Partyflock
 

Festivalterrein Hennemeeuwis

on the map
AddressPeerderbaan
3910
Neerpelt
Belgium
Accommodation
Book an accommodation in or in the vicinity of Hennemeeuwis via Booking.com. Booking.com
page was last modified on
Party agenda Hennemeeuwis
Last event was op Saturday 1 June 2019: Masquerade Classix
Statistics


x
11·parties
no·in the future
11·in the past
6·news messages
286·visitors · origin
259·unique visitors
1Partyflockfan
21·album photos
very good·voting result (106 votes)
News
Splinternieuw hardcore festival 'Outrage' pakt uit met stevige line-up voor eerste editie. Noord-Limburg is een harddance festival rijker. Onder de naam ''Outrage Festival' brengt de organisatie een volledig nieuw 1-daags hardcore festival tot leven. 6
Na een prachtige eerste editie van koekwaus festival, is het marginaalste feest van Limburg terug voor een tweede editie.
Rock Hennemeeuwis
20 September 2018
Rock Hennemeeuwis pakt uit op eerste editie met Rowwen Hèze.* 12 oktober vindt er een splinternieuw festival plaats in Neerpelt. Onder de naam Rock Hennemeeuwis zullen ze een avond aanbieden met live-muziek en after-Dj.
Muziek waarvan je benen niet stil kunnen blijven staan, alcoholische dranken en een foute outfit, dit zijn de sleutelwoorden voor het gloednieuwe Koekwaus festival. Vrijdag 1 juni vindt dit nieuwe avond-festival plaats in Neerpelt.
Masquerade is dit jaar terug met hun 8ste editie van Masquerade Classix, en steviger dan ooit daar voor. Waarbij de nadruk tijdens vorige edities voornamelijk lag op retro en house classics, slaan ze dit jaar een andere weg in.
Zondag 17 juli is partyconcept Sneakerz van 13.00 tot 23.00 uur te gast op outdoor dance festival Neverland in België (recreatieterrein Hennemeeuwis, Neerpelt). Sneakerz geeft een aantal winpakketten weg met vrijkaarten, cd's en slippers. Meedoen? Check dit bericht.... 1