Partyflock
 
­ Nederland

Hard Nature Fusion of Sound tour in Cherrymoon en Effenaar

gepubliceerd door , op
Hard Nature Fusion of Sound tour in Cherrymoon en Effenaar
24 februari 2011
FeestHard Nature · Fusion of Sound Tour
Datumzaterdag 19 maart 2011
WinactieHard Nature actiegesloten
LocatieCherry Moon Site
FeestHard Nature · Fusion of Sound Tour
Datumzaterdag 26 maart 2011
WinactieHard Nature actiegesloten
LocatieEffenaar Site
Het is gedaan met de stilte. Samen met de Fusion of Sound Tour, komt Hard Nature de komende maand met twee extra dikke edities. De hele nacht ga jij uit je dak samen met de artiesten van het het Fusion label. Te beginnen zaterdag 19 maart in de legendarische Cherry Moon. Een van de beste en hardste locaties in België met een roemruchte historie. Een week later, op zaterdag 26 maart, strijkt Hard Nature Fusion of Sound Tour neer in de vertrouwde Nederlandse Effenaar. Hard Nature de Fusion of Sound Tour komt eraan!

Hard Nature bestormt Cherry Moon
Cherry Moon staat al bijna twintig jaar garant voor geweldige feesten met de stevigste muziek. Zaterdag 19 maart krijgt deze legendarische club een zware delegatie op bezoek. Hard Nature met Fusion of Sound Tour in Cherry Moon, een samenwerking die gegarandeerd staat voor de beste van de harder styles! Dat kan alleen maar leiden tot een zinderende, explosieve avond waar de energie van afspat. In de enorme Section One komt de gruwelijke hardstyle van Fusion samen met de explosieve sound van Cherry Moon. Bereid je voor op Zany, The Pitcher, B-Front, Ghost, Dave-D, Davoodi en Slim Shore hebben geen introductie meer nodig. Trek stevige schoenen aan zodat je niet omvergeblazen wordt! Section Two is evenmin om uit te rusten. Ook in deze area heersen de harder styles. Frequencerz, Jack of Sound, Sjoekoe, Teka B en Titan trappen van begin af aan het gaspedaal heel diep in.



Effenaar krijgt opnieuw te maken met zwaar geschut
Een week na de nu al legendarische editie in de Cherry Moon zetten Hard Nature en Fusion of Sound Tour hun samenwerking voort in de Eindhovense Effenaar. Het is bekend terrein. Vorig jaar was de Hard Nature Fusion editie in de Effenaar dik en dik uitverkocht. Een vervolg kon niet uitblijven. Zaterdag 26 maart staat de Effenaar weer op zijn kop. Twee zalen harder styles gepresenteerd door Hard Nature en Fusion of Sound Tour. Section One staat onder aanvoering van MC DV8. Onder zijn hoede vallen grote mannen als B-Front, Frequencerz, Slim Shore, The Pitcher, Toneshifterz, Zany. Die krijg je niet stil, die gaan steeds harder! Section Two staat voor een flinke uitdaging. MC V kan niet verslappen en zal Dozer, Jack of Sound, Pavo, Ryfle, Titan aanjagen tot het niet harder kan. Het advies luidt stevige schoenen aan te trekken, zodat je niet omvergeblazen wordt!

Hard Nature: altijd en overal knallen
Het hele jaar door, nationaal en internationaal; overal waar Hard Nature dit jaar op de agenda staat gaat het keihard los! Het concept heeft flink huisgehouden op festivals als 7th Sunday en Daydream Festival, Last World en nog een aantal meer. Ook in clubs is het altijd dolle boel bij Hard Nature. In januari stond de Effenaar wederom op zijn kop bij Hard Nature – Natural Destruction. Om dat te overtreffen gaat Hard Nature nu op stap met het Fusion label. Zaterdag 19 maart in de Cherry Moon in Lokeren en een week later wederom in de Effenaar.
Durf jij het aan?

Tickets en info
Speciaal voor haar debuut als clubavond in de Cherry Moon hanteert Hard Nature een introductieprijs.
De entreeprijs van deze nu al legendarische editie is slechts € 12,50(excl. fee). De entreeprijs in de Effenaar is als vanouds € 17,50 (excl. fee). Voor tickets en meer info check: www.hardnature.nl / www.hardnature.be en Youtube, Twitter, Facebook, Hyves, Netlog

4 opmerkingen

 
Dit word echt een harde editie!! Heb er zin in!!
Hard Nature (Y)
 
Artiest Optiqal
Vet gemaakte trailer!!
Uitspraak van BadTrip op donderdag 24 februari 2011 om 14:46:
Hard Nature (Y)

Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 maart 2011 om 10:20:
Vet gemaakte trailer!!

PAR-T _O_