Partyflock
 
­ Nederland

Menno Solo 2018
Winter Edition met Vinyl Set

gepubliceerd door , op
Menno Solo
20 september 2017
FeestMenno Solo · Winter Edition
Datumzaterdag 6 januari 2018
LocatieWesterUnie Site
Nu de winter nadert keert een van de steevaste Trance evenementen waar ieder naar uitkijkt terug naar de randstad. Na een magische editie op het strand keert Menno de Jong zaterdag 6 januari terug naar Amsterdams trots de WesterUnie om weer een onvergetelijke Menno Solo show neer te zetten.

Deze editie zal een bijzondere afsluiting krijgen, een twee uur durende terugblik op de grootste platen uit het verleden. Je hoort het goed, de zwarte "twelve inch" vinyls uit het vroege begin van de dance scene worden eenmalig tijdens Menno Solo uit de kast getrokken. De grootste Trance classics horen hier ongetwijfeld bij, en zij zullen vergezeld worden door de kenmerkende opbouw van de marathon sets van Menno de Jong: de nieuwste diepe en donkere progressive, melodische pompende trance en een vleugje psy trance. Het geheel wordt daarnaast natuurlijk op vakkundige wijze tot een geheel gemixed.

Inmiddels heeft dit concept al een steevaste groep bezoekers opgebouwd dankzij het samenbrengen van prachtige visuals, unieke podium ontwerpen, een daverende lichtshow en natuurlijk de unieke sfeer in de zaal. Dit wordt wederom een editie om niet te missen, scoor nu je early bird tickets op mennodejong.com

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar:

Menno Solo – Winter Edition

1 opmerking

NICE B) misschien toch maar een keer gaan