Partyflock

SDE Kingsnight Edition

 

SDE Kingsnight Edition

published by , on
SDE (flyer)
PartySDE · Kingsnight Edition
OrganizationSchiedam Dance Event
Van Gogh Vodka Site
LocationZaal Beatrix Site
DateThursday 26 April 2018
ContestSDE actie, closed
CitySchiedam
Op 27 april zal in het gehele land weer Koningsdag gevierd worden. Als opwarmer voor deze feestdag kan er op donderdagavond 26 april en de aansluitende nachtelijke uren van 27 april weer volop gedanst worden in Zaal Beatrix.

De vierde editie van Schiedam Dance Event staat namelijk voor de deur! Ook deze editie zal in Zaal Beatrix plaatsvinden. Net als de succesvolle, voorgaande koningsnacht-editie jaar heeft dit feest ook in 2018 weer de naam 'Kingsnight Edition' gekregen.

"Wij merken dat er in Schiedam een behoefte is naar iets anders dan het huidige aanbod. Een house avond met diverse leuke DJ's slaat goed aan. "De eerste drie evenementen van organisator Sander Bol zijn een groot succes geworden. De jaarlijks terugkerende feesten op Koningsnacht en tijdens de Brandersfeesten worden druk bezocht. "Super dat wij wederom van de prachtige locatie Zaal Beatrix gebruik kunnen maken. Schiedam Dance Event is bekend op deze locatie en zal er alles aan doen om ook deze editie weer tot een succes te maken."

De kaartverkoop is in volle gang. De promotie van het evenement via de sociale media draait op volle toeren. "Wij horen om ons heen dat er enkele evenementen mogelijk geen doorgang vinden in Schiedam, dat vinden wij jammer. Wij zijn voor een bruisend Schiedam en juichen elk initiatief toe."

Tijdens dit evenement zal de bezoeker getrakteerd worden op verschillende stijlen housemuziek zoals Deep house, Tech house en Latin house. DJ's zijn opnieuw Malos Gentes, DJ Creeps en Glove Compartment. Daarnaast heeft SDE ditmaal de handen ineen geslagen met Van Gogh Nederland, die tijdens Kingsnight Edition speciale Van Gogh-cocktails zullen schenken.