Partyflock
 
Flockonderwerp · 26035
­ Nederland
 
Ken iemand me er een antwoord op geven?
Iedere keer wordt ik nagekeken en ik heb alleen maar een sportmerk aan, als je nike of addidas of wa dan ook aan hebt niet meer owee als je Lonsdale draagt dan ben je de sigaar en wordt je nagekeken.
Ik snap dr geen bal van, maar wie weet is dr iemand die het me ken zeggen, want ik neem niet aan da ik de enige ben

Kussies
Tja Lonsdale is eigenlijk een boksclub uit Engeland die opgericht is om voornamelijk arme mensen een kans te geven in de bokswereld. Daar zaten ook veel buitenlandse boksers bij. Dus mensen die Lonsdale associëren met racisme, kunnen beter maar in de geschiedenisboeken kruipen.

En mensen die Lonsdale dragen omdat ze dan denken dat ze anderen een idee geven een racist te zijn, ach ja! Laat maar.

Als iedereen nou eens op zichzelf let en niet op een ander, dan werd het er een stuk gezelliger....
laatste aanpassing
 
kijk moontjuh da bedoel ik nou he.. ik probeer da iedereen uit te leggen maar nee niemand wil da dus geloven.. maar ja wordt er een beetje ziek van als ik steeds nagekeken wordt.. shit happens zullen we maar zeggen he..

en idd moontjuh als iedereen eerst eens naar zich zelf keek en dan naar een ander zou de wereld een stuk gezelliger zijn..
 
enne mensen ik ben geen racist ik draag Lonsdale omda ik an kickboksen doe dus ik wil niemand het idee geven da ik een racist ben
er is niets mis met lonsdale ik heb er zelfs een engels voetbalshirt van, het gaat niet om het merk hoor ik denk meer aan de medemens. kijk maar op millwall.fc.uk
 
ja dat weet ik ook wel dat het aan de medemens ligt maar ja wat moet je aan die medemens doen die niet willen begrijpen dat het gewoon een merk is en niets anders??????