Partyflock
 
­ Nederland

Kav Verhouzer en Sjaak bundelen krachten in gloedniewe samenwerking Stap voor stap

gepubliceerd door , op
Kav Verhouzer en Sjaak bundelen krachten in gloedniewe samenwerking Stap voor stap
13 juli 2018
Na eerder dit jaar de handen ineen te hebben geslagen met de Nederlandse cultheld Sidney Samson voor een verfrissend album is Sjaak, bekend van Top 40-hits als 'Stuk', 'Licht Van De Laser' (beide met o.a. The Partysquad) en 'Krokobil' (met Yellow Claw), vandaag opnieuw met een muzikaal kunststukje op de proppen gekomen. Voor 'Stap Voor Stap' ging hij in zee met landgenoot en veelbelovende dj/producer Kav Verhouzer en juist deze plaat zorgt ervoor dat menig fan als een dolle naar de dansvloer stormt.

Luister naar Kav Verhouzer & Sjaak – Stap Voor Stap

Net als een stapsgewijze richtlijn voor het maken van een legendarisch dancehit neemt deze track muziekminnend Nederland bij de hand voor een geweldig avontuur. Sjaaks raps vloeien als vanouds moeiteloos uit de speakers en vormen samen met de dreunende bass een aanstekelijke combo waar fans een hele avond lang op los kunnen gaan.

Kav Verhouzer
"Ik was op mijn weg terug naar huis na een optreden in Brazilië toen mijn manager mij appte en vroeg of ik met Sjaak de studio in wilde duiken. Ik was door het dolle heen, want ik ben al langer fan van Sjaak; zijn album met Sidney Samson heb ik helemaal grijsgedraaid in de auto en tijdens het sporten. Ik stuurde meteen een beat op en hoorde amper een half uur later dat Sjaak wilde samenwerken. Uiteindelijk hadden we een sessie in Amsterdam en na wat kortstondig gepiel en gepeuter hadden we eigenlijk meteen iets ontzettend diks in onze handen. We zijn ervan overtuigd dat deze plaat heel de wereld aan het dansen kan brengen.

Sjaak
"Mijn management vertelde mij over de mogelijkheid om met Kav Verhouzer werken. Ik kende hem nog niet, maar sta altijd open voor nieuwe dingen en vond het een mooie kans om muzikaal gezien eens wat anders te doen. Eenmaal in de studio duurde het niet lang voordat de vibe precies goed zat; Kav wisselde steeds af tussen twee beats, waardoor ik meteen goede verses kon stampen. De plaat voelde meteen als een klapper en we zijn superblij en trots dat Armada Music 'm heeft opgepikt."