Partyflock
 
­ Nederland

Afrojack presents "Global Remix Battle I" powered by PMC Speakers

gepubliceerd door , op
Afrojack presents "Global Remix Battle I" powered by PMC Speakers
25 september 2018
ArtiestAfrojack Site
Vandaag start de wereldwijde zoektocht naar de meest getalenteerde, nog onontdekte producers. Muziekproducers en –liefhebbers over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan Afrojack presents "Global Remix Battle I" powered by PMC Speakers. In samenwerking met PMC Speakers wordt gezocht naar een nieuwe generatie muziekproducers die een groot platform wordt geboden om hun talent te tonen. De winnaar wordt persoonlijk geselecteerd door Afrojack en krijgt de kans van zijn leven als de winnende remix wordt uitgebracht op zijn label Wall Recordings. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om getekend te worden bij Wall Recordings / LDH Europe. Afrojack is CEO van LDH Europe, onderdeel van het wereldwijd erkende LDH-managementkantoor dat in Japan is opgericht. PMC Speakers beloont de winnaar met de nieuwste bekroonde PMC result6 studio monitors.

Bekijk de aankondigingsvideo


Afrojack's "Global Remix Battle I" is bereikbaar via de website afrojack.com. Hier kunnen remix-parts gedownload worden van een track van Afrojack's nieuwe "Press Play" EP, die is uitgebracht op 31 augustus jl. Deelnemers wordt gevraagd het nummer "Let It Rip" te remixen, waarmee ze hun vaardigheden en stijl laten zien, om deze vervolgens deze via de website te uploaden.

De remix-wedstrijd is geopend voor iedere muziekproducer die zijn werk aan een groot publiek wil laten horen en begeleid wil worden door Afrojack. De winnaar treedt in de voetsporen van andere succesvolle artiesten die Afrojack heeft geholpen bij het opbouwen van een carrière, zoals Quintino, R3hab, Fais, MC Ambush en nog vele anderen.

"Ik kan niet wachten om te zien wie en wat we ontdekken tijdens deze zoektocht. Dit is de eerste keer dat ik besluit om nieuwe muziekproducers te zoeken via een remix-wedstrijd en het wordt super spannend om te zien wat er binnenkomt! Voor mij zijn dit de mensen die dag in, dag uit hard werken, creatief zijn en alles samenbrengen. Het maakt mij erg gelukkig om nieuw talent een podium te geven en mensen een kans te geven om een carrière te beginnen," aldus Afrojack over de wereldwijde zoektocht. "Daarnaast maken geweldige partners als PMC Speakers en LDH Europe het nog zoveel beter. We hebben met dit team het allerbeste samengesteld, het is een fantastische kans."

Eerder dit jaar kondigde Afrojack een wereldwijde auditie aan om zangers te vinden voor een nieuwe grote popact. Deze zoektocht is momenteel gaande, de finalisten zijn in augustus naar Tokyo afgereisd om op te treden en auditie te doen voor Afrojack en het team van experts bij LDH. Nu is het de beurt aan de producers.

Afrojack moedigt iedereen aan die enthousiast en gepassioneerd is over muziekproductie om mee te doen aan de wedstrijd, om te laten zien wat ze in huis hebben. Afrojack is een Grammy-winnaar en belangrijke speler in de dance- en popmuziek. Hij is begonnen als bescheiden DJ en uitgegroeid tot een multi-platina en meervoudig bekroonde producer. Met twee Grammy Awards (Best Remixer voor Madonna's Revolver en Best Rap/Hip Hop Track voor Chris Brown's Look At Me Now), is Afrojack een van de meest gewilde producers ter wereld. Daarnaast is hij door DJ Mag al acht jaar lang benoemd als een van de top 10 DJ's ter wereld.

PMC's nieuwe actieve result6 luidsprekers zijn hard op weg om de favoriete monitoren te worden voor vele professionele DJ's, producers en remixers. Indrukwekkende recensies prijzen deze speakers om hun hoge resolutie en gedetailleerde, accurate en uitgebreide bas. De consistente toonbalans op alle niveaus en brede spreiding zijn onder andere kenmerken die PMC heeft verwerkt in de speakers met de nadruk op elegante eenvoud.

"Global Remix Battle I" – Hoe deel te nemen
Ga naar afrojack.com en download remix parts van "Let It Rip", remix de track en upload deze via de website. Deelnemers vullen een registratieformulier in met alle relevante gegevens. Met een privé soundcloud-link kan de remix geüpload worden op de website. "Global Remix Battle I" sluit op 14 januari 2019 en alle inzendingen worden beoordeeld door Afrojack, die de resultaten en winnaar bekendmaakt.

Bezoek voor meer informatie over Afrojack presents "Global Remix Battle I" powered by PMC Speakers de website.