Partyflock
 
Flockonderwerp · 26880
­ Nederland
 
Nog niet lang geleden was koning Abdullah van Jordanië in Nederland op bezoek. Het Jordaanse Koningshuis is een tirannie, maar wanneer de leden van die tirannie op bezoek in het Westen zijn, zetten ze hun moderne gezicht op. De leden van het Nederlandse politieke establishment wisten van gekkigheid niet hoe diep ze moesten buigen voor die Middenoosterse despoot.

Hier wat cijfers over hoe Jordaniërs denken, van het Pew Research Center, van 14 juli 2005:

Hebben Jordaniërs vertrouwen in Bin Laden?
Veel vertrouwen heeft 60 procent, niet zoveel 20 procent en geen vertrouwen 18 procent.

Hoe kijken Jordaniërs tegen christenen en joden aan?
58 procent kijkt positief naar christenen, en maar liefst nul procent kijkt positief naar joden (we hebben het over joden, niet over Israëliërs!). Negatief is 41 procent over christenen, en 100 procent over joden.

Zien Jordaniërs zichzelf in de eerste plaats als Jordaans burger of als moslim?
63 procent ziet zichzelf primair als moslim, en 23 procent ziet zichzelf primair als burger.

Hier zijn een paar bezwaren van Alan Dershowitz, hoogleraar Harvard Law School:

Jordanië heeft een wet die het specifiek verbiedt dat joden burger worden of dat een Jordaniër land aan joden kan verkopen
In Jordanië is marteling een standaardprocedure. Men martelt ook familieleden van verdachten
Jordanië is geen democratie. Er bestaan geen meningsvrijheid of persvrijheid. Het land heeft geen onafhankelijke rechtspraak of een door het volk gekozen parlement
Maar de joodse en vrijheidslievende democraat Job Cohen stond als een snotneus naast de despoot, net als onze Majesteit en het hele Haagse establishment, allemaal figuranten in dit Theater van de Schande.

Ja, ik heb m’n lol deze week weer gehad.
Alle koningshuizen, stammen af van de in Babylon gestichtte Illuminatie , dus Onze koninklijke hoogheid weet dondersgoed wat er zich allemaal afspeelt in Jordanie..

Veel van de Elite weten dondersgoed waar ze mee bezig zijn, maar hebben dubbele belangen; geld, macht en invloed. Hetgeen ze dus liever hebben dan een vredelievende aardkloot!

En ik weet niet of je toevallig weet dat vele, vele moslims op de hoogte zijn van het hele illuminatie gezeik.
En in veel van die Illuminatie verhalen etc...zijn Joodse bankiers en andere elitaire mensen degenen die het begin zijn geweest van wat er nu allemaal speelt.
Ik Ben tegen Antisemitisme, maar vraag me af of je ook onderzoek doet naar hoe veel Joodse mensen negatief denken, over Moslims en Niet-gelovigen....
Ben benieuwd wat voor cijfers dat opleverd...
laatste aanpassing
 
Ja wat je nu verteld wist ik... bilderberggroep en shit... We zijn schaakstukken op een schaakbord met spelers die ons neerzetten waar ze willen... of zie ik dat verkeerd.

Joodse mensen worden vekeerd beoordeeld, wat dieper onderzoek heeft mij tot dit antwoord geleid...
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 december 2006 om 21:17:
Joodse mensen worden vekeerd beoordeeld, wat dieper onderzoek heeft mij tot dit antwoord geleid...

Molsims net zo goed (y)