Partyflock
 
­ Nederland

Kingsland Festival lanceert een trailer als ode aan de Nederlandse pioniers

gepubliceerd door , op
Artiesten die op 27 april aanwezig zijn op het grootste Koningsdag Festival van het jaar. In deze video, welke is ingesproken door Jeroen Krabbé wordt benadrukt hoe bijzonder het is dat muziek Nederland wereldwijd op de kaart zet.

Van dit voorrecht moeten wij genieten, bovenal moeten wij het koesteren. Deze trailer is gemaakt om de mensen er nogmaals van bewust te maken dat deze jongens met hun muziek de wereld veroveren, wij vinden dat dit wel eens extra benoemd mag worden, aldus de organisator Mitchel Bovenlander.




Kingsland Festival
Kingsland Festival is het grootste eendaagse dancefestival van Nederland tijdens Koningsdag – 27 april 2017, dat dit jaar haar vijfde editie organiseert. Wegens groot succes vindt het festival plaats op vijf locaties door het hele land, te weten: Amsterdam (RAI), Den Bosch (Brabanthallen), Groningen (Stadspark), Maastricht (MECC) en Twente (Oldenzaal – Het Hulsbeek). Tickets zijn te koop via de website kingslandfestival.nl. Kingsland Festival is een initiatief van 4PM Entertainment en E&A Events.