Partyflock
 
­ Nederland

Q-Dance geeft gas op Koningsdag met "Heel Holland Hakt"

anoniem gepubliceerd op
Heel Holland Hakt
19 maart 2019
Q-Dance komt met een line-up om van te smullen. Tijdens Koningsnacht wordt de bezoeker optimaal verwent met hardstyle artiesten zoals B-Front, Bass Chaserz, Frequencerz, Keltek, Primeshock, Retrospect, Sound Rush en natuurlijk MC DL! Tevens sluit D-Fence de avond af met een knetterend geweld aan uptempo hardcore.

Onze koning heeft weer het startsignaal gegeven voor een zinderend hardstyle feest dat de bezoekers nog lang zal heugen. Onder andere met rauwe beats van B-Front en Frequencerz wordt het een avond om niet gauw te vergeten. Om de avond verder vorm te geven is ervoor gekozen om het koninklijke feest compleet te maken met vooral bekende namen zoals Keltek en Sound Rush aan de line-up toe te voegen. Het beloofd een koninklijk Q-Dance avondje te worden met het harde geweld dat uit de speakers zal gaan deinsen!

Het evenement vindt plaats in Warehouse te Amsterdam. De voorverkoop start op vrijdag 22 maart om 13:00 uur. Zorg ervoor dat je s'middags klaar zit om jouw ticket te kunnen bemachtigen! De ticketprijs bedraagt €19,00 per ticket.

Line-up

5 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Valt weinig te hakken als ik de line-up zo zie.
laatste aanpassing
Artiest Exodus
Heel Holland stampt was eeb betere naam geweest
Heel holland flext 💪 kunnen ze het beter noemen   :rot::nocheer:
Ah ik dacht even dat het aan mij lag, maar na de comments gelezen te hebben ben ik weer gerust.
Leuke locatie, voor de rest zeg ik niks...