Clicky

Partyflock
 

Markant Uden

on the map
image Markant Uden
AddressMarkt 32
5401 GP
Uden
Netherlands
SiteSite markantuden.nl
Presencefacebookpagetwitteryoutube
Information
Altijd een bijzonder moment in Markant!
Met een theaterzaal met ruim 680 stoelen, een concertzaal voor 1100 gasten, ruime foyers en een sfeervol restaurant is Markant Uden de ontmoetingsplek voor Uden en omgeving. Voor iedereen vanaf 2 tot 102 jaar heeft Markant iets te bieden. Denk hierbij aan een leuke kindervoorstelling, een verjaardagsfeest in de foyer, een lezing, een heerlijk diner in het restaurant, een spannende theatervoorstelling of een spetterend dance event in de zaal. Er is altijd iets te beleven in een van de zeven doosjes. Van glitter tot glamour, van stijlvol tot ingetogen, voor grote gezelschappen tot kleine bijeenkomsten, Markant heet iedereen van harte welkom.
Accommodation
Book an accommodation in or in the vicinity of Markant Uden via Booking.com. Booking.com
page was last modified on
Statistics


x
31·parties
5·in the future
26·in the past
2·news messages
1·shoots
192·photos
9·videos
206·clicks
483·visitors · origin
315·unique visitors
27Partyflockfans
6.6 KFacebooklikes
3·album photos
very good·voting result (185 votes)
News
Met de belofte 'Sjieke Bazen brengen feest' lanceerden dj's Stiek en Sjek samen met MC Rems afgelopen januari de act Sjieke Bazen.
Voor de 2e keer land DJ Rob met zijn Oldschool Gangsters in het Brabantse Uden. Met een scala aan oldschool en early rave klappers zal deze avond een 'trip down memorylane' worden. De dj's nemen je mee terug in de tijd, terug naar de beginjaren van de house.