Partyflock
 

BassQuarters vzw

image BassQuarters vzw
AddressKwikstraat 31
3078
Everberg
Belgium
Employees
page was last modified on
Party agenda BassQuarters vzw
Last event was op Friday 9 May 2014: Bassindustry, Aarschot, Aarschot
Statistics


x
20·parties
20·in the past
1·contest
1344·visitors
584·unique visitors
13Partyflockfans
730·album photos
1·comment
very good·voting result (620 votes)

1 comment

Wat is BassQuarters?
BassQuarters is een vereniging zonder winstoogmerk (VZW) door en voor jongeren met als belangrijkste doel: de hardere muziekstijlen tot bij de jongeren brengen. Met dit doel voor ogen hebben wij verschillende projecten uitgewerkt:

- Bassindustry ( http://www.bassindustry.com )
Het paradepaardje van onze vereniging is zonder twijfel onze informatieve website www.bassindustry.com . Op deze website vind je het laatste nieuws omtrent fuiven, partypics, interviews, en nog veel meer. Om deze website te financiëren organiseren wij jaarlijks de Bassindustry anniversary party. Deze vind normaal gezien plaats het laatste weekend van juni. Hou dus zeker de agenda in het oog.

- Hardcore Maniacs ( http://www.hardcoremaniacs.be )
Al sinds 2003 staat Hardcore Maniacs garant voor kwaliteitsvolle hardcore feesten in en rond het Vlaams-Brabantse. Diverse nationale en internationale artiesten stonden reeds bij HM op het podium. Het doel van dit project is eenvoudig: de hardcore naar de jongeren toe brengen.

- BassQuarters Forum ( http://www.bassq.com )
Het BassQ forum is de plaats waar jongeren kunnen praten over allerlei zaken. Ook wordt er een agenda bij gehouden met daarin veel leuke events. Voor trouwe leden zijn er extra services, zoals het downloaden van livesets van onze eigen feesten etc. Registreer je dus nu, en kom meepraten op www.bassq.com .

- Jumpindustry ( www.bassq.com/jumpindustry )
Jongeren die net als ons van Vlaams-Brabant afkomstig zijn, zullen het met ons eens dat er hier op gebied van 'The Harder Styles', weinig of niets te beleven valt. Om daar toch een klein beetje verandering in te brengen, lanceerden wij het project 'Jumpindustry'. Doel van dit project: kwaliteitsvolle jump, tekstyle en hardstyle naar de jongeren toe brengen en dit tegen zeer schappelijke prijzen.


Meer info vind je op onze website: http://www.bassquarters.be
last change