Partyflock
 
­ Nederland

Koningsnacht en -dag vieren we samen met onze nationale en internationale vrienden

gepubliceerd door , op
Spielraum × Cocktail d'Amore Music
26 januari 2018
'Never change a winning team'. De afgelopen 3 jaar zorgden Panorama Bar residents Tama Sumo & Lakuti voor onvergetelijke Koningsnachten in RADION. Ook dit jaar keert het dynamic duo weer terug in de Bovenkamer met hun kenmerkende en samensmeltende mix van Disco, House, Afro en Techno. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om Koningsnacht 2018 memorabel te maken.

Het Amsterdamse MOOD host de RADION zaal en hebben daarbij legendarische DJ Bone uitgenodigd. Met zijn 20 jaar ervaring wordt DJ Bone niet voor niets 'the king of Detroit' genoemd, wat hij keer op keer blijft bewijzen door het publiek samen te brengen en vast te houden op de dansvloer.

Maar natuurlijk weten de eigen lokale DJs als geen ander hoe je Koningnacht viert. Samen met Tama Sumo & Lakuti draait Wendel Sield de Bovenkamer met gemak op zijn kop, zoals hij al vaker bewezen heeft. Terwijl Mark Antoni, Joris Zwetsloot en Tommy Kornuijt met DJ Bone het onmogelijk maken om stil te staan op de dansvloer van de RADION zaal.

Omdat alle buitenevenementen op Koningsdag in het centrum van Amsterdam om 20:00 stoppen, verandert Spielraum vanaf diezelfde tijd RADION in een 12 uur durende speelruimte: een vrije en open sfeer met ijzersterke Techno. Hiervoor hebben zij het beroemde Berlijnse gayfeest Cocktail d'Amore uitgenodigd. Droom weg op de dansvloer van de Bovenkamer met de meeslepende muziek van Discodromo & Kris Baha. De verbroederende sfeer van Koningsdag zet je tijdens deze avond samen met Spielraum en Cocktail d'Amore bij ons voort tot in de vroege ochtend.

Kortom, de verjaardag van de koning vier je samen met RADION!