Partyflock
 
Flockonderwerp · 26537
­ Nederland
Dat jeugdhonk pleite en daar weer van een discotheek maken

en betere feesten .... dan die flut feeste in casual waar geen hond komt ?
 
Artiest r.a.d.
ni focke met jeugdhonk daar is t cool toffe feestjes niks over te klagen...
Uitspraak van [NL] Para-Ratje [NL] op woensdag 22 november 2006 om 15:43:
dan die flut feeste in casual waar geen hond komt


Zijn misschien wel flut feestjes, maar het is er altijd wel druk...

Wat er weg mag in Wolvega?? Wat dacht je van dat die ouwe rotzooi waar de Action/Aldi/Ouwe bowling inzit?.. Gooi dat plat en zet er wat nieuws neer... Is een mooie lokatie voor een discotheek hehe:P

Verder moet die wolkenkrabber van een gemeentehuis per direct gesloopt worden!!
Cocktail en tapas bar openen. :p Goed idee? Een discotheek komt tog nietzo snel. Die motherfuckers in gemeentebestuur hebben wel andere "belangrijkere" dingen in hun kop. :S En dan bedoel ik wel goeie cocktail he. Niet die gare cocktails van de Pub :S En tapas worden lekker en gezond en goedkoop :) En idd dan kan dat gare bowlingbaantje daar weg, hebbe we ruimte om te dansen, stampen weet ik veel wat. En overlast zal er dan ook niet veel zijn want daar woont tog bijna geen hond in de buurt. Jah die oudjes maar dan zetten ze hun gehoorapperaatje maar uit s'nachts :P
zuh zijn niej voor nix senior gebouwuh aan het bouwen tog?

laat zuh die ouwe taarten daar dan in planten ...
De drafbaan hier in wolvega mag wel weg, zet daar dan een stadion neer net als thialf en dan daar hardcore feestjes organiseren, dat zou wel een verbetering zijn.
van mij mag de de aldi pleite vieze stink bende daaro stuk skroop :p en daar iets moois voor in de plek bouwen disco ofzo lijk me wel tof aan die plein en tegen over de babbel enzo ;) wat vinden jullie ???
 
Uitspraak van boy_sander op zaterdag 13 januari 2007 om 18:44:
van mij mag de de aldi pleite vieze stink bende daaro stuk skroop en daar iets moois voor in de plek bouwen disco ofzo lijk me wel tof aan die plein en tegen over de babbel enzo wat vinden jullie ???


dat is wel goed maar eerst NEDERLANDS LEREN voor dat je wat typt :lijn::lijn: