Partyflock
 
­ Nederland

Sam Feldt en Hollywood-acteur Jeremy Renner lanceren nieuwe single

gepubliceerd door , op
Sam Feldt en Hollywood-acteur Jeremy Renner lanceren nieuwe single
8 oktober 2018
ArtiestSam Feldt Site
DJ/Producer Sam Feldt is altijd op zoek naar nieuwe verfrissende samenwerkingen en voor zijn allernieuwste single 'Heaven (Don't Have A Name)' richtte hij zijn pijlen op Hollywood ster Jeremy Renner, die vooral bekend is van zijn rol als de superheld 'Hawkeye' uit de Marvel-filmreeks: 'The Avengers' en zijn Oscar-nominaties voor Beste Acteur in 'The Hurt Locker (2010) en Beste Mannelijke Bijrol in 'The Town' (2011). Naast gelouterd acteur blijkt Jeremy Renner ook een waar zangtalent te zijn.



Op de nieuwe single: 'Heaven (Don't Have A Name)' weet Renner op briljante wijze zijn emoties over te brengen. Zijn krachtige vocalen worden ondersteund door warme piano akkoorden en synthlijnen met een episch 80's karakter, die gezamenlijk nog meer de muzikale diversiteit onderstrepen van Sam Feldt als producer. Deze coproductie met Jeremy Renner toont de juiste balans en dynamiek tussen krachtige, contrasterende, maar tegelijkertijd stijlvolle en filmische elementen, waarmee het tot op heden een van de meest verbluffende composities van Sam Feldt is.

Ondanks dat velen Jeremy Renner voornamelijk kennen als acteur, weten maar weinig mensen dat muziek zijn eerste liefde was. Op de middelbare school speelde hij drums, gitaar en keyboard, hield hij zich bezig met songwriting en ontwikkelde hij zijn talent als zanger. Renner heeft op verschillende filmsoundtracks gespeeld en heeft meegewerkt aan diverse muziekvideo's, zoals 'Trouble' van P!nk en 'Scenes On Sunset' van Brother Sal.

Afgelopen zomer moest Sam Feldt na een hevig scooter ongeluk, met als gevolg een gebroken been, tot zijn grote spijt een hele serie festival shows annuleren. Eind Augustus keerde hij langzaamaan terug en begon hij weer met touren. Op 17 oktober a.s. organiseert Sam Feldt zijn eigen exclusieve event tijdens het Amsterdam Dance Event. De show, die plaats vindt in het iconische Scheepvaartmuseum, belooft een bijzonder evenement te worden waarbij slechts een klein groepje fans de mogelijkheid krijgt om dit bij te wonen.

"Ik ga geen geld verdienen bij het hosten van deze show, maar ik wil deze kans graag gebruiken om mijn fans iets terug te geven" schrijft Feldt op de Facebookpagina van het event. Fans maken vanaf vandaag op unieke wijze kans om tickets te winnen voor deze show door zichzelf op aanwezig te zetten op de Facebookpagina van dit event genaamd: Sam Feldt Invites You | ADE 2018. Met zijn nieuwe single en eigen show tijdens ADE op de agenda is Sam Feldt weer helemaal terug!