Partyflock

Spinnin' Records

 

Spinnin' Records

Spinnin' Records (image)
label
SiteSite spinninrecords.com
AddressSteijnlaan 12
1217 JS
Hilversum
Netherlands
CoC32075851
Foundation1999
Presencefacebookpagegoogleplusinstagramsoundcloudspotifytwitteryoutube
page was last modified on
Party agenda Spinnin' Records
Spinnin' Academy · DancefairJaarbeursUtrecht
Artist
Robert Falcon
Statistics


x
29·parties
1·in the future
28·in the past
1·artist
21·news messages
1·shoots
101·photos
1236·videos
300·videos with only music
716·visitors
600·unique visitors
967Partyflockfans
6.7 MFacebooklikes
1·albumphoto
very good·voting result (151 votes)
News
Sam Feldt heeft een goed jaar gehad met grote hits als "Where's My Love", "Heaven (Don't Have A Name)", "Just To Feel Alive" en "Down For Anything". 2019 begint hij met een samenwerking met een van de populairste vrouwelijke artiesten van Europa, namelijk de Belgische Kate Ryan.
Het programma van AIR Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event is helemaal compleet!
Spinnin' Records, een van 's werelds bekendste dance labels, lanceert een nieuwe 'music intelligence tool' dat een unieke Spotify playlist genereert met de beste platen van het label uit 2017, gebaseerd op het persoonlijke luistergedrag van de gebruiker.
Martin Garrix heeft woensdag een rechtszaak tegen zijn voormalig manager en platenbaas Eelko van Kooten gewonnen. De dj werd beschuldigd van contractbreuk, maar de rechter heeft nu geoordeeld dat hij in zijn recht stond toen hij het contract met Spinnin' Records ontbond.
Warner Music Group (WMG) kondigt vandaag de overname aan van Spinnin' Records, een van 's werelds meest toonaangevende, onafhankelijke elektronische muziekbedrijven. 1
Blasterjaxx neemt dit jaar de Bitterzoet over tijdens het Amsterdam Dance Event. Op woensdag 18 oktober vindt hier hun Maxximize Label Night plaats.
Het Nederlandse dancelabel Spinnin' Records is uitgeroepen tot 'Best International Label' tijdens de jaarlijkse awardshow van Promo Only Summer Sessions in Atlantic City, New Jersey.
Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance-label ter wereld kondigt vandaag de lancering aan van Spinnin' NEXT – een nieuw platform voor dj-talenten tussen de 16 en 21 jaar die op het punt staan om internationaal door te breken als de volgende generatie dance-artiesten. 1
Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance label ter wereld, kondigt vandaag een partnership aan met Revolve Music – een platform waarmee dj's eenvoudig een website kunnen maken. Met de samenwerking helpt Spinnin' Records de 1 miljoen dj's en producers van de Spinnin' Talent Pool om zich beter online te kunnen profileren.
Het Nederlandse muzieklabel Spinnin' Records opent dit jaar de tweede editie van het Spinnin' Hotel tijdens de Miami Music Week. 1