Partyflock
 

Best oldskool event flock voor de liefhebbers van de echte oldstyle!

Leider 
Toegang vrij
Privé nee

Statistieken

150·leden
1633·uitnodigingen
2·onderwerpen
Dat de feesten van BOE niet te weerstaan zijn en hun weerga net kennen zal niemand ontgaan zijn tot dusverre! Iedere laatste zaterdag van de maand worden wij weer getrakteerd op die lekkere oude sounds, op die fijne ouwe beats, al dan niet in een neuwer jasje gestoken! Neem daarbij ook nog eens de fijne Acid of Techno sounds in de 2e zaal en ja dan kan de avond al bijna niet meer stuk! Kosten nog moeite worden gespaard om ons te laten genieten van alles wat de SLUIZEN te bieden hebben! Overigens ook geheel geen verkeerde tent die Sluizen haha, altijd goed voor avondje uit in het weekend, leuke mensen achter de bar en in de zaal! Maar waar kijg je nog een feestje dat tot 8 uur doorgaat, waar de muziek nog muziek is, waar de Cruise schepen statig langskomen, waar je buiten ook net zo lekker kan knallen als binnen, waarvoor men uit Friesland, de Noordoostpolder, Limburg en soms zelfs heel uit België naar toe komt om een lekker feestje mee te maken. Waar de mensen nog gewoon lekker zichzelf zijn, waar je niet kek en hip hoeft te zijn (mag natuurlijk wel!!) Waar je niet steeds op je vingers wordt getikt van doe normaal als jij lekker los wil op de muziek!!!

Overigens is het niet alleen het publiek die de feesten op waarde weet te schatten, ook de DJ's lijken er genoegen in te scheppen op BOE te komen draaien, komen graag terug en bieden zich zelfs spontaan aan! En dan zeker niet de minsten die dat komen doen!!

Een organisatie die wonderen lijkt te verrichten, maar daar natuurlijk ook hard voor werkt, tropenjaren draaien ze en die tellen dubbel, zo blijkt wel uit berichten dat ze al 2 jaar bestaan, terwijl het 1 jarig bestaan van de feesten in april j.l. nog werd gevierd! Je zou er ook helemaal van in de war raken!! Het programma voor de komende tijd is samengesteld en de data zijn in de agenda vast gelegd!! Dus you know the drill, meld je aan in de diverse party agenda's (djguide, partyflock,o.a.) en maak kans op vrijkaarten! Meld je DABEI op hyves en vergroot je kans om tickets te winnen, en vooral meld je van te voren aan via email, zodat je verzekerd bent van toegang tegen een lagere prijs van 10 euro, in plaats van de 15 euro aan de deur!! Ook loop je dan geen kans voor een dichte deur te komen staan omdat de boel is uitverkocht, je weet toch!

Het eerstvolgende feest is 26 september, met alweer een denderende line-up, die menig house hartje sneller zal doen kloppen en menig house voetje sneller zal doen moven over tha floor!!
Area 1 Neuv, Buzz Fuzz, Dano , Champ-e-on , Raoul Coolman, Mini master ,Vox ,Miss Wendy , Dj Ecu , Gino.
Area 2 Benji , E-pulsh, Alex Motu, Groovemaster Johnson.
Een en ander natuurlijk onder voorbehoud en ijs en weder dienende!

De editie daarna op 31 oktober staat net als vorig jaar weer in het teken van Allerzielen, Allerheiligen of hoe het ook heet, onder invloed van het Amerikaans Imperialistisch Kapitalisme ook wel bekend als Halloween!!! Hiervoor geldt voor de verandering eens een dresscode, dus kom als je favourite monster, griezel of horror figuur! En eng masker mag natuurlijk ook, alhoewel als je de foto's op hyves soms terugziet, sommigen ook zonder een masker al een heel eind op weg zijn de griezelgriebus trofee zo ook wel in de wacht te slepen!!
Voor deze editie wordt de 2e zaal gevuld met jawel ACID!!!!! en is de 1e zaal zoals vanouds weer helemaal voor de Old Skool zoals we die kennen! De definitieve line-ups worden in latere berichten nog bekend gemaakt en de voorlopige line-ups zijn al te vinden in de agenda op hyves! Maar reken in ieder geval op WAREHOUSEGROOVE uit Hongarije!!

Na al het griezelen is het alweer november en kunnen we op de 28ste weer lekker ouderwets los op de sluizen! De avonden zullen dan zeker te koud zijn geworden om nog buiten te zitten en een fikkie te stoken in de vuurkorf, haha maar wie weet zet de global warming nog even harder door en valt het reuze mee

Op 26 december is het alweer tijd voor de KERST EDITION, daar hoorden zij Engelen zingen, hun liederen vloeiend een klaar, ACIIIIIIDDDDDDDD!! Haha dus je zondagse pak aan en met je broekriem een paar gaten wijder vanwege al dat kerst gevreet! Vreten op aarde en in de mensen volle magen ofzoow toch? Het is nog ver weg lijkt het, maar BOE licht alvast een tipje van de Sluier op de Sluizen op. Verwacht een Winterwonderland, met een aantal sterren aan de hemel van Wooferland! In ieder geval zijn ROSSI, LARS JOHANSSON erbij om als de wijzen uit het Oosten het Kindeke in de Kribbe, te komen voorzien van vette dikke Old Skool Beats! Gloria in Excelsis Deo!!! Niks Stille Nacht Heilige nacht! We gaan knallen tot in de vroege uurtjes!!!

Zoals altijd geldt voor alle BOE avonden op de Sluizen het volgende:

Check de BOE hyves!! http://acid-oldskool.hyves.nl/

Locatie: De Sluizen, Noordersluisweg 1, IJmuiden!!!!

Zoals altijd van 2200 -0800 uur en de deuren sluiten om 1:45 uur
Minimale leeftijd. 21 jaar

ACID-OLDSKOOL-CLASSICS '88- '92
GEEN HARDCORE!!!!!!!!!!!!!!!!

Toegang na aanmelding 10,-
zonder aanmelding 15,-
Stuur een mailtje naar: bestoldskoolevents@gmail.com om je aan te melden!

Maak kans op 2 x 2 gastenlijst plaatsjes meld je dabei in de agenda op de BOE Hyves en uit die lijst gaan we 2 mensen gelukkig maken!!!!!!!!!!

Tot ziens tot BOE!!!!

Check de agenda voor meer Boe feesten en zet ze in je agenda ;)

Flockonderwerp#OpenerLaatsteTijd
Welke oldstyle dj moet er ABSOLUUT op BOE optreden? 6Fuck The System2009-09-29 12:24
Wat is je favo OLDSKOOL nummer? 4Early-Paus2009-09-25 17:29