Partyflock

Zagen met Hardstyle classics van 2006-2011

 

Zagen met Hardstyle classics van 2006-2011

published by , on
Reminder Indoor (flyer)
Morgen vanaf 14:00 gaan we terug naar vervlogen hardstyle tijden. Voor de echte hardstyle classics lovers een Oorgasme, handjes in de lucht en de keeltjes geschraapt. Stil staan is geen optie! Als de lichten na de laatste plaat weer aan gaan, zijn de zolen onder je Sneakers gegarandeerd weg gesleten van het losgaan! 100% feest garantie voor een memorabele Reminder Indoor editie dus met alleen maar helden als Frontliner, D-Block & S-Te-Fan, Zany, Technoboy, The Pitcher, Activator en vele anderen!!!

Trailer


Final info
 • Tickets: Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, verkrijgbaar via free2party.­com
 • Merchandise stand met pin
 • Ballonnen stand waar je vrolijk van wordt
 • Lockers: In The BOX is geen garderobe aanwezig, maar staan lockers tot je beschikking. Deze lockers werken met een pasje. In een locker passen gemiddeld zo'n 3 jassen.
 • Foodcorner: Op alle evenementen in The BOX is een foodcorner aanwezig met een op het evenement afgestemd assortiment en er is ook rekening gehouden met vegetariërs!
 • MyChip betaalsysteem: In The BOX rekenen bezoekers af met het MyChip betaalsysteem. Dit systeem maakt cash of munten overbodig. Bij de kaartmachines kunnen bezoekers tegen betaling met cash of pinkredietkaarten kopen van elk gewenst bedrag. Met de kredietkaarten kan bij de toiletten, foodcorner en bars worden afgerekend (binnenkort ook de lockers). Na afloop kun je het openstaande krediet terugvorderen of gewoon een volgende keer in The BOX gebruiken. Kredietkaarten zijn gratis vanaf € 25,- krediet en zijn voorzien van een geldigheidsdatum.
 • Vervoer: Met de belangrijke snelwegen van Amsterdam in de directe omgeving is The BOX vanuit heel Nederland ideaal bereikbaar. Het adres is Mekongweg 5, 1043 AE Amsterdam. Een routebeschrijving is te vinden via Google Maps.
 • Openbaar vervoer: Per trein: Vanaf NS-station Amsterdam Sloterdijk is het slechts 10 minuten lopen naar The BOX.
  Per bus: Buslijn 82 stopt op 200 meter van The BOX bij de haltes Kapoeasweg of Oderweg.
 • Parkeren: The BOX is gelegen op een bedrijventerrein nabij NS-station Amsterdam Sloterdijk. Gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving, ze raden je aan binnen de vakken te parkeren; foutparkeerders kunnen worden beboet door handhavers.
 • Rookruimte: Roken is in The BOX enkel toegestaan in de aanwezige rookruimte.
 • Legitimatie is verplicht!

Time table

Ambassadeur worden? ambassadeur@rmindr.nl
Powered by
Hardstyle Classics Lovers & Free2party
We Are one happy family!

1 comment

Partyflock whatsgebeurt .....
Hoezo ga je 1 dag van te voren so'n post posten,
Post dan niks :/