Partyflock
 
Fedde Le Grand opent VodafoneZiggo op een spectaculaire manier (image)
Op 21 november 2018 werd de opening van het nieuwe hoofdkantoor van VodafoneZiggo groots gevierd. Het Stadionsplein naast Utrecht Centraal werd getrakteerd op een spectaculaire lichtshow met een optreden van niemand minder dan Fedde Le Grand. Na de show spraken wij met hem.
Markus Schulz zijn zevende album
Op 21 oktober lanceerde Markus Schulz zijn zevende album "We Are The Light" Wij spraken met hem tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE)
Afrojack Presents Global Remix Battle 1 (image)
Op 24 september werd bekendgemaakt dat Afrojack nieuw talent een podium wil geven via de Global Remix Battle. Een wereldwijde zoektocht naar de meest getalenteerde, nog onontdekte producers. We interviewden Afrojack (Nick van de Wall) over de nieuwe strijd.
A State of Trance - Verleden, heden en de toekomst (image)
Met 30.000 bezoekers is A State of Trance één van de grootste Trance events ter wereld. De serie shows ter ere van Armin's radioshow beleeft ieder jaar zijn hoogtepunt in Utrecht waarbij er groots wordt uitgepakt. Opvallende namen naast de gastheer zelf zijn 3 heren die in 2017 een grote invloed op de show en Trance scene hebben gehad.
MD&A: Kickin' it Live (image)
MD&A: Kickin' it Live
Monday 12 February 2018
Zeg 'Braindead' tegen een ouwe gabber en hij weet meteen waar je het over hebt: niet zijn IQ, maar die gouden hakkûh-hit van MD&A uit 1997. Sinds Alex de Ras de naam nieuw leven in heeft geblazen kennen jonge hardcoreliefhebbers hem echter ook – en wel als die gozer met het lef om 100% live een set vol classics neer te zetten. Hij knipt alle bekende kicks en geluiden uit de nummers van toen, zet ze in zijn sampler en drumt ze op het podium met zijn vingers weer in elkaar.
Lenzman breidt verder aan de reeks successen in zijn inmiddels langlopende carrière. Begin dit jaar introduceerde de Amsterdammer zijn ras eigen label. Daarnaast, op 16 september, volgt hij Nymfo op als de tweede curator tijdens 'Curated By Lenzman' in Paradiso, Amsterdam. De hoogste tijd om polshoogte te nemen.
Catching up with Melih Kor (image)
Catching up with Melih Kor
Thursday 10 August 2017
Electronic Family took a bold step by organizing a DJ contest for this year's edition. First prize? Opening the mainstage area on saturday. No "likes" involved, not a contest about inviting as many friends on Facebook. Just send your mix and show your skills, and Melih did. The winner of this contest is Melih Köroglu from Nurnberg, Germany. DJ name: Melih Kor. You might know him because he also played at the Future Sound of Egypt clubnight in Panama in April or for you might have heard one of his releases. Time to get to know Melih a little bit better!
Cosmic Gate: Our new album 'Materia' combines our best work (image)
'Materia's maiden chapter presents a mouthwatering co-production array.­ Comprised of nine recordings, it abounds with tracks in partnership with Cosmic cohorts both established and new! Currently on tour in the US, Partyflock tracked Nic &­ Bossi down, dropped them a line and got the lowdown on the new album…
Luna: 'Na twintig jaar leef ik nog steeds mijn droom' (image)
Luna draait al een absolute eeuwigheid mee. Met meer dan duizend geregistreerde optredens op Partyflock is hij inmiddels een echte vaste waarde in de hardstyle-scene. Liefhebbers roemen hem vooral om zijn techniek en platenkeuze. Op 18 februari is er een avond die in het teken staat van hem en wij mochten na een door regen, sneeuw en gladheid geteisterde ochtendspits wat vragen stellen aan deze 'ouwe rot'.
Ferry Corsten: 'de oude sound terugbrengen met de techniek van vandaag' (image)
Op zaterdag 21 januari vierde Ferry Corsten de 500ste uitzending van zijn radioshow Corsten's Countdown met een speciale acht uur live uitgezonden marathon vanuit Club Annabel in Rotterdam. We spraken Ferry tijdens de avond kort over deze mijlpaal.
Andy Moor on ten years AVA (image)
Andy Moor on ten years AVA
Tuesday 13 December 2016
Het label AVA van Andy Moor bestaat dit jaar tien jaar. Wij vroegen hem naar zijn ervaringen tot nu toe, de plannen voor de toekomst en natuurlijk belichten we de uitgekomen compilatie die ter ere van het tienjarig bestaan van AVA is uitgebracht,
Curated by Nymfo (image)
Curated by Nymfo
Saturday 10 December 2016
Paradiso presenteert op 14 januari een nieuw drum & bass concept. Onder de noemer 'Curated By' wordt een beroemde dj/producer gevraagd zijn favoriete line-up te selecteren. De eer is aan Nymfo om de eerste editie vorm te geven. Het wordt een bijzondere en persoonlijke avond waarin het gehele spectrum van het genre voorbijkomt. In aanloop naar het feest heeft Nymfo van iedere artiest een favoriete track geselecteerd.
Solarstone on the release of Pure Trance V5 (image)
Het is alweer tijd voor het vijfde deel van de Pure Trance serie. Solarstone vertelt over de totstandkoming ervan. Welke artiesten zijn verantwoordelijk voor de mixen en waarom?
Moonwalk maakt debuut in Nederland (image)
Moonwalk maakt debuut in Nederland
Tuesday 1 November 2016
Het Italiaanse duo Moonwalk heerst momenteel in de Beatport charts met hun unieke, intergalactische platen die zweven op het randje van deep house en tech house. Eind november treden ze voor het eerst op in Nederland, op een event genaamd Monitor. Een gesprek met de Italiaanse vrienden Mauro Morabello Morabito & Dario Vizioli om ze wat beter te leren kennen.
This is CROB: van tien jaar draaien in anonimiteit naar debuut op Tomorrowland (image)
De kans is groot dat je nog niet eerder van This is CROB hebt gehoord, maar daar gaat verandering in komen. Na tien jaar als onbekende DJ door het leven te zijn gegaan, maakt hij nu zijn grote debuut op Tomorrowland!
Chris Bekker approaches electronic music multisensoric with 'Berlinition' (image)
Chris Bekker is out with his debut album/film project this month. An incredibly aspiring project, it's thematically & atmospherically designed to soundtrack a top-to-toe journey Berlin. We caught up with Chris in, where else but, the German capital for a chat about its design, creation and release.
Fabio & Grooverider: The Godfathers of drum & bass (image)
Ritmisch slagwerk, lage tonen en een gebroken vierkwartsmaat; dit zijn de basisingrediënten van drum & bass. In 1991 kwam deze muziekstijl op uit de Londense rave en junglescene, critici riepen destijds eensgezind dat de hype nog geen jaar zou duren. Het tegendeel is waar, anno 2016 is drum & bass nog altijd springlevend met wereldwijd een hartstochtelijke achterban. Ter ere van deze mijlpaal presenteren Fabio &­ Grooverider, ook wel 'The Godfathers of drum & bass' genoemd, op 23 juli in Paradiso het beste wat het genre in 25 jaar heeft voortgebracht. Met Fabio blikken we terug op de beginjaren.
Catching up with Mark Sherry (image)
Catching up with Mark Sherry
Wednesday 6 July 2016
Hij is labelbaas van Outburst, dat vijftig releases in twee jaar kende, daarnaast ook een nieuwe zijtak: Techburst en vele optredens over de gehele wereld... Mark Sherry is een bezige bij. Wij kregen de kans even kort met hem te spreken terwijl hij op een volgende vlucht zit te wachten. Lees over zijn labels, de artiesten en natuurlijk ook over het onlangs uitgebrachte 'Prism Vol.1'.
N-Vitral: krachtig, hard en extreem vernietigend (image)
In 2010 interviewden we N-Vitral toen hij net zijn eerste album 'I Audioassault U' uitbracht. Vandaag komt zijn tweede album uit en het leek ons een prima moment om even bij te praten met Stefan.
Roger Shah about his Magic Island (image)
Roger Shah heeft onlangs alweer de zevende editie van zijn Magic Island mixserie uitgebracht.­ Wij spraken hem over de totstandkoming ervan!
Tinlicker (image)
Tinlicker
Friday 3 June 2016
Tinlicker bracht recentelijk een nieuwe EP uit - 'Remember The Future Remixed'. Stevige melodieuze techno/house in de hoek van Stephan Bodzin en Paul Oakenfold. En dat gewoon uit Utrecht, want daar is waar Jordi van Achthoven en Micha Heyboer hun studio (in Kytopia) hebben. Naar aanleiding van de release spraken we met de heren af in hun studio. Maar niet voordat we een uitgebreide rondleiding krijgen door het gebouw dat tot een paar jaar geleden nog Poppodium Tivoli Oudegracht heette. We eindigen op de 4e verdieping in een akoestisch geperfectioneerde studio.