Partyflock
 
Forumonderwerp · 1148169
­ Nederland
 
Kwam dit tegen op internet, het stamt uit 2012, wel verouderd, maar bizar om het terug te lezen :S

In eerste instantie dacht Gerda van de Pavert dat haar hond acute rugpijnen had. Het bleek een vermoedelijke XTC-vergiftiging te zijn. De afgelopen dagen zijn bij dierenartsenpraktijken in Hilversum meerdere honden binnengebracht die volgens de artsen onder invloed waren van XTC. “De pupillen van de honden stonden wijd open, ze zakten door hun poten, stonden te trillen en reageerden extreem schrikkerig op aanrakingen”, zegt Barbara Jansen, dierenartsassistent bij dierenpraktijk Loosdrechtseweg in Hilversum.

Zaterdag kwamen bij deze dierenartspraktijk de eerste twee honden binnen met symptomen die wezen op drugsgebruik. Afgelopen maandag volgden nog twee honden met dezelfde symptomen. “Ze waren totaal in paniek”, zegt Jansen. “Alles wijst op een amfetaminevergiftiging. Deze stof is bijna alleen te verkrijgen in de vorm van XTC-pillen.” Alle honden waren kort voor de vergiftiging uitgelaten op de hei in Hilversum, bij de parkeerplaats bij het vliegveld.

Ook de hond van Gerda van de Pavert vertoonde zaterdag de symptomen. “Toen ze door haar achterpoten begon te zakken, dachten we eerst aan rugpijn”, zegt Pavert. “Maar het werd steeds erger, haar voorpoten begon ze omhoog te trekken als een dressuurpaard en als we haar wilden aaien, knipperde ze met haar ogen alsof we haar een klap gingen geven.” Pavert besloot naar de dierenartspraktijk te gaan en hier werd haar hond aan het infuus gelegd. “Pas ’s avonds mochten we haar weer mee naar huis nemen, die nacht hebben we de hele nacht bij haar geslapen en over haar gewaakt.” Volgens de dierenartspraktijk Loosdrechtseweg gaat het inmiddels weer beter met alle vier de honden.

De politie Gooi en Vechtstreek laat weten op de hoogte te zijn van de vermoedelijke XTC-vergiftiging. “We sluiten niet uit dat het hier ook om een andere vergiftiging kan gaan, maar we houden het veldje waar de honden werden uitgelaten scherp in de gaten.”

Bron: http://www.metronieuws.nl/nieuws/honden-stoned-van-xtc-pillen/SrZlfe!vg6EQb4VNlBY6/
Uitspraak van actief op donderdag 1 augustus 2013 om 14:19:
“Alles wijst op een amfetaminevergiftiging. Deze stof is bijna alleen te verkrijgen in de vorm van XTC-pillen.”


Watte?
tja, das dus een drugshond....

enne:

Uitspraak van actief op donderdag 1 augustus 2013 om 14:19:
Gerda van de Pavert


Is wel een bazennaam....
 
...Dus ze werden lijp van speed?
 
Natuurlijk te bizar voor woorden dat iemand honden xtc geeft :loser:
 
Xtccccccc love!!!!! yeah!!!!!
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 2 augustus 2013 om 17:21:
Natuurlijk te bizar voor woorden dat iemand honden xtc geeft :loser:


Lijkt me niet dat iemand dat opzettelijk heeft gedaan. Zal wel een zak gedumpt zijn daar op de hei, en die honden er stiekem van snoepeng :xtc:
 
Dat zou ook kunnen al snap ik niet waarom iemand een zak xtc zal dumpen :')
Zonde...