardoor ik nu dus pas achteraf een soort van herkenning krijg voor wat ik altijd ervaard heb met verschillende enthogene middelen.

Ik heb aantal keer paddo's gedaan, vond het gewoon mooi, en was niet bang, en eenmaal LSD whaha
maar ook hier geen ervaring in.

Heb veel meer aan xtc en andere opppepmiddelen gedaan,
en ja ook getript, goed of slecht/ niet fijn e.d. maar op een gegeven moment neemt de behoefte wel af moet ik zeggen.

Zelf zou ik graag wel meer mensen willen leren kennen die meer ervaring in dit gebruik kent bv salvia en die andeere namen hieroow :D
En ik zou het zelf ook allemaal nog wel een keer willen doen.

Jointjes en zo rook ik wel geregeld, vind dat gewoon lekker op ze tijd.
 
interessante mensen allemaal hier :D

hopelijk word dit een levendig flockje en posten de mensen in het aantal topics wat er al staat mooie reports :D
 
Ik ben Joris, 21 jaar.
Begonnen met alcohol rond 12 ofzo(kut drugs maarja je moet af en toe iets)
Later door mijn broer in aanraking gekomen met hasj en wiet, ik was rond de 16.
Heb dat altijd wel lekker en chill gevonden alleen de laatste tijd werkt het echt niet meer zoals vroeger, dus ben ermee aan het minderen.

Vervolgens zei mijn zus een keer dat ze paddos had gedaan en dat ik dat ook wel vet zou vinden.
Dus ik paddo halen bij een smartshop. Eerste keer merkte ik er niet veel van, behalve dat alle kleuren intenser waren. Geen verkeerde ervaring, maar ook niet diepgaand. Maar mijn interesse was wel gewekt. De volgende trip was al een stuk harder, en ik kwam in aanraking met de meer filosofische en spirituele kant van de paddestoelen. Toen was ik verkocht, ik riep dat ik veel verder moest :D. Ik wou alles gaan ontdekken. Dit heeft me uiteindelijk ook weer wat gruwelijke bad trips bezorgd die me weer op mijn gat terug geflikkerd hebben. Maar de laatste jaren gaat het allemaal heel relaxed, ik heb niet meer intense ervaringen zoals eerst meegemaakt, maar ik weet zeker dat ze wel weer zullen komen.
Ik heb toentertijd in trips maffe dingen meegemaakt, die mijn petje nu nog steeds te boven stijgen. Beseffen hoe het zit kan ik nog steeds niet en ik probeer die trips van toen ook niet meer te begrijpen.

Zo rond mijn 18e ben ik gaan kijken wat er nog meer voor leuke drugs was, en kwam erop om xtc te gaan proberen. De eerste keer was natuurlijk zwaar lekker. IK riep dat ik van iedereen hield, dat de wereld een geweldige plek was etc. etc. Daarna ben ik xtc vooral op feesten gaan gebruiken. Maar ook hier wil ik mee gaan minderen.
Coke en speed heb ik ook gehad, uiteindelijk niet zo heel boeiend om eerlijk te zijn. Eigenlijk ook alleen leuk voor op feestjes.

Het leukste en meest zinvolle zijn in mijn ogen toch de tripmiddelen. Mede omdat ze lichamelijk ook een stuk gezonder voor me zijn dan andere middelen. XTC blijft leuk op feestjes maar ik zou het minder moeten doen. Paddos staan tot nu toe bovenaan mijn lijst. LSD heb ik nog niet gehad. LSA vind ik minder dan paddo. Mescaline 1x geprobeerd maar werkte toen niet. Ayahuasca krijg ik binnenkort binnen. Salvia heb ik ook gehad tot 20x extract toe, maar heeft me nooit echt een intense trip gegeven.
 
Uitspraak van K*N*U*R*F*T op zondag 3 september 2006 om 05:32:
Verder moet ik zeggen dat ik hou van trippen op feesten, meer nog dan thuis; je kan je eigen compleet laten gaan zonder dat je aangestaard word..

Bedoel je hier LSD of vind je trippen met paddos op een feest ook fijn?

Lijkt mij persoonlijk niets om met paddo op een feest te staan, ik kan dan echt geen hardcore hardstyle of jump aanhoren, zou helemaal gek worden. Misschien dat het wel gaat met techno of minimal, goa....
laatste aanpassing
 
ik denk dat hij lsd bedoeld...met paddo's kan je moeilijk op een feest staan weinig mensen die dat trekken hoewel ik er een paar ken!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 13 december 2006 om 09:06:
ik denk dat hij lsd bedoeld...met paddo's kan je moeilijk op een feest staan weinig mensen die dat trekken hoewel ik er een paar ken!


Het kan, maar inderdaad weinnig mensen die dat trekken. en geloof me ik trek het, maar er is dan weinnig aan op een feest. Liever trip ik in rustige omgeving waarin niet al te veel nuchtere mensen staan.