Partyflock
 
­ Nederland

Antwerpse club Café d'Anvers viert dit weekend haar 25e verjaardag

gepubliceerd door , op
25 Years Café d'Anvers
18 september 2014
Café d'Anvers pakt dit weekend groots uit met haar 25ste verjaardag. Zowel op vrijdag als zaterdag viert de club dit jubileum met een hoogstaande muzikale invulling, maar ook met extra acts, op maat gemaakt decor en de onthulling van een heus kunstwerk door Antwerpse kunstenares Charlotte De Cock.

Café d'Anvers opende in 1989 de deuren en is daarmee een van de oudste clubs in België. Hun slogan is reeds van oudsher 'Turning People Into Animals'. Op basis hiervan, kon je de laatste maanden verdierlijkte versies van Sergio Herman, Amélie Lens, Tanguy Ottomer, Nick Bril en Johnny de Mol terugvinden in het straatbeeld. De fotoprints van deze campagne reisden de laatste weken doorheen Antwerpen en houden dit weekend halt in Café d'Anvers zelf. Nadien worden ze geveild op eBay. De opbrengsten gaan naar een 'beestig' goed doel.

Ondertussen wordt er in de club zelf hard gewerkt ter voorbereiding van het verjaardagweekend. Zo wordt er een geheel nieuw en uniek decor op maat gebouwd, enkel en alleen voor de verjaardag. Daarnaast kreeg Antwerpse kunstenares Charlotte De Cock een hele muur ter beschikking om te sieren met een origineel kunstwerk, uiteraard geheel in lijn met de slogan van Café d'Anvers. Ook dit zal dit weekend ingehuldigd worden en tot de volgende verjaardag de club blijven sieren.

Op vrijdag starten de feestelijkheden om 23u met een 'Best Of'. Residents die de voorbije 25 jaar de revue passeerden, krijgen nog een keer de kans om de dansvloer van Café d'Anvers in lichterlaaie te zetten. Zowel Sven van Hees (1991-1996), Steve Cop (1994-1998), Koenie (1989-1998), PRINZ (2000-2014) en Smos (1991 -2014) tekenen present.
Op zaterdag gaan de festiviteiten verder met Chicago House-legende Lil' Louis wiens hit 'French Kiss' exact even oud is als de club. Hij wordt bijgestaan door Cadenza-held Reboot. Gloednieuwe residents Compuphonic (bekend van Sunset en Radio Atlantis) en Bollen & Fichtner maken de line-up compleet.

Tickets voor het verjaardagweekend zijn te koop op www.cafedanvers.com.
Voorverkoop tickets voor vrijdag kosten slechts €7
Voorverkoop tickets voor zaterdag kosten €12 én zijn inclusief gratis inkom op vrijdag.
Bovendien zullen er ook een gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar zijn aan de deur.