Partyflock

Op 9 juni de 'hele' dag feest tijdens Trancebeats bij Undercurrent

 

Op 9 juni de 'hele' dag feest tijdens Trancebeats bij Undercurrent

published by , on
TranceBeats (flyer)
[dump id=11604]

Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!

Met een heerlijk terras aan het water, een steiger waar je een bootje kunt aanleggen, uniek uitzicht over Amsterdam, gratis parkeerplaats EN flexibele openingstijden.. Tel hier de originele line-up bij op en alle ingrediënten voor een geslaagde dag/avond/nacht zijn aanwezig..

[dump id=11605]

Flexibele openingstijden
Deze bijzondere locatie heeft een 24uurs vergunning en dit kan PT Events mooi gebruiken om de tijden van het feest aan te passen aan het weer op die dag.. Bij mooi weer beginnen we in de middag op het terras en zal er onder andere naast de lekkere cocktails en heerlijke muziek, een zeer smakelijke barbecue worden aangeboden. Dit met het zonnetje op je hoofd en eventueel je voetjes in het water lijkt ons meer dan een dikke prima.. Maar Nederland blijft Nederland, dus ook regen, hagel of de langverwachte Elfstedentocht kunnen ineens van toepassing zijn.. En dan nog is Undercurrent de ideale clublocatie voor Trancebeats.. We beginnen dan alleen in de avond en zullen dan natuurlijk ook tot in de vroege uurtjes doorgaan.

Hoe het weer dan ook wordt, altijd mooi weer voor een heerlijke editie van Trancebeats..

[dump id=11606]

The line-up
Weer eens wat anders en lekker origineel:

Jochen Miller b2b Artento Divini
Marc Simz b2b Misja Helsloot
Daniel Wanrooy
Adam Seller pres. XS Mundi
Mc da Silva

[dump id=11607]

Social Media Price Pack
Wil jij kans maken op een Price Pack voor 4 personen ? Met daarin 4 vouchers voor het eten of 2 flessen sterke drank en als extraatje, 4 tickets voor het Grotesque Indoor Festival #350 op 8 december in de Maassilo? Plaats dan de event link op je FB pagina, tag minimaal 4 vrienden en vertel waarom jij graag op de events komt van PT Events.

[dump id=11608]

Tickets
Entree tickets zullen voor de maximaal 100 snelle beslissers €19,50 kosten (ex fee). Reguliere tickets kosten €23,= (ex fee) en zijn via de site van PT Events of Facebook te bestellen. Voor het eventuele eten worden t.z.t. nog losse 'tickets' verkocht. Houd onze Facebookpagina in de gaten over het programma van Trancebeats.