Partyflock
 
­ Nederland

Rät N FrikK releasen track 'Vleugels' met Jebroer

gepubliceerd door , op
Rät N FrikK releasen track 'Vleugels' met Jebroer
17 augustus 2018
Vandaag gaat de track 'Vleugels' van Rät N FrikK in release. Het producersduo werkt op dit nummer samen met niemand minder dan Jebroer, waarvoor zij eerder al 'Me Gabber', 'Marathon' en 'Als We Gaan' produceerden. Op de track zijn niet alleen de vocalen van Jebroer te horen, ook Rät zingt voor de gelegenheid Nederlandstalig. De sound is anders dan voorgaande singles, zelf omschrijven ze het als Poppy Future Bass.

Rät N FrikK : "Het nummer gaat over de durf om dingen los te laten en risico's te nemen. Wat we bijzonder vinden aan de sound is dat het aan de ene kant heel vrolijk en victorieus klinkt en aan de andere kant juist dramatisch en definitief. Waarschijnlijk afhankelijk van de perceptie van de luisteraar."



Rät N FrikK
Rät N FrikK is een uniek producersduo/live act uit Den Haag. Catchy melodische bass muziek dient als basis voor hun tracks terwijl ze met verschillende muziekstijlen flirten, van trap tot dubstep tot hardstyle. Door hun onuitputtelijke toewijding hebben de mannen onder andere een Gouden en Platina plaat gekregen voor de productie van 'Me Gabber' van Jebroer. Toen Jebroer vervolgens in samenwerking met de Duitse legende Scooter 'My Gabber' uitbracht schreven en produceerden de mannen hier ook aan mee. Het duo werkte mee aan tracks van Ronnie Flex, Mr. Polska, Caza en Def Rhymz. Rät N FrikK leverden officiële remixes voor onder andere DI-RECT, SAN HOLO en Billy the Kit en werkten samen met Wudstik, Anita Doth (2Unlimited) en Boaz van de Beatz. Daarnaast heeft het duo producties geleverd aan verschillende pop-artiesten zoals Mr. Polska, Caza, Def Rhymz en Ronnie Flex. Sinds de release van hun EP 'This is Rät N FrikK' is het duo meer gefocust op het ontwikkelen van hun eigen sound, daarbij worden de vocals gedaan door Rät. Rät N FrikK gaven eerder shows op Defqon.1 (Mainstage), Tomorrowland, Wish Outdoor, SLAM! Koningsdag, Airbeat One en Freaqshow in Ziggodome.