Partyflock
 
­ Nederland

Fans Ronnie Flex & Deuxperience kunnen alleen nog naar Blijdorp Winterfestival

gepubliceerd door , op
Blijdorp Winterfestival
6 september 2018
Wie Ronnie Flex en zijn Deuxperience band dit jaar nog wil zien, moet op zaterdag 1 december naar Rotterdam. Samen met diverse nationale en internationale house, hip-hop, techno en groove-artiesten vormen ze de line-up van de 3e editie van Blijdorp Winterfestival. De populaire, van oorsprong Rotterdamse, rapper en zijn 9-koppige band zijn een gouden combinatie, blijkt nu ook hun laatste show in AFAS Live is uitverkocht.

"Dat Ronnie en zijn band op Blijdorp optreden is fantastisch, het is een mooie toevoeging aan ons diverse programma. Daarnaast ben ik er natuurlijk trots op dat dit Rotterdamse festival de afsluiter is van zijn succesvolle concertreeks". Frankie Dros, creatief directeur Blijdorp Festival

Ronnie Flex & Deuxperience vormen samen met de Belgische formatie STIKSTOF en de getalenteerde Elijah Waters, het middagprogramma van de LIVE stage.

Het festival dat plaatsvindt in de iconische Van Nelle Fabriek schakelt later op de dag over naar een programma met elektronische live acts. De Yardbird stage (met o.a. Jarreau Vandal, Snelle Jelle en Freddie Mercure) en de Mainstage (met o.a. ROD, Carlos Valdes en Elias Mazian) maken het festival compleet. Het festival heeft momenteel al 85% van de tickets verkocht.

Over Blijdorp Festival
Blijdorp Festival brengt art, culture, music & happiness samen op 1 festival. Sinds 2014 is het Roel Langerakpark, vlak naast de Diergaarde, de locatie van de zomeredities. In 2016 is er een jaarlijks terugkerende wintereditie aan het programma toegevoegd. Blijdorp Winterfestival wordt voor het derde jaar in de Van Nelle Fabriek georganiseerd. Momenteel worden de laatste tickets verkocht via: blijdorpfestival.nl

1 opmerking

Ik wil ze graag zien geplat worden door stage decor