Partyflock
 
­ Nederland

Vunzige Deuntjes op SLAM! Koningsdag

anoniem gepubliceerd op
Nieuw dit jaar is de Vunzige Deuntjes Stage tijdens SLAM! Koningsdag. Het concept Vunzige Deuntjes is net zo simpel als dat het sterk is: de dj's spelen Vunzige Deuntjes. Vunzige Deuntjes zijn over het algemeen Hiphop, R&B[i] en [i]Dancehall platen, zowel klassiekers als de hits van nu. Een groot gedeelte van de muzikale inspiratie komt voort uit de 90's & 00's. Doordat het concept Vunzige Deuntjes zich niet vastbindt op een bepaalde periode is de muziek tijdloos. Of je een liefhebber bent van Drake of van Sean Paul maakt tijdens Vunzige Deuntjes niet uit, vermaken doe je je sowieso! Vunzige Deuntjes zorgt in heel Nederland voor uitverkochte zalen en het is dus heel bijzonder dat ze op 27 april naar Alkmaar komen.

De kaartverkoop is gestart, de (Super) Early Birds zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere kaarten kosten slechts € 22,50. SLAM! Koningsdag is ieder jaar volledig uitverkocht, dus wacht niet te lang en bestel vandaag nog jouw tickets!

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, StukTV en Ummet Ozcan de mainstage zullen betreden op 27 april. De komende weken zal de line up nog verder worden aangevuld!

Lineup